הילה,

Rony 05

New member
הילה,

(ואל תכעסי...) אני לא יודעת אם זה הזמן הנכון כ"כ ,אבל אני מתארת לעצמי שאת עצובה בגלל החלטה של רינת(כולנו עצובים,אבל הדבר האחרון שהיא ביקשה בתור מנהלת זה שתחייכי,אז איך את יכולה לסרב לזה...). חשבתי שזה יעודד אותך קצת לקרוא כמה אנחנו אוהבים אותך ומעריכים כל מה שאת עושה כל הזמן בשבילנו! ולהבטיח שלא נעשה לך הרבה בלאגן ושלא תהיה יותר מדיי עבודה..... אל תהיי עצובה...........
(בשבילי את ורינת תמיד תהיו כחולות....)

רונייייייייייייייי../images/Emo85.gif

איזה כפרעעעעעעעע
אין לי עוד מה לעשות חוץ מלתמוך בך [וללכת לאכול ארוחת ערב..אמא משגעת אותי!!! אבל אני לא רעבה..אז לא.
]

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

איריס מ

New member
מצטרפת לרוני ../images/Emo13.gif

מסכימה לגמרי עם כל מילה וחושבת שגם את כמנהלת עושה מעל ומעבר למען הפורום. הילה אל תהיי עצובה, אנחנו איתך ומעריכים את כל מה שאת עושה ועשית עד היום ונמשיך לעזור במה שרק אפשר

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo47.gifהילה

אני בטוחה שתצליחי לעשות את העבודה כמו שצריך, כמו שאת יודעת
ושתסתדרי מצויין
שיהיה לך המון בהצלחה
אוהבת

הילה ../images/Emo201.gif

אני בטוחה שגם אם תנהלי לבד את הפורום ללא רינת
הפורום ישאר כמו שהוא עם המון שרשורי ענק ורעיונות יצירתים
כדברי השיר מפלס מצב הרוח "יש לי הרגשה טובה הנוף חולף בלי מחשבה אני יודעת שעכשיו הכל פתוח זה מן רגש נבואי שמבטיח עוד תראי וזה מרים בי את מפלס המצב רוח" אז שמצב הרוח יעלה זו פקודה

איריס מ

New member
אנחנו בסדר ../images/Emo13.gif

ונמשיך להיות יותר מבסדר, יש מוזיקה טובה, אנשים טובים כאלה בפורום, נמשיך לעשות את מה שאנחנו אוהבים, לא צריך יותר מזה

EVGIRL

New member
חחח איזה חמודה רוני../images/Emo9.gif

הילההההההההההההההההההה!!!! אנחנו אוהבים אותך!!!! יהיה בסדרררררררררררררררר

Rachel47

New member
היללית שלי../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אני אוהבת אותך המון המון ו..היי..לנהל כאן לבד..קטן עלייך..תאמיני לי בכל מקרה הרי הכי חשוב זה לחייך יש סטיקר כזה "חיוך עושה קסמים" (לקנות לך לאוטו
אני חולה על הסטיקרים האלה
) זה כל כך נכון הכל אפשר לפתור בחיוך קטן וכגודל החויך כך גודל האושר שהוא מביא איתו ושוב..איי לאב יו המון המון בהצלחה את תעשי עבודה נהדרת..לא דואגת בקטע הזה

../images/Emo26.gif הילהההההההההההההה

"תעשי לי ילדים"!! סתם
... ואת ההמנהלת הכי תותחית שיש!

ady18

Well-known member
הילה

בהצלחה מכול הלב ומאחלת שתסדרי עם הפורום ושתתגברי מהר

חחח עכשיו כשמסתכלים על זה../images/Emo85.gif

זה ניראה כיאילו מישהו מת
ת'כלס, תסמכו על הילה.. ורינת הרי לא תברח מהפורום [נכון!?!?!??!?!] אז יאללה, שטויות

למעלה