הילד בן 30...

הילד בן 30...

אני חייבת רעיונות והרבה לעשות לו יומולדת הכי הכי... ומתנות..? יש רעיונות גדולים? אהה, ואם אפשר בלי דברים של זוגות בלבד, אני רוצה לקנות לו משהו שישאר אצלו ולא טיול או משהו כזה... תודה רבה על כל רעיון

אז מה דעתכם?

מסיבה על יאכטה אני עושה לו, אח"כ על האש בבית עם קריוקי וחברים ומשפחה. אבל אני רוצה גם לתת לו משהו.. יש רעיונות למתנה לגבר? שאגב, בן 30 לא אוהב ספרים בגדים, לא חסר גם נעליים וגם בושם יש לו קצת בעיות עם הגב הוא במקצועו טבח הוא אוהב לשיר קריוקי הוא אוהב לשתות ומה עוד אני צריכה לאמר שיעזור לי לבחור מתנה?? אמממ... זה חייב להיות גדול כי זה גיל 30 ואנחנו שנתיים וחצי יחד תודה על כל רעיון

KarinDi

New member
וואו!

מסיבה על יאכטה? נשמע שארגנת חתיכת הפקה מרשימה מאוד!!! לא נראה לי שצריך להוסיף משהו גדול, למרות שהבנתי שזה מה שאת מחפשת... אולי מתנת "מכף רגל ועד ראש" שתאחדי עם מה שכבר תכננת? אזניים- מסיבה על יאכטה (גם מוזיקה של מסיבה וגם שיווי משקל, כי זו האסוציאציה שלי ליאכטה) פה- קריוקי בטן- על האש לב- חברים עיניים- את יכולה לקנות לו אלבום תמונות ולסדר לו תמונות מכל היום גרון- ברבוק אלכוהול משובח רגליים- מדרסים? נעלי בית מפנקות? גרביים עם כיתוב? גב- מסז' ידיים- משהו מגניב למטבח? כדור לחץ? סדנת יצירה כלשהי? זה נראה לך בכיוון? אם לא רק תגידי ונמשיך לחשוב!

KarinDi

New member
נראה נחמד

כדאי רק לחשוב אם זה יהיה שימושי עבורו....

KarinDi

New member
אז נפלא!

אם את חושבת שהוא יהנה מזה, וזה מתאים לו ובהחלט רואים שחשבת עליו שקנית את זה- בעיני זה כל מה שמתנה צריכה להיות!!! נשמח לשמוע חוויות על החגיגות ועל התגובה שלו! מזל טוב

תודה רבה!!

אני בדרכי לחפש דיסקים של קריוקי יפים גם... אשמח לספר על החוויה שתהיה ברגע שתהיה.. לדעתי מתנה לא צריכה להיות רק בושם או ביגוד וכו... מתנה צריכה להיות משהו שהוא ישתמש בו, מזכרת, שהוא צריך ולא משהו שנגמר או נשכח.

למעלה