הילה זיתון, טעות

k a b o o k

New member
הילה זיתון, טעות../images/Emo35.gif

זוכירם את "המתעלפת", הילה זיתון, שעלתה לשלב השני, אבל שם נפלה.. למרות שהיא כבר עזבה, והיא לא תחזור.., נשאלת השאלה: זה היה נכון לא לעלות אותה לשלב ה-3
בכל זאת, הם לא יכולים להגיד שהיא לא מספיק טובה, עובדה (
) היא מופיעה במחזמר המצליח: "מרי-לו", היא מופיעה בהצגות ילדים, כזמרת (לדוג': "המלך ארתור") כך שלא יכולים להגיד שהיא לא מספיק טובה או מקצועית.. מה דעתכם
, האם השופטים עשו טעות גדולה שלא העלו אותה
, או אולי הם נהגו נכון

Teenage Girl

New member
אני מסכימה איתך

גם אם לא העלו אותה אז לפחות היו שמים אותה בעשירייה שמתוכה אפשר להציל...

perrinat

New member
אולי היא פשוט...../images/Emo103.gif

יותר מדימנוסה לתוכנית
וזה לא כ"כ מתאים להפקה

k a b o o k

New member
יכול להיות..

אבל אם זה מהסיבה הזו, אז למה העלו גם את גבאי (שכחתי את השם הפרטי שלה), היא גם משתתפת ב"מרי-לו", והיא גם נחשבת למנוסה..

love amor

New member
כמו ששירי מיימון

אהובת לבן
אמרה לפני כמה זמן,כנראה היא יותר מדי מקצוענית בשבילם
הם מחפשים כוכבים חדשים,ולדעתי היא תתפרסם בזכות עצמה.. למרות שאני עדיין חושבת שזה טעות שלא העלו אותה

Flendy

New member
בשביל מה היא הלכה לכוכב נולד?

היא כבר בעיצומה של קריירה שאט אט מתפתחת-אז מה כוכב נולד קשור? כוכב נולד זה לאילו שלא ניתנה להם ההזדמנות לעסוק בשירה באופן קונבנציונאלי.

mm001

New member
דחוף

רציתי להגיד שהשופטים עשו החלטות נוראיות ואלה לא שופטים הבחורה הזו כוכבת היא שרה מדהים איך לאאאאאאאאאאא? ועוד מה היה התירוץ העלוב שלהם : ..."אל תהיי גדולה מהחיים..." מה זה? בושה לכוכב נולד ובושה לעם ישראל שיש שופטים או תוכנית טלוייזיה שמחשיבים אותה כמגלה כוכבים וזו אחת הפאשלות של החיים שלהם כוכב נולד- המראה החיצוני קובע ולא הקול!!!!

perrinat

New member
משה, הכל דחוף אצלך../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

מבטיחה לך שגם אם לא תכתוב כל פעם "דחוף" בכותרת אני אקרא את ההודעות שלך

כמו שהם אמרו..../images/Emo95.gif

היא פשוט נותנת יותר מדיי הופעה בשביל המסך הקטן של הטלוויזיה.. מקומה על הבמות..כי היא כבר סטארית

למעלה