הילד שבי...............

שקדי

New member
הילד שבי...............

הילד שבי מסתכל בגבי לרגע איתי ולרגע נגדי הילד שבי הילד שבי כבר כמעט מחונך פוחד במיוחד להיות מגוחך עד כדי כך רוצה להעיז לא תמיד מסוגל חושש להגיד מה שלא מקובל ואם תעמדי לצידי אם תביני ולא תלעגי אם תכירי קבלי את הילד שבי הילד שבי מסתכל בגבי עוקב אחרי ברחוב הצדדי זה הילד שבי בורא לו עולם במגרש הפרטי כשהוא משחק המשחק אמיתי אל תצחקי הילד שבי מצפה לאישור נמשך לפעמים גם אל מה שאסור אם תסכימי להיות בעדי אם תביני ולא תלעגי אם תכירי קבלי את הילד שבי רחל שפירא בקר טוב ומלא הרהורים על הילד שבנו........בכולנו

איזה עיתוי, ממש טלפתיה

אתמול בערב קניתי את הדיסק של דני בסן, 5 דקות לפני הסגירה של טאואר רקורדס, דיסק יחיד שנשאר להם, במיוחד בשביל השיר הזה. מתחבר לי מאד.

../images/Emo25.gif מהילדה שבי....

הילדה שבי רוצה בחוץץץץ רוצה בחוץ -אל השמש..אל הים.... לההימליה..והקילמנג´רו.. לבינתיים אני עובדת רצח.. נחכה לימים טובים. שיהיה לכולנו יומטוףףףף

שקדי

New member
כזאת נשיקה....ועוד עם ליפסטיק אדום

בטח תלוה אותי כל היום היסמקתי חונה...............תודה.......

דווקא חושבת שהנשיקה היתה

בשבילי
אבל הנה בשבילך
חונה, מה שלומך? לא לעבוד קשה מדי

שקדי

New member
לא מבין איך היגעת לתובנה הזאת....../images/Emo22.gif

שודדת נשיקות שכמותך................

מאד פשוט,

אני לוקחת מה שרוצה
תראה באיזה קלות אפשר לערער מצבים ומה שלומך שקדי? יורד לכם גשם?

שקדי

New member
לא יותר פשוט לדבר על זה............

על כוס קפה????? אני מזמין...........

magy

New member
אתמול , בחיפה

כשפגשתי את הדודה והדוד.......שלי... חזרתי להיות ילדה. ישבנו במסעדה לאכול מאכלים רומניים....מרגל קרושה מלאה שום ורצועות בשר לבן.....דרך סלט כרוב חמוץ, שהוגש על יד ה-"מיטיטיי"....קבבים.... עם הצ´יפסים הזהובים והפריכים.......היין על השולחן........ובסוף....בקושי......עו טעימה מהסטייק הלבן........ אבל הריטאול הקבוע......של להאכיל את הילדה הרזה....של פעם.......שתאכל....חזר אליי באחת....... שניהם דחפו לי , בנוסף למנה שלי, עוד נתחים מהמנות שלהם..... ולא הרשו לי לעשן בין המנות.....והציעו לי גם פיתה מטוגנת....... "ותאכלי........אוי......כמה טוב שאנחנו אוכלים ביחד....... נו......למה את לא אוכלת........אולי את רוצה עוד משהו......? תישתי......" ואני ביקשתי חצי מנה מכל דבר........ אבל ..........נזרקתי עשרות שנים אחורה.......כשהוריי היו מאכילים אותי....כשסבי וסבתי.......דחקו בי לאכול.......והוסיפו לי עוד לצלחת.... האמינו לי......בגילי........אני יכולה להיות סבתא מזמן....... הייתי אתמול ילדה קטנה שהדודים מאכילים במסעדה......במיטב הטעמים...... פלוס נשיקות הפגישה ונשיקות הפרידה........ ומעטפות קטנות מוסתרות לכיס.....שהיא לא תראה שהוא נותן לי......הסודות הקטנים של הרומנים..... שמוכרים לי כל כך ........כשסבתא שלי ....הייתה נותנת לי מתנות.....מבקשת שלא אספר לסבא....... ובביקור .....הייתה שואלת על יד סבא........"אז למה את לא אומרת תודה לסבא?" ואני נבוכה........לא יודעת מה להגיד........ ואז סבא אומר......."אבל אני אמרתי לסבתא לתת לך"......... והדרך לחיפה, הפעם לא באמבולנס.....אלא במונית.....דרך מקום הפיגוע ברחוב הגיבורים......שזרי פרחים עדיין מונחים שם. ועל יד בית הדין הרבני, שעושה לי משהו עד היום.......ומשם דרך הגמנסיה שנותרה בשממונה......בניין ישן מאבן.....עגול......שעומד שם ריק..... חיפה, העיר שבה גדלתי.....ולעולם , אתגעגע אליה....בגלל שאני מכירה בה כל סנטימטר........ שמזכיר לי......שהייתי פעם , ילדה, נערה, בחורה, אישה........ ועושה רושם שהתפוז קם לתחייייייייייייה

אצלי או

אצלך? בכל מקרה בקרוב אצלך. שתדע שלקחנו ברצינות את הטיול לשקדיות. אז תתחיל להתכונן מקסימום אם לא תרצה שנזהה אותך שים מסכה
חונה, ניסע ביחד שלא ניתן לו זמן להתחרט ולהתחרטט

למעלה