הילה יקרה!

הילה יקרה!

זה לא בא לפגוע בך, אלא ההיפך. את באמת חושבת שזה המקום לכתוב דברים כאלו אישיים? לדעתי לא. מחקתי את זה ולהבא לא לכתוב דברים כאלו פה.

R o M

New member
רוני

מה היא כבר כתבה?? קראתי את ההודעה, ולא הבנתי מה לא בסדר בה...

Az_24

New member
רוני

תראי, אני גם חושב שלא היית צריכה למחוק את ההודעה שלה. נכון שהיה בה מסר אישי בשבילי, אבל רוב ההודעה היתה לאנשי הפורום. אני חושב שבפורום שלנו מתפרסמות הרבה הודעות שלא קשורות לשלמה ולא ראיתי שמחקת אותם. אם את חושבת שאת היית צריכה למחוק את ההודעה הזאת, אז לפי דעתי גם היית צריכה למחוק את הודעות המזל טוב לרשיון של מורן ואת הודעות המזל טוב ליום הולדת שלך ושל רבים אחרים פה, ויש עוד דוגמאות לרוב... תחשבי על זה

אבי בוקר טוב

תסלח לי שאני נותן את הדוגמא הזאת.. נראה לך, שאם נגיד אני ורוני נריב בצורה רצינית, אנחנו נעביר מסרים דרך הפורום? אני לא יודע מה היחסים בינך לבין ההיא, אבל זה נראה כי יש בינכם יחסים מסויימים ומה שהיא כתבה פה גם לדעתי ממש לא במקום. המקום הזה לא מתיימר להיות "שלמה ארצי בלבד". יש פה עוד הרבה דברים מעבר, אבל כולם ברוח טובה. מה שהיא כתבה, נראה אומנם ברוח טובה, אבל אם אני הייתי במקומך, הייתי נעלב שחושפים את הדבר הכי אינטימי שלי בפני אנשים, שאני לא מעוניין לשתף איתם. אני ממש לא חושב שהודעת מזל טוב לחבר הפורום (ולא אהבתי שהצגת את זה כאילו רק לרוני עשו את זה. זה היה מיותר) והודעה מסוג זה הן אותו דבר. המחיקה היתה במקום.

שייני

New member
שלום כולם

אני לא יודעת מה היתה ההודעה ולמה היא נמחקה. אני רק יכולה להגיד שזה שלפורום קוראים שלמה ארצי זה לא נותן לתוכן של ההודעות להיות בלעדיות לנושא מן הסתם אנשים מכירים אנשים חדשים דרך הפורום הזה ולכן הם בטח רוצים לדבר על עוד נושאים לא רלוונטים. ולכן, מי שרוצה לקרוא יקרא ומי שלא אז לא..... כמובן שיש גבול וזה לא צריך להיות מוגזם אבל.... זה לא שנשכח חלילה את שלמה.........:)

Az_24

New member
שגיא היקר

א. ממש לא נעלבתי ממה שהיא כתבה לי פה. חוץ מזה אפשר לחשוב שאנשים פה מכירים אותי אישית. הם ממש לא מכירים ואף פעם לא פגשתי אף אחד מפה. ככה שלא צריך להיות איכפת לי אם חושפים את זה פה ב. לא הצגתי את היום הולדת של רוני בתור הדבר הבלעדי כתבתי על היום הולדת של רוני ושל עוד רבים אחרים וגם הוספתי את הרשיון של מורן

למעלה