הילד שלי שואל אותי

הילד שלי שואל אותי

לפני כמה דקות אמא, מתי זה עוד מעט? אמרתי לו שצריך לספור עד 267
חשבתי שיתן לי איזה עשר דקות של שקט, אבל לאאאאאאאאא, נעמד לידי והתחיל לספור (מזל שאחיות שלו קראו לו לבוא לשחק כשהגיע לשלושים ומשו

tutit1005

New member
באתי יקירה../images/Emo24.gifהתגעגעתי המון

אליך ואל כולם.. פעם אחרת שהבן שלך ישאל שאלות בסגנון זה שלחי אותו אלי תאמיני לי שאני אדאג שהוא יספור עד אלף ואחר כך לעולם לא ישעמם לו..
שאני שמחה לדעת שמצאת דירה ..שהשם יזכה אותך להיכנס לדירה משלך עוד השנה בבריאות ובמזל אמן ואמן.. ובכלל מי יתן לתזכי בכל הברכות הקיימות...בתוספת ענקית של שלוות נפש ושמחה כל חייך אוהבת תותית.

תותיתתתת יקירתי../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך מאוד, נעלמת לכ"כ הרבה זמן, איפה היית ומה עשית? משהו מעניין? מקווה שכן ורק דברים טובים
תודה על האיחולים על הדירה, אכן שינויים הם לפעמים פתח לדברים חדשים וחוויות חדשות... מקווה שלא תעלמי לנו שוב ככה

tutit1005

New member
באתי נשמה טובה

אל חשש ואל דאגה הכל אצלי בסדר רק שיש דברים שלא כ"כ תלויים בי ..הלוואי והיו.. אני רואה שיש לנו בבית המון דברים מעניינים ובמיוחד הדיון על הדוסים...אחלהה...רק הייתי רוצה להוסיף שלא משנה עם זה חרדי דוסי ,מסורתי,חילוני,יהודי,נוצרי או מוסלמי..בכל מגזר יש ויהיו {לצערי הרב} אלימות..ונדליזם, התעללות, השמצות, ושאר דברים רעים רק שבחברה מסויימת מסתכלים על פני הדברים בזעזוע כאילו דההההההה....רק שלהזכיר לכולם שכל אדם ואדם סוחב על גבו מישקעים מהעבר ..שמשפיעים על חייו כך ואחרת..החינוך מהבית..החברה בה הוא מסתובב ...משפיעים על התנהגות וזה נראה בשטח..!!!כך אי אפשר להצביע ולהגיד הם....כי להאשים זה קל בגדול אך בחברה שלנו זה הכלל... טובבבבבבבבבבבב סליחה על ההתפרצות.... נכנסתי כי התגעגעתי והמון מון מון.. רגע...באתי ...איפה כולם???????...............

ע ו פ ר ה

New member
היי תותית... ככה נעלמים? ../images/Emo140.gif

גם אני שמחה לראות אותך פה. בהחלט היית חסרה פה בנוף. אני חושבת שכל פעם שזהב כתבה: "איפה כולם? כל כך משעמם...." היא התכוונה אליך
באהבה עופרה

tutit1005

New member
היי עופרה ../images/Emo24.gif

את צודקת כך לא נעלמים אך זה עבר עכשיו אני פה בבית החם שלנו באמת התגעגעתי ... בא לך קפה?
יאללה תקראי לכולם הכל עלי...

וואלה ../images/Emo96.gif הכי מתאים

אני מתה לכוס קפה עכשיו, אין לי אפילו כוח להכין
יאללה מי מכינה?

tutit1005

New member
../images/Emo71.gifכמובן שאני

באתי קדימה תזיזי את ה...ובואי
נכון שהבננה מצחיקה......

למעלה