הילה בוקר טוב !!

איזי777

New member
הילה בוקר טוב !!

קניתי קלפי ריידר ואני לומדת אותם תוך כדי קריאה בפורומים (כמו שלך), עיון בספרים וכו'. אני מנסה לפתוח לעצמי בדר"כ עם שאלות פשוטות של כן ולא. כמעט בכל הפתיחות שלי לאחרונה מופעים לי קלפים שמורים על בחירה, כמו: הנאהבים, האיש התלוי, אס חרבות וכדומה. הפתיחות שאני עושה הם כרגע בקלף 1בלבד. של כן ולא. איזו פריסה מומלצת ואייך בדיוק פורסים אותה כדי לדעת בין מה למה אני צריכה לבחור או להתלבט (אם אני מבינה נכון את הקלפים הנ"ל)? האם האת זקוקה לעוד פרטים עלי. אשמח לספק אותם. תודה

ערב טוב איזי

ראשית אני ממליצה לך להמתין מעט עם הפריסות ולא לרוץ איתן לפני שאת באמת מבינה את הקלפים. כי חבל... אם אינך יודעת עדיין את הקלפים אזיי הפירושים שאת נותנת יכולים להטעות אותך - גם אם את משתמשת בספר של גידי גלבוע :) אם כבר אני ממליצה לך לנסות פריסות שונות ולהעלות אותם כאן בפורום יחד עם הפירוש שלך ולקבל חוות דעת נוספות של המשתתפים בפורום. אני ממליצה לך להתחיל עם הפריסה הקלטית שהיא פריסה מאוד עתיקה ומאוד מקובלת להתחלה. הפריסה הינה בת עשרה קלפים ויכולה לתת לך גם מרווח קריאה וגם את האפשרות לשלב בין הקלפים לבין הפירושים השונים שלהם במקומות השונים שלהם. אם את מתלבטת בין שני נושאים אני ממליצה לך לעשות פריסה לכל נושא בנפרד ואח"כ להשוות בין השניים. מה דעתך ?

למעלה