מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
מהתגובות:
"אני הייתי בחיפושים אין מצב הילד שרד את ההליכה הזו ונוד שינה ועוד יום שטוף שמש ככה בקלות. השמועה אומרת חטפו אותו והחזירו כשראו שעושה המון רעש "
"הסיפור פשוט לא הגיוני נתנו לו סם לשתות הוא נרדם והוא לא ייזכור כלום!!!"
"הוא נעלם כביכול בחוף חולי, הקרקע הכי נוחה לגישוש. כל גשש מתחיל יכול היה להתחקות אחרי המסלול שלו. כשהאסירים ברחו מכלא שאטה, גששים היו אלה שמצאו אותם. לא ברור למה השב"כ היה צריך להתערב עם כל הטכנולוגיה שלו, לפני שפנו לגששים שימצאו אותו."
"איפה כלבי גישוש בתמונה? היו מוצאים את הילד מייד"
"מה שבטוח שלעולם לא נדע את האמת... יש להניח שיסתירו את זה מעייני הציבור אז רק להודות שב"ה הוחזר להוריו בריא ושלם!!! "
"תמשיכו כרגיל לטייח ולספר סיפורי מעשיות. אתם טובים בדוחות ותו לא."
"בטוח היה משהו שלקח אותו וכנראה פחד ועזב אותו לא הגיוני יש כאן חטיפה וזה בטוח"
"הצגה גדולה וביום של מציאה, מזל שהחוטפים השיבו אותו יודעים וראו מי האבא"
"האב מתעסק בארגוני פשיעה מאורגנת וזה ברור שיש פה סיפור איתם "
"אנחנו מאמינים למשטרה, כל מה שהיא אומרת זה אמת."
www.ynet.co.il
"זמן קצר אחרי שנעלם יובל וככל שחלפו השעות, החלה ברשת חרושת שמועות שלפיה היעלמותו קשורה לעבודתו של אביו, דמיטרי כעורך דין. בין היתר נטען ללא ביסוס כי הילד "הועלם" בידי גורמים שקשורים למשפחות פשע, כביכול בעקבות תיק שהאב מעורב בו. אלא שבמשטרה הבהירו כי האפשרות הזו נשללה באופן חד-משמעי."
בוידאו עם השוטרים הילד לבן ולא אדום מהשמש,או ששמו לו תחליב עם מקדם ההגנה הכי טוב בעולם...
"אני הייתי בחיפושים אין מצב הילד שרד את ההליכה הזו ונוד שינה ועוד יום שטוף שמש ככה בקלות. השמועה אומרת חטפו אותו והחזירו כשראו שעושה המון רעש "
"הסיפור פשוט לא הגיוני נתנו לו סם לשתות הוא נרדם והוא לא ייזכור כלום!!!"
"הוא נעלם כביכול בחוף חולי, הקרקע הכי נוחה לגישוש. כל גשש מתחיל יכול היה להתחקות אחרי המסלול שלו. כשהאסירים ברחו מכלא שאטה, גששים היו אלה שמצאו אותם. לא ברור למה השב"כ היה צריך להתערב עם כל הטכנולוגיה שלו, לפני שפנו לגששים שימצאו אותו."
"איפה כלבי גישוש בתמונה? היו מוצאים את הילד מייד"
"מה שבטוח שלעולם לא נדע את האמת... יש להניח שיסתירו את זה מעייני הציבור אז רק להודות שב"ה הוחזר להוריו בריא ושלם!!! "
"תמשיכו כרגיל לטייח ולספר סיפורי מעשיות. אתם טובים בדוחות ותו לא."
"בטוח היה משהו שלקח אותו וכנראה פחד ועזב אותו לא הגיוני יש כאן חטיפה וזה בטוח"
"הצגה גדולה וביום של מציאה, מזל שהחוטפים השיבו אותו יודעים וראו מי האבא"
"האב מתעסק בארגוני פשיעה מאורגנת וזה ברור שיש פה סיפור איתם "
"אנחנו מאמינים למשטרה, כל מה שהיא אומרת זה אמת."
המשטרה שוללת את השמועות סביב היעלמות הילד יובל קוגן
יובל בן ה-4 סיפר לחוקרת הילדים כי לא היה עם אף אדם נוסף כשאבד, וכי הלך לבדו לאורך החולות. "אין אפשרות שתדרכו את הילד", הבהירו במשטרה, ושללו את האפשרות שהועלם על-ידי צד שלישי במזיד
"זמן קצר אחרי שנעלם יובל וככל שחלפו השעות, החלה ברשת חרושת שמועות שלפיה היעלמותו קשורה לעבודתו של אביו, דמיטרי כעורך דין. בין היתר נטען ללא ביסוס כי הילד "הועלם" בידי גורמים שקשורים למשפחות פשע, כביכול בעקבות תיק שהאב מעורב בו. אלא שבמשטרה הבהירו כי האפשרות הזו נשללה באופן חד-משמעי."
בוידאו עם השוטרים הילד לבן ולא אדום מהשמש,או ששמו לו תחליב עם מקדם ההגנה הכי טוב בעולם...
נערך לאחרונה ב: