הילד שלי חש בטוב.

מאקי

New member
הילד שלי חש בטוב.

עכשיו דיברנו איתו נשמע ממש אחלה. התאושש. אחרי מחר יהיה מוכן כמו חדש לשבוע הקרוב... אני מקווה. תודה לכל המעודדים.. כמו גם המפרגנים לעיני... היוד.. בפורום במסרים ובפון. דרך אגב.... ... מי שהוא יכול לומר לי.... למה לךאחותו נדמה שהוא רוצה ללכת לחובשים??? זה בכלל הגיוני המעבר הזה?? המשתפית ספרה לנו על ההירהורים שלו.... והיות ולא רוצים לחשוף אותה.... אז אשמח לאינפורמציה.... מכם... שנה טובה וחג שמח. מאקי

סמדר בנ

New member
חדשות טובות ../images/Emo140.gif

בקשר לחובשים, הוא בודאי מתכוון לחובשים קרביים, כפי שעשה הבן של mars4. יוצאים לקורס בצריפין וחוזרים לגדוד כחובש קרבי (לוחם שהוא גם חובש). אין הכוונה למעבר למקום אחר אם אני מבינה נכון.

בוקר טוב וחג שמח

טוב לשמוע שיוד מרגיש טוב, כבר יותר מדי זמן היה חולה. ולמה שלא ילך לחובשים? זה הזמן לקורסים.וחובשים זה קורס טוב. גם מוגלי שלי חובש. חיבוקים ונישוקים ואיחולים לבריאות שלמה.

טוב לשמוע

שמחה על הבשורה הטובה. שילך לחובשים, למה לא ? ראשית זה יקנה לו עוד מיומנות. שנית,אני חושבת שקורס חובשים נותן לאדם מס ערך מוסף שאינו דווקא הטיפול אלא ההתיחסות לאדם באשר הוא אדם. הבן שלי במסגרת המסלול עבר קורס חובשים ודעי לך שמשלל הקורסים הרבים שעבר ,קורס חובשים בעיניו הוא הכי משמעותי לו כאדם מעבר לתפקיד שלו כחייל לוחם. שיהיה לו בהצלחה.

יונית7

New member
בניגוד למרבית הקורסים בצבא

לקורס חובשים יש ערך רב גם בחיים האזרחיים.

למעלה