הילד רוצה חדר ורוד

דורית 11

New member
הילד רוצה חדר ורוד

אופירי (בן 3) הלך השבוע עם בעלי לראות את ביתנו החדש (היינו צריכים לשלם להם), הוא הסתובב שם וראה את החדר של הילדה של המוכרים. החדר צבוע בורוד ומאז הוא משגע אותנו שהוא רוצה חדר ורוד (האמת שהחדר ההוא באמת מיועד לאופיר אבל ממש לא תכננתי לצבוע אותו בורוד). הוא ממש רציני ולא שוכח מהענין, כל הזמן מזכיר לנו שהוא בחר את החדר הורוד ואפילו צייר את החדר שלו (כמובן בורוד). אני מקווה שהוא ישכח מזה עד שנעבור אבל לא נראה לי. מה הייתם עושים? צובעים לבן חדר ורוד? קצת פדיחה, לא?

חני ב

New member
ראינו לא מזמן סרט צרפתי

בלויין בשם "החיים בורוד", על בן שרצה להיות בת. אל תלחצי בגללי כמובן
, אני לא רומזת כלום. מתי אתם עומדים לצבוע אותו? אולי קרוב לצביעה תביאי את אופיר ונסי לכוון אותו לצבע קצת פחות ורוד.

droli

New member
יש לי בעיה לענות על זה, אני שונאת

צבע ורוד בכל מקרה.

חני ב

New member
זה היה הצבע הכי הכי שנוא עלי

וכיום התחלתי לקנות חולצות בצבע הזה. נדלקתי עליו פתאם. אבל לא הייתי צובעת חדר בצבע הזה וגם לא לבת.

עמית@

New member
אני מתעבת ורוד.

אבל אם הוא רוצה? מה אכפת לך? אני הייתי צובעת לו בורוד, וכשימאס לו תצבעי בצבע אחר, אולי אפשר להגיע איתו להסכם הבנות- נניח, פאנלים ורודים, או פס ורוד עם ציורים על הקיר..

אתיר

New member
מתה!!!לא מתה אבל אוהבת יש לי הרבה

חולצות וורודות ( כמה שיותר מזעזע יותר טוב)

דורית 11

New member
הוא רק בן 3

הוא הרי לא אמור לדעת שורוד נחשב לצבע נשי וכחול לצבע גברי. אין לו שום מודעות לכך (וטוב שכך). אני כבר מוכנה להתפשר על קיר אחד סגול פסטלי אבל הוא מתעקש שהוא רוצה ורוד. אני בכל מקרה שונאת ורוד וגם לנגה אני בחיים לא אעשה חדר ורוד.

חני ב

New member
איזה קטעים איתו

אני בטוחה שבחיים לא חשבת שתעמדי בכזו סיטואציה.

אתיר

New member
מה אכפת לך??? כשתצבעו את הבית

תארגני שהחדר שלו יהיה האחרון, אולי עד אז ירצה צבע אחר??? ואם לא?? לא נורא...... תצבעו את החדר אח"כ . יכול להיות שהוא עושה לכם דווקא, אז תעבירו את זה..... כפי שכתבת אין לו עדיין מודעות לצבע נשי.... מאידך מי קבע?? היום הכל הפוך.... ואם ירצה לשחק בברביות??? מה אז??

דורית 11

New member
הם משחקים אצלי בברביות

וממש אין לי בעיה עם זה. אנחנו צובעים את הבית כמכלול (במסגרת השיפוץ של הדירה) והילדים בכלל לא יראו את החדרים שלהם עד שנכנס לשם. אני פשוט לא צובעת כל שנתיים ונראה לי לא מתאים חדר ורוד.

אתיר

New member
עוד רעיון, תבררי אצל החברות שלך

ואם יש חדר בנים מדהים במיוחד תלכי עם הילד ומי יודע אולי ישנה את דעתו

ARCH 2

New member
עד שתעברו

הוא בטח ישנה את דעתו כמה פעמים. לא יודעת אם זה היה מפריע לי מאוד וכנראה שהייתי משאירה לו את החדר בוורוד, לפחות לתקופה מסוימת. אם זה מאוד מפריע לך, תעשי את מה שרוב הנשים עושות עם הבעלים שלהן - משכנעות אותו כ"כ, עד שהוא חושב שזה בכלל הרעיון שלו...

דורית++

New member
תעשי לו ורוד יותר מתוחכם קצת

פסים ורודים, קוביות ורודות על הקיר. שילוב של ורוד עם עוד צבע.

מביאים לו פרוספקט של צבעי טמבור,

למשל, רק למשל, כי אני לא מעלי בדעתי שטמבור זה הרמה שלך, אז רק למשל, ונותנים לו לבחור צבע "יותר יפה".

jole

New member
פדיחה למי??? רוצה ורוד ? למה לא?

אני מבינה אותך מאד, והייתי בסיטואציה כזו לא עם חדר אבל עם נעלים.הלכתי עם לי כשהיה קטן לקנות נעלים והוא בחר נעלים לבנות עם לבבות ורודים, וגם התגובה הראשונה שלי הייתה -סליחה?????????? אה, ועוד זוג נעלי התעמלות עם נצנצים כאלה. אני מודה שהנצנצים היו יותר מידי אפילו בשבילי והתפשרנו על הלבבות הורודים. אחר כך חשבתי על זה והבנתי שהשלכתי על הילד את ה"תיק" שלי, את האי נוחות שלי עם העובדה שהילד בחר נעלי התעמלות עם נצנצים
הם לא קראו את הספר שאומר בנים =כחול בנות=ורוד ולדעתי? טוב שכך. כמה חודשים לאחר מכן הנעלים הנבחרות נשאו את סמלו של בטמן. והחדר?זה בטח ישתנה בעוד שנה אם לא קודם ואפשר לצבוע תוך יום אחד. אבל תחשבי על החיזוק שאת נותנת לו, לבחירה שלו.

למעלה