הילה

• פותח הנושא shup
  • פורסם בתאריך

shup

New member
הילה

אני לא מקורבת לתחום הטארות , אבל חברה עשתה עבורי פתיחה - ואמרה דברים זהים לשלך. ממש אפשר לסמוך על הקלפים, הא?!! זה עניין של אנרגיות? אולי התת מודע שלי או המודע שלי עובד חזק כ"כ כל שלכם ומקרין רצונותיו? איך להאמין לקלפים? מצצרפת כתזכורת את הודעתך.... "מה שאת מרגישה הוא לא סתם וכנראה את צודקת. אתם תחזרו להיות ביחד. הקלפים ממליצים לך להתאזר בסבלנות כי עוד השנה אתם תהיו ביחד ואפילו מיסוד הקשר יגיע בחשבון. בן זוגך הוא זה ששולט ושלט בקשר ונראה כי אם תשכילי להתמודד עם הפרידה - הזמנית עושה רושם - כיאות (ורק את יכולה לדעת מה זה כיאות כי את מכירה את שניהם) הוא יחזור אליך ונראה כי לפרק זמן ארוך."

מחייכת.

אני מאמינה בקלפים ובשדרים שלהם. מאוד מאמינה ! הקלפים אותי באופן אישי מקסימים ומשכרים גם יחד. אני מתענגת על כל פתיחה שאני עורכת. הקלפים לא משקרים. נתתי כאן פעם דוגמא שביצעתי פריסה עבור בעלי בשאלה שנגעה לעבודה שלו. כיוון שיש לי קושי אישי לפרוס ולהבין את הקלפים בהקשר שלו פרסתי שוב עם אותה שאלה. ומה? כמעט אותם הקלפים יצאו ובאותם המקומות למרות שטרפנו מחדש את הקלפים ! אותי באופן אישי זה חיזק הרבה יותר... נתן לי כמעין גושפנקא לאמונה שלי. אגב... אם שאלת אותי וקיבלת תשובה די ברורה ומספקת - מדוע שאלת שוב<? לא מומלץ - אני לא רוצה להשתמש במילה "אסור" - להטריד את הקלפים בשאלות חוזרות ונשנות. אם שאלת שאלה, קיבלת תשובה ברורה - לא משנה אם היא מקובלת עלייך או לאו אלא האם היא ברורה כתשוב - אז די ! הקלפים אמרו את שלם, ייעצו לך וכיוונו אותך. אם תעמידי במבחן את הקלפים הם חלילה יכולים גם להטעות אותך....

shup

New member
מחייכת חזרה...

ומודה לך על התשובה המהירה. את שואלת למה ביקשתי גם מחברה שתפרוס לי? אולי בגלל הספקנות..אולי כדי לחזק את האמון בקלפים..אולי סתם מסקרנות. לא הייתי מודעת לכך שאסור להטריד את הקלפים.

sharon30s

New member
היי לשתיכן...

גם לי קורה המון פעמים שכאשר אני שואלת שאלה בנושא מסויים אחד ולא משנה באיזה הפרש זמנים ומה הייתה בדיוק השאלה, תמיד קורה שיש קלף אחד מאוד ספציפי שחוזר על עצמו. זה ממש מדהים !!!

shup

New member
לא שאני

מחפשת להטיל ספק..אבל לא חשבת אף פעם שזה די הגיוני שכן פריסה מכילה כמות גדולה יחסית של קלפים. ואז הסתברותית- קלף החוזר על עצמו אינו גורם מפתיע.

ובעצם מה זה אומר ?

שהקלפים לא משקרים !!! אני הכי אוהבת לשמוע את בעלי בנושא הזה. הוא מאוד מעודד אותי ומדרבן אותי בהתפתחות שלי בתחום הטארות (הסדנה הראשונה שלי תצא לדרך בקרוב אני מקווה ובזכותו ועידודו!). אבל יחד עם זאת הוא לעתים מזלזל... אבל מה?!?! כשיש לנו משהו הרי גורל על הפרק הוא מיד דורש ממני להתייעץ עם הקלפים ומקבל את הייעוץ שלהם באהבה. אז... ? הקלפים לא משקרים.

shup

New member
הילה

שוב!! אני לא באה להטיל ספק, להפך, הבטחון שבו הקלפים אמרו דברם מדבר בעד עצמו. אני רק תוהה בקול רם.... יום טוב

בשמחה ואהבה יקירתי

אם לא הבנת אותי נכון אז אני מתנצלת.... השימוש בסימני קריאה היה כדי להדגיש את ההתלהבות שלי ולא חלילה למשהו אחר.

רוצה לשתף אתכם

בסוף שבוע מדהים של פריסות שערכתי לחברי ובני משפחתי היקרים, וגם כמה זרים... בסוף שבוע האחרון כשהייתי בבית הרגשתי בפרץ של אנרגיה שהביא אותי למקומות חדשים בתחום הטארוט, וכולם פרט לאחד התחברו לחלוטין לפתיחות שלהם. פרט לאחד... שביצעתי לו פתיחה מבלי לבקש ממנו, והוא התנגד לדברי במהלך כל הפריסה. מה שמצביע על הצורך של השואל לשאול את השאלות, שעליו לא להתגבר על הצורך של הפורס להתפתח. כלומר, המשפט: "הפרה רוצה להניק יותר משהעגל מוכן לינוק" לא מתאים לתחום הטארוט. לדעתי על השואל והפורס להיות באותה רמה של כמיהה לפריסה. דבר אחד שהפתיע אותי הוא אחי, שאינו מסתיר את חוסר אמונתו לקלפים. בסיטואציה של שטות הוא הציע לפתוח לי בקלפים (בהם אין לו כל אמונה או נסיון, הוא אינו מבין בטארוט בכלל). מתברר שיש לו את זה ובגדול! הוא הסביר איזו משמעות הוא נותן לכל קלף בצורה מדוייקת להפליא. אולי ניתן לכם לנסות לפרש, זוהי פריסה של שישה קלפים ללא עמדות: אס חרבות מלכת המטבעות אביר החרבות אס מטבעות 2 מטות והקלף נוסף- 10 גביעים

כתבתי לך כאן תגובה ארוכה ומפורטת

אבל התפוז הנבזה מחק לי אותה :( אני אנסה לשחזר.... אני מסכימה איתך מאוד שלעתים קורה המקרה של הפרה והעגל. אבל במקרה שכזה אני באופן אישי לא פורסת ולא כלום. אין לי שום רצון ו/או ענין לנסות ולפרוס עבור אדם שמראש הוא שלילי ומזלזל בקלפים, שלי באופן אישי חשובים ואמינים. זכורה לי פעם אחת שאבא שלי ז"ל - עד כמה שהיה רוחני - זלזל בקלפים ואמר לי משהו בסגנון "בואי נראה מה הם שווים". אז לא פרסתי לו. לא מעמידים את הקלפים במבחן לטעמי. לגבי אחיך? אחלה ! הזמיני אותו לפורום שלנו להתנסות וללמוד ביחד :)) הבנתי את החוסר בעמדות בפריסה שהצגת... אבל היכן השאלה ?

אה...כן

השאלה היא מה הקלפים מייעצים לי לעשות לאחר שאסיים את התואר- ללמוד, לעבוד, לטייל... אני נוטה לכיוון טיול ולאחריו להחליט.

sharon30s

New member
היי רשף, ניסיון לפרש....

נראה לי שמה שתבחרי לעשות תצליחי בו ותהיי מאושרת. את מתלבטת בין לימודים למציאת עבודה. את מחפשת ביסוס ויש לך את הכישרון להרבה דברים, בחורה מוכשרת... רק שאין לך אולי סבלנות כרגע. את רוצה לנוע כמה שיותר מהר, מחפשת פתרונות מהירים. ושוב, מה שתבחרי בו יהפוך אותך מאושרת. בהצלחה שרון

נשמע נחמד ואופטימי

אבל הפריסה היתה אמורה לתת לי ייעוץ לגבי העתיד, כפי שנשאלה השאלה לפני הפריסה ולדעתי היא אכן נותנת ייעוץ. בנוסף, קלף 10 הגביעים יצא כקלף הבהרה לאס החרבות.

sharon30s

New member
דיי הגיוני???

אני לא בטוחה... מתוך 78 קלפים? אני יכולה לאמר לך בוודאות, תמיד כשאני שואלה שאלה בנושא עתידי המקצועי במקום עבודתי הנוכחי, תמיד, אבל תמיד!, יוצא לי כקלף אחרון בפריסה את קלף 10 הגביעים. זה נראה לך סביר? לא נראה לי... יש משהו שהוא מעבר לסבירות, כי 1 ל-78 זה לא מעט שרון

למעלה