הילדים של היום... הטימטום פשוט נוזל מהם
T tygger New member 9/9/03 #8 ../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif לא יאומן. זה מסוג הילדים שאתה שומע עליהם אחר כך בחדשות, "מקרה מצער ארע היום כאשר ילד ניסה לאנוס את הבלנדר בביתו, לבלנדר שלום."
../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif לא יאומן. זה מסוג הילדים שאתה שומע עליהם אחר כך בחדשות, "מקרה מצער ארע היום כאשר ילד ניסה לאנוס את הבלנדר בביתו, לבלנדר שלום."
ב בלגאנים New member 9/9/03 #10 וואי וואי וואי הרגתם אותי אתם מאמינים לשטויות האלה???? מסתלבטים שם חופשי נראה לכם שזה אמיתי????!!!!
W Weird Eyal New member 9/9/03 #11 גם לי כל זה לא נראה אמיתי זה ילדים מפגרים שנורא משעמם להם והמחשב הוא חברם היחיד אז הם ממציאים שטויות כדיי שמישהו אחר מהצד השני של המחשב יענה להם
גם לי כל זה לא נראה אמיתי זה ילדים מפגרים שנורא משעמם להם והמחשב הוא חברם היחיד אז הם ממציאים שטויות כדיי שמישהו אחר מהצד השני של המחשב יענה להם
M MAX D New member 9/9/03 #12 עדיין זה מצחיק, חוץ מזה שכדי למציא כזאת שאלה צריך להיות ממש משועמם או מטומטם. ואני יודע מה זה להיות משועמם...
עדיין זה מצחיק, חוץ מזה שכדי למציא כזאת שאלה צריך להיות ממש משועמם או מטומטם. ואני יודע מה זה להיות משועמם...