הילדה שבתוכי

צוף בת

New member
הילדה שבתוכי

התחדשות היי שלום ילדה בודדה, היית פה רבות בשנים. היי שלום ילדה אבודה, שני שנת ישרים. לכי לדרכך ומצאי מנוחה, ראי לא נשקפת כל סכנה, הן גדלת והשכלת והיית לאשה - היי שלום ילדה עצובה. היי שלום ילדה בוכיה, הנפש הזאת כבר רוצה רגיעה. הרוח שקטה, אין עוד סערות, החושך עבר בואי נצפה לבאות. כאבתי כאבך ילדתי הקטנה, חבשתי פצעייך, ניקיתי דמך, ערסלתי בתוכי שנות דור את גופך. שאי עיינייך ילדה הניחי לאור לחדור לנשמה, רפאי הפצעים, אל בהם תנברי, הניחי לחום לחדור, לחיוך ושחוק שחרי. היי שלום ילדה עצובה, ובואי הלום מאושרת שמחה. היה גם חושך, גם רוח, גם אש - היה ועבר - בואי נתחדש. הניחי הכאב במנוחה על משכבו, ארזי את צרור העבר לצידו, ושאי את עינייך לקראת הבאות...... בנפש בריאה המלאה בתקוות. אוהבת צופי.

אפרת.א

New member
שם המשחק - "אהבה"...

צוף הגדולה - נגעת לליבי. השחרור מכאב, ההסתכלות במראה הפנימית שעצבה את דמותינו במשך שנים כה רבות - העבירה בי צמרמורת לא קטנה. במשך שנים רבות ניסיתי להתמודד עם אותה ילדה שאי שם התחבאה לה ולא הסכימה להוציא הגה מהפה....זו שתמיד אמרה "לא נורא, אספוג" זו שתמיד דיממה , סערה , בכתה, צחקה ובעיקר לא הבינה כל כך מה רוצים ממנה. פעם, היינו "היא" לחוד "ואני" לחוד. "היא" שהיתה בתוכי "ואני" שלא ידעתי איך לקבל את "היא". ביום בו החלטנו להתחבר, ביום בו הוצאתי אותה מן המחבוא...החברות בינינו הלכה והתעצמה. היום "היא" החברה הכי טובה שלי. בכל פעם שצץ משהו, מתייעצות, מדברות, מדסקסות ויוצאות לפעולה:)) יחסים אלה בינה וביני הם היחסים היחידים שאני יכולה להגדיר "עד שהמוות יפריד בינינו" . הילד שבתוכינו זקוק לריפוי. הוא זקוק לאהבה שנמנעה ממנו, "ואני", היחיד שיכול להעניק לו את אותה אהבה נכספת. "היא" הולכת איתי לכל מקום. כל דבר שאני עושה, אני עושה איתה. מדברת אליה בקול רם, או בלחש...מסבירה כל פעולה. אני אומרת לה כמה היא יפה, כמה היא חכמה וכמה אני אוהבת אותה. אני אומרת לה את כל אותם דברים שכל כך רצתה לשמוע כילדה. ולפני השינה כשאני מביטה במראה - אני מחייכת אליה בשמחה ויודעת שהילדה הפנימית שלי מאושרת ורגועה. בקצרה : אם נזרע זרעים חדשים , נשקה אותם נאהב ונטפח - ינבטו הזרעים , יגדלו ויצמחו לתפארה "לעולם לא מאוחר מדי" - רק להאמין ב"אני" שגדל, התעצם והפך להיות קומפלקס נפלא המורכב מאני הקטן המוכה (פיזית או מילולית), הנרדף לאני המופלא הניבט אלינו מן המראה. צוף - ברוכה הבאה מואההההההההה
אהבתי כל מילה! סוף שבוע נפלא לך צוף הגדולה ולך הקטנה (אני יכולה לראות חיוך קטן מבצבץ??
"את" כבר לא בודדה:)))

שרי 43

New member
צופי

מונולוג יפיפה של הנפש. התחדשות מרוממת רוח, מלאה באופטימיות ואהבה. אהבתי עד מאד ברוכה הבאה

למעלה