הילד בן שלושים

סמויונת

New member
הילד בן שלושים ../images/Emo66.gif

אני בת 18 בילית סוף שבוע עם חברים שלי בני שלושים אחד מהם שלא הכרתי לפני "שם עלי עין" מהרגע שהגעתי אחרי שחזרנו מפאב הוא בא אלי לחדר ודיברנו והתנשקנו שאלתי אותו לאן זה מוביל הוא אמר שהוא לא יודע ומה אני נעשת יותר מדי רגשנית התעצבנתי ואמרתי לו שאני רוצה לדעת לאן זה הולך מכאן כי ככה אני אוהבת הוא ענה שהוא היה עם אחת בת 22 יותר מחצי שנה והוא לא שכב איתה התעצבנתי עוד יותר כי בכלל לא דיברתי לכיון הזה אמרתי לו שיצא מהחדר ושילך כי לא בא לי לראות אותו יותר הוא הלך למחרת בבוקר הוא אפילו לא אמר לי שלום (נסענו בשתי מכוניות) אתמול חבר שלו שאל אותי אם אני רוצה את הטלפון שלו אחרי שהוא אמר שהוא דיבר עלי בדרך הביתה עכשיו מה לעשות אני לא יודעת.. יש ביננו 12 שנה הבדל אבל אני יודעת שאני הרבה יותר בוגרת ממה שהוא חושב, הוא בכלל לא ידע איך לפנות אלי ואיך "לאכול" אותי (זה לפחות מה שחברים שלי שבגיל שלו אמרו לי כשסיפרתי להם את הסיפור) מה אתם היתם עושים במקומי? או במקומו?

הוא שם עליך עין...

הוא דיבר עליך בדרך הביתה...הוא לא ידע איך לגשת או איך לאכול אותך... ואת? מה את חושבת/מרגישה/רוצה? תראי, פער הגילאים בינכם גדול מאד... בוגרת לגילך או לא, למה לך להכנס לזה? ואגב, גם אני לא מבינה למה התכוונת בשאלה "לאן זה מוביל?" רק הכרתם...

סמויונת

New member
נקודונת ../images/Emo140.gif

אני חושבת שאם אני אתן לזה סיכוי אולי זה יצליח אני מרגישה קצת לא מובן, מצד אחד אני לא מפסיקה לחשוב עליו ומצד שאני אני אומרת מה יש לי לעשות איתו? אני רוצה משהו אמיתי, בלי שטויות, בלי משחקים, אני יודעת שאני בגיל של זה אבל כבר נמאס לי מזה למה לי להיכנס לזה? אין לי מושג, בגלל זה אני מנסה להתייעץ אתכם בסוגיה הזו השאלה "לאן זה מוביל" זה כדי ששני הצדדים ידעו מה רוצים ומצפים מהם ולא שצד אחד יחשוב על קטע רציני (בדרך כלל אני) והשני על סתם סטוץ או משהו כזה, כבר הייתי בסרטים האלו לכן כעת אני שואלת. מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב, סמויונת.

תראי...

אני לא חושבת שאפשר לדעת ביומיים לאן נושבות הרוחות, צריך סבלנות עם דברים כאלה... אני חושבת שלא כדי לך להכנס לסרט הזה בכלל, הוא מבוגר, את צעירה, זה לא פשוט כל הקטע הזה, אם את לא ממש מאוהבת בו- עצתי לך- עזבי...

ליאן.

New member
אם את לא יכולה להוציא אותו

מהראש, תפגשו פעם אחת ותראי אם הוא מסוגל לענות לעניין או ממשיך להתחמק. אם את רואה שאת לא יכולה לבטוח בו ושהוא לא אמין ולא רציני בעינייך, שמחי שבדקת וניסית ושכחי ממנו. סימכי על האינטואיציות שלך ואל תתני לו לסובב אותך.

למעלה