הילד כבר בן 100 שולחים נציגות לתוכנית החגיגית ?
ג גני מהבלוק New member 2/2/05 #2 עד שאסף לא מראה את פרצופו הענוג כאן בפורום, אני לא יוצאת מהמיטה בשבילו..
H H e L L L L L L o O New member 3/2/05 #16 סיווני בא לך על איזה ג ק עם ג? מקווה שהבנת את הראשי תיבות קחי תזמן את קשה בדברים האלה
E EagleGirl New member 3/2/05 #17 כבר אחרי חצות.. ובשלב הזה המוח בכלל לא מתפקד... אני מעדיפה שתשאלי אותי איפה זה שמאל וימין.. אבל בלי קודים... ג ו-ק.. גמל וקאמל?!? לא יודעת.. נו תספרי לייייייייייייי ואני חושבת שאני לא מכירה אנשים שהשמות שלהם מתחילים באותיות הללו..
כבר אחרי חצות.. ובשלב הזה המוח בכלל לא מתפקד... אני מעדיפה שתשאלי אותי איפה זה שמאל וימין.. אבל בלי קודים... ג ו-ק.. גמל וקאמל?!? לא יודעת.. נו תספרי לייייייייייייי ואני חושבת שאני לא מכירה אנשים שהשמות שלהם מתחילים באותיות הללו..
פ פלגמט ומיזנתרופ New member 2/2/05 #6 על פי החישוב הבא: אמש שודרה התכנית ה92, כלומר היום ה93, קרי ביום רביעי הבא - ה97 - רוצה לומר, התכנית ה100 תהיה ביום שלישי בעוד שבועיים.
על פי החישוב הבא: אמש שודרה התכנית ה92, כלומר היום ה93, קרי ביום רביעי הבא - ה97 - רוצה לומר, התכנית ה100 תהיה ביום שלישי בעוד שבועיים.
S shanyzilber New member 2/2/05 #12 ב-15 זה לא יהיה... ב-15 לפברואר ערוץ 10 מקדיש ערב שידורי לנפגעי הצונאמי ולכן התוכני לא תשודר...
T The Peanut New member 4/2/05 #20 כה צונאמי בהחלט לא כיף. סתם, על מי אני עובדת? זה מוי כיף! |צונאמי| הנה אייקון שחייבים לעשות. ובינתיים משהו סמלי.
כה צונאמי בהחלט לא כיף. סתם, על מי אני עובדת? זה מוי כיף! |צונאמי| הנה אייקון שחייבים לעשות. ובינתיים משהו סמלי.
E eliranri New member 2/2/05 #9 וואי זה יצא ענק אם זה באמת ב15! ואני בעד לשלוח נציגות לשם ולשיר יום הולדת
L la bella dama New member 2/2/05 #10 נציגות זה יהיה מעולה..לשיר.. אני פשוט צריכה לשמור את קולי ליום שאחרי,אודישנים וכו.. אבל זה יהיה נחמד אם נלך..
נציגות זה יהיה מעולה..לשיר.. אני פשוט צריכה לשמור את קולי ליום שאחרי,אודישנים וכו.. אבל זה יהיה נחמד אם נלך..
I idanri New member 2/2/05 #11 בעד../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
נ נועם רוזנברג New member 2/2/05 #14 ג.יפית../images/Emo35.gif זוכרים שבתכנית ה50 התארחה ג.יפית והיא "סחטה" ממנו הבטחה שהוא יזמין אותה לתכנית ה- 100 ???
ג.יפית../images/Emo35.gif זוכרים שבתכנית ה50 התארחה ג.יפית והיא "סחטה" ממנו הבטחה שהוא יזמין אותה לתכנית ה- 100 ???
ב בנצי מודו 1 New member 2/2/05 #15 ג. יפית?לא תודה ג. יפית? לא תודה, עדיף א.ב יהושע נקווה שלא יזכרו את ההבטחה.