הילד שלי

הילד שלי

אני ממש שבור . לפני 3 שנים הבן שלי עבר ניתוח מאד קשה בגלל פרכוסים בלתי נשלטים ולאחר סבל איום . היה לנו שקט כמעט 3 שנים. פתאום נראה ששוב יש הידרדרות . אני בלחץ נוראי וקשה לי לתפקד. אנה עיזרו מה עושים .

שלום לך

קשה לתת עצה, מילבד להגיד כמה אני מבין אותך כאבא. הטלטלה הזו היא נוראית, והחשש לחזור לאותו מצב קשה שהיתם בו. למרות הכל , לא כול פעם זה אותו המיקרה, ויכול להיות שהמצב הרבה יותר קל. אין ברירה לאסוף את הכוחות, ולחזור לרופאים ולבדיקות ולקוות שהפעם המצב יותר קל.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מסכים עם אבא של אפי. אין ברירה אלא להתגבר על עצמך ועל הפחדים ולחזור לרופאים כדי שימצאו מה הסיבה ויתאימו טיפול. מה שאתה ממתאר הוא באמת מאוד קשה לאבא אבל דווקא בגלל זה אין לך ברירה אלא לאסוף את עצמך ולחפש את הפיתרון הטוב ביותר לילד. אנחנו כאן תמיד בכל מה שאנחנו יכולים לעשות וזה תמיכה.

../images/Emo14.gif

אני חושבת שכולנו, כל ההורים פה, יכולים להזדהות עם מה שאתה מרגיש. אבל אין ברירה. לבן שלך יש רק דבר אחד וזה ההורים שלו והמשפחה שלו. עם כל הקושי, תהיה מוכרח לאסוף את עצמך ולהיות ההורה נוסך הביטחון שהוא צריך. פעם אחת זה הצליח, ושלוש שנות שקט זה המון. עוד מאמץ, גם אם מאוד קשה, והלוואי ותזכו בעוד הרבה שנים של שקט! תעזרו בפורום כמה שתצטרכו

למעלה