הילה שלום רב,

efrodita

New member
הילה שלום רב,

שלום רב, אני חדשה בפורום ותאמת שמעתי רבות עלייך (רק דברים טובים:)) אני רציתי לשאול שאלה לגבי זוגיות כבר מזה 4 שנים לא הייתי במערכת יחסים נורמלית אם בכלל. היו י במהלך 4 שנים אלו 2 דייטים (אם אותו אדם) שלא יצאו לידי ביטוי אחר כך. רציתי לדעת האם יש אור בקצה המנהרה לגבי מבחינה זוגיות בשנה הקרובה? אני ממש אשמח לדעת האם בכלל תהיה מערכת יחסים כלשהי האם אזכה להכיר מישהו לא למטרת חתונה בלבד. אשמח לתשובה בברכת סופ"ש נעים אפרת. תאריך לידה: 2.11.81

uri_raz

New member
חשבתי שרק דודות פולניות זקנות

נוהגות להכנס לעסקי השידוכים ...

uri_raz

New member
צר לי עם ההומור הסתיר את הבקורת

שלי, אבל התכוונתי לרמוז להדר אלון שהנסיון לערוך שידוכים בפורום לא לעניין.

hadaralon

New member
מצטער אם פגעתי במישהו

פשוט נראה שלפחות חצי ממשתתפי הפורום תקועים בחיי האהבה שלהם וחושבים שהקלפים יפתרו להם את זה, אני חושב שהקלפים יכולים לעשות הרבה אבל לא לפתור בעיות כאלה אז חשבתי לקדם קצת את העניינים בדרכים אחרות. שוב סליחה זה לא היה בכוונה אלון

הדר אלון

אני מסכימה עם חלק מדברייך אבל אנא ממך... ישנה דרך להביע את הדברים כאן בפורום ואני מאוד אודה לך אם תשמור על לשון הוגנת. בבחינת - מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך.

שלום לך.

כשתהא לך מערכת יחסים אשמח לייעץ לך או לאמר לך מה ההתפתחות הצפויה במערכת היחסים. אינני פורסת במסגרת הפורום פריסות של האם תהא לי מערכת זוגית וכדומה. אם את רוצה את יכולה לבצע פריסה בעצמך ו/או פריסה ממוחשבת ולתת פירוש ואני - כמו שאר חברי הפורום - נשמח לעזור לך להבין אותה טוב יותר.

למעלה