הילד בן 30

KarinDi

New member
הילד בן 30

פורום יקר! אני במצוקה קשה :) אחי היקר והאהוב חוגג תיכף 30, ואני חסרת רעיונות לחלוטין. אני צריכה רעיונות בשלושה תחומים- הכי הכי חשוב- מה אני אכין לו?! לאבא הכנתי אלבום, לאמא לוח שנה, מה להכין לו?! דבר שני- מה לקנות לו (חשבתי על נסיעה במכונית מירוץ, אבל שמעתי תגובות לא מתלהבות) ואיך לחגוג. קצת עליו- רואה חשבון, נשוי+בדרך, בליין ואיש מסיבות, חובב מכוניות, איש חם ורגיש ומגשר בנשמתו- דיפלומט אמיתי, תל אביבי בכל רמ"ח איבריו...

הצעות

הי, העצות לחגיגה: את יכולה לחגוג לו בקרטינג, חושבת שזה בנתניה וסביר להניח שיש בעוד מקומות, בדקי אפשורת לערב סגור. חלוקה לשתי קבוצות או יותר תלוי בכמות המשתתפים. בסוף מקבלים 'שמפניה' או אחת אמיתית וכן 'מדליות'. ממש כיף, כן כן גם לבנות. חבל"Z. או, צניחה חופשית. או פאב אירי, אני חושבת שבימי רביעי יש הופעה. נמצא באזור עתידים בת"א ויש גם באזור הים. אני אהבתי יותר את אזור עתידים. הצעות למתנה: 1. אפשרי להכין קופסה לשולחן במשרד שעטוף בנייר מספרים > מכאן רואה מספרים = רואה חשבון. מקווה שברור. 2. נרתיק קטן לתיק לכרטיסי ביקור. 3. עטיפה ליומן שנתי. טוב חייבת להתפנות לילדודס. אחזור בהמשך. ליאת ורסנו.

הצעות נוספות

למסיבה: יש באזור אשדוד, מקום שמבצע נהיגת חורף, ממש מדליק. כך שיוצא שזה גם משהו שהוא אוהב - מכוניות - וגם הכנה לנהיגת חורף (אני אנסה בהמשך הערב לברר את שם המקום ומס' טל'). למתנה: דגם מכונית מנייר לשולחן במשרד, בו יהיו דפים וכו'. מצרפת את האתר. מתכוונת לנסות בהמשך.

KarinDi

New member
את גאונה!

קרטינג זה מעולה! איך לא חשבתי על זה?!!? למיטב זכרוני יש אחד גם בקיבוץ נחשונים...שלחתי מייל לאשתו, אני מחכה לדעתה בנושא. הקישור שנתתי לי מגניב ביותר! אני בטוח אשתמש בו! אני צריכה לחשוב על עוד משהו להוסיף...משהו מושקע ממש כמו האלבומים שעשיתי להורים ועבדתי 3 חודשים על כל אחד...

אלבום לאבא המתחיל...../images/Emo13.gif

הי יקירה, את יכולה להכין לו אלבום לתינוק/ת לעתיד, בו הוא יוכל לכתוב ולמלא אותו תמונות בבא הזמן. מעין יומן הריון לגבר או כפי שרשמתי בנושא 'אלבום לאבא המתחיל או לאבא העתידי' תמיד מכינים אלבום לאמא ואת האבא משאירים בצד, גם הוא באיזשהו מקום בהריון בכל העסק הזה... אז שגם לו יהיה אלבום מה קרה?
את יכולה להכין לו אלבום בתוך המכונית למשרד או כל מעמד אחר לתמונות, בו יהיו תמונות עתידיות של התינוק/ת. אחשוב על משהו ואחזור לכאן.

KarinDi

New member
תודה חביבה!

ראיתי את האלבום המופלא הזה! חשבתי על הרעיון אבל אני לא בטוחה......נראה לי שזה ישכב אצלו כמו אבן...אני לא ממש יודעת להסביר למה אבל זה לא מתחבר לי אליו. באופן כללי זה רעיון מקסים ואני מקווה שיום יבוא ותהיה לי הסבלנות לנסות תודה רבה על הרעיון!

shirap2

New member
קרין

אני רוצה גם לעשות את האלבוםאוטו הזה ואם יש לך את התרשים של האלבום תוכלי לשלוח לי מסר על כך? גם לדעתי מדהים לעשות את זה- רוצה את התרשים ואז תבוא הסבלנות תודה שירה

KarinDi

New member
צריך לפנות

אל אילנית, מעצבת האלבום. לא נראה לי שהיא תעביר תרשים של האלבום...אבל שווה לנסות!

למעלה