הילדה לא אוכלת

ribber

New member
הילדה לא אוכלת

אתמול מאילי לא נרדמה עד אחת עשרה בלילה, יונקת חמש דקות ובוכה בהיסטריה אותו דבר בשלוש בבוקר, עד תשישות מוחלטת בחמש יניקה תוך כדי שינה והרדמות עד שמונה היום ושוב מתחיל אותו סיפור היא בת שבעה שבועות וקקי ופיפי תקינים עד כה.. הדבר היחיד שהשתנה הוא שאתמול היינו במנשא וינקנו המון בשעות היום בתנוחת עריסה, היום היא לא מוכנה להיות בתנוחה הזו ואנחנו עם בטן לבטן. היא לא אכלה מחמש בבוקר, אני ממש דואגת
עכשיו היא נשנשה לחמש דקות והשעה כבר עשר ורבע

Revili

New member
קשה לדעת...

זה אחד מאותם מצבים בהם צריך לשלול בעיה חמורה...אם אין סימני מחלה כמו חום, הקאות, שילשולים, ירידה במצב הכרה, יש לפחות 5-6 חיתולים רטובים ביממה והתינוקת כן יונקת (אפילו אם פחות), אז כל שנותר הוא להמשיך לעקוב. אם את מודאגת, בדיקת רופא תוכל לשלול בעיה גופנית או מחלה... אל תשכחי שגם בחמש דקות יניקה אפשר לקבל כמות יפה מאד של חלב והחיתולים הרטובים מעידים על כך. מה בכל זאת מפריע לה...לא תמיד אפשר לדעת- אולי התחלה של מחלה, כאב אוזן או בטן, אולי פצע בפה, אולי שביבתת הנקה (היא מקבלת בקבוקים?), אולי עייפות כתוצאה משינוי שיגרה...מי יודע. המשיכי להציע לה לניוק בכל פעם שהיא רוצה ובכל תנוחה שהיא מעדיפה, הכנסו יחד למיטה והרבו במגע עור לעור, אל תכריחי אותה לינוק והמשיכי לעקוב אחר התפתחויות ואחר מדד החיתולים הרטובים. תרגישו טוב
.

ribber

New member
../images/Emo13.gif

חום זה הדבר הראשון ששללנו, אין הקאות או שילשולים, יש פליטות (אלו לא הקאות, נכון?) אבל לא בהסטריה, רק מדי פעם. יש מספר חיתולים מספק של קקי'/פיפי, אין פצעים בפה, יכול להיות שזה כן היה כאב בטן, בקבוקים היא לא מקבלת ועניתי בקצרה מקודם כי מאי לי הייתה רעבה
אז ככה, היא התעוררה בשמונה, לקחה כמה שלוקים וחזרה לישון, התעוררה שוב בתשע ואותו הדבר. היא נרדמה בתשע וחצי והייתה כל כך מותשת שכשהחלפתי לה היא לא התעוררה
אני מניקה לפי דרישה, כך שהיא זו שיוזמת הנקה. העלייה במשקל תקינה עד עכשיו, שקילה הבאה ביום חמישי הבא.בינתיים הלכנו אל יועצת ההנקה שלנו וכבר אצלה האפרוחית התחילה לינוק שוב כרגיל, הרגשתי
לכמה דקות, כאילו כל הטראראם בלילה לא היה ולא נברא.

Revili

New member
../images/Emo45.gif יופי...

מן הסתם עוד יהיו אירועים לא מוסברים כאלה ואחרים...העיקר שהכל בסדר.

למעלה