הילה שלום

חפצולית

New member
הילה שלום

שמי נטאלי ועברתי לאחרונה משבר בחיי שגרם לי לפקפק ולהטיל ספק בכל דבר מוכר וידוע אני כרגע בתקופה יותר טובה מה שנקרא התאוששות אני עצמי קוראת לעיתים בקלפים ולעצמי בלבד רציתי לשמוע דעה של מישהו אחר ז"א פריסה על המצב שלי ואיך אני אצא מהמשבר והאם אני אקבל את התשובות שאני זקוקה להם אז תאריך הלדה שלי הוא 13.5.77 ושמי נטאלי כמו שציינתי אשמח לתגובה, תודה

ערב טוב לך ../images/Emo140.gif

אנא פרטי מעט את המצב בו את נתונה ותני פרטים "מסביב" על מנת שנוכל להבין את הבעיה. אם תצרפי פריסה שערכת בעצמך בצירוף הפירוש שלך זה יהיה נפלא. אם לאו אערוך לך פריסה - ובתקווה כי אין זו שאלה חוזרת ונשנית אשר כבר קיבלת עליה תשובה. הרי אם את קוראת בקלפים את יודעת שאין להטריד את הקלפים בשאלות שכבר ניתנה עליה תשובה - אפילו אם אין היא נושאת חן בעיניך. בברכה, הילה.

חפצולית

New member
../images/Emo142.gifפרטים..

המשבר שלי החל עקב כך שהתחילו לקרות לי המון צרופי מקרים בצורה אינטנסיבית ביותר ממש כל מה שחשבתי ועדיין מתגשם בחיי אח"כ זה יכול להיות קשור אליי וגם אל אנשים אחרים המצב הזה בלבל אותי קבלתי את זה בפחד ולא כמתנה והגעתי למסקנה שאיכשהוא הכל סובב סביבי כמו שאני שקופה מבפנים ופשוט נכנסתי לחרדה ויראה עקב כך כיום אני מנסה לחזק את עצמי ולהגיד לעצמי שאני כמו כולם ולא שונה ואני אכן מתחזקת הייתי שמחה לצרף לך פריסה שלי אך לצערי לא רשמתי לי אותה כך שאני לא זוכרת אותה וכן אני מודעת שלא רצוי ל"הציק" לקלפים דרך אגב מאז המשבר הנ"ל הקריאה שלי בקלפים השתפרה ברמות מדהימות וזה הכל אשמח לענות לכל שאלה תודה ,נטאלי

חפצולית

New member
מצאתי פריסה שעשיתי..

הילה מצאתי בכל זאת פריסה שעשיתי לנושא המדובר מה שכן הקלפים שלי הם לא הקלפים הקלאסים שנדמה לי שאת משתמשת אלא טארוט שנקראות TAROT OF THE OLD PATH FEMALE WISDOME AND INTUITION והם שונים במעט הפריסה היא קלטית הקלף הראשון הוא 1 החרבות, המצטלב עליו הוא 4 המטות העליון מעליהם הוא 10 חרבות התחתון אביר החרבות השמאלי להם הוא 3 מטבעות הימני להם הוא 5 חרבות בשורה הימנית התחתון הוא STRENGHT מעליו אביר המטות מעליו THE WISE MAN שמקביל לנזיר THE HERMIT והעליון ואחרון הוא THE LONE MAN או ידוע גם כ THE HANGED MAN וזהו מקווה שזה ברור מספיק נטאלי

חפצולית

New member
לגבי הפרוש החסר

לא הוספתי פרוש כי הפרוש הוא אינסטקטיבי ורגעי ואני לא רוצה לנסות לשחזר זה היה די מזמן ואני לא זוכרת ממש אם מתחשק לך לפרוס לי אני אשמח לשמוע את דעתך וקלפייך נטאלי

אני מצטערת מעומק הלב אך אני ממש

לא מצליחה להבין מה את מבקשת ממני. אם ברצונך פריסה עלייך לתת פרטים על מצב מסוים ולא ברמזים כדי שאוכל להבין את השאלה ולהעביר אותה לקלפים. אם את מבקשת שאעזור לך בביאור פריסה משלך - כמו זו שמצאת - אנא ממך צרפי את הפירוש שלך לפריסה כדי שאוכל לאתר היכן לא הצלחת לבאר בעצמך.

למעלה