הילדה הכי שמחה...

הילדה הכי שמחה...

הנה עוד שנה עברה גיל 23 רק היום נכנס לחיי ועדיין אני עם העצב הפנימי שלי כל יום אני מלבישה חיוך על פניי ויוצאת לאוויר הפתוח כל יום אני זאת שאין לה בעיות ביום יום פשוט יש לה חיוך תמידי, כשהיא מדברת , כשהיא מביטה, כשהיא בכל מקום.. ככה אני נראת בעיני אנשים אבל היום , היום ה-8 בחודש כל פעם בשנה כל פעם בחודש זה אני מתכנסת בתוך עצמי ולא רוצה לשמוע אף אחד. כבר שמונה שנים שאני ככה לא בא לי לחגוג יום הולדת כשהוא לא נמצא לצידי , האדם הכי חשוב בחיי האבא שלי! קשה לי , אז נסגרתי . אני מעדיפה כבר לא לחגוג אימי ואחי לא מבינים זאת וכל פעם מחדש הם מנסים לשמח אותי ביום הזה אבל אני כמו בול עץ.. היום בבוקר הם העירו אותי עם מתנות ומוסיקה והתחילו לשיר לי ואני כמו בול עץ התחילו לשמוח ואני כמו בול עץ.. הם נעלבו שאני כביכול לא יודעת לקבל מתנות אבל זה לא בגלל זה , אני פשוט לא אוהבת את היום הזה , אני מתה שהוא ייגמר עוד לפני שהוא יתחיל החברים שסובבים אותי ביום יום יודעים שאני לא אוהבת את כל ההמולה סביבי ביום הזה אז הם אפילו לא מנסים, הם היו מנסים בהתחלה , אבל עכשיו הם הרימו ידיים. אני יותר מידי עקשנית ביום הזה ... אני יודעת שאני לא בסדר ואני חייבת להשתנות ,אבל לא עכשיו, אני לא מרגישה מוכנה . למרות שאני פוגעת באנשים שאני אוהבת .. אני פשוט לא מרגישה מוכנה .. והנה עוד שנה מתחילה לי .. בלי אבא..

JudyWn

New member
כמי שסובלת מדכאון יומולדת בעצמה

(אבל בעיקר בגלל החוסר בזוגיות) אני יכולה להבין מה עובר עליך. למה הוא לא שם? איפה אבא שלך? (וסליחה אם אני פוגעת
, אני פשוט עוד לא מכירה את הסיפור שלך...)

תודה על היחס...

אבי נהרג כשהייתי בת 15 וחצי.. ואת לא פוגעת, זאת שאלה לגיטימית.. שבוע טוב

JudyWn

New member
שיר ../images/Emo79.gif

אי אפשר להתגבר על אובדן של אב. זה קשה. אם לא בלתי אפשרי. אבל את יכולה להמשיך לחיות. את יכולה להראות לאנשים שמסביבך שאוהבים אותך שאת אוהבת אותם. לא לחגוג את היום הולדת שלך בגלל אבא שלך רק יזכיר למשפחה שלך יותר את הכאב (שאני בטוחה שהם לא שכחו). אולי דווקא
יום ההולדת הוא הזדמנות לחגוג את החיים.

אומרים

שחולה שלא יודע שהוא חולה הוא החולה הכי מסוכן. אז ככה שלפחות את יודעת שזה בעיה וזה דבר לא לגטימי להיות בול עץ(כמו שאת מכנה את זה)אז את תשתני באיזה יום וזה חייב שזה יבוא מצדך כי אם אחרים ינסו להחדיר לך בכח את רק תמרדי ולא תקבלי וככה זה כל אחד או כולם אם כופים עליך אז תמרדי לעולם ואולי יבוא אחד יום אחד באמצע החיים ויהיה לך כאב אוהב ויעניק לך מה שלא קיבלת 8 שנים.אבל רק תרצי לקבל כי אם לא אז המצב אבבבווודדד פשוט אבוד!!! שיהיה בהצלחה,<ומקווה שתפנימי את זה: פשוט תחשבי מה יצא מזה שתהיי בדיכאון כל הזמן.מה שלא מרפא החיים מרפא הזמן!כלל נכון ומציאותי.ושוב הצלחה>

:)

אני הבן אדם הכי לא דיכאוני שאתה יכול להכיר , חיוך מרוח על פניי אפילו בשינה . ואם לרגע אני לא מחייכת, אנשים שואלים מיד למה , כי זה לא אופייני לי ... פשוט כואב לי היום הזה , פשוט כואב ... ותודה לך על התגובה ..

reuti tuti

New member
שיר...

תנסי לחשוב על אבא שלך..אם הוא היה כאן כמה הוא היה רוצה שתחגגי את היום הזה.. אז נכון זה קשה אני לא יכולה אפילו לתאר איזה כואב זה לאבד אב..אבל אני בטוחה שאיפה שהוא נמצא, שם למעלה, הוא מסתכל עלייך ומתעצב כל שנה מחדש שהוא רואה אותך יושב לך מסוגרת שם ביותר החשוב הזה בגללו... תנסי לשמוח אם לא בשבילך אז בשבילו. כי אולי הוא הלך אבל תאמיני לי שהכי כואב לו יותר מזה שהוא לא איתכם זה לראות אותכם מתאבלים ומפסיקים את החיים שלו בגללו...אבא שלך לא איתך ונכון הוא גם לא יהיה..אבל זאת לא סיבה להפסיק את הכל..יומולדת זה פעם בשנה זה היום שלך..אל תוותרי עליו, תעשי את זה בשבילו, בשביל אבא שלך.

לשיר היקרה

לשיר , אני ממש לא יודע מה להגיד לך ואני חושב שאביך כן מסתכל עליך מלמעלה ורוצה באושרך ולא בעצב שלך אבל לא עברתי מעולם חוויה דומה ,עברתי אובדן אבל לא של קרוב משפחה (כמו אב או אם) והחוויות שלי שעברתי גם מאוד קשות ואת רובם אני עדיין מנסה למצוא כי הכל נשכח כנראה אבל ההעזרה שאני הכי הרבה יכול לעזור לך זה להיות שם בשבילך ואם תרצי לדבר לשפוך להגיד או סתם לפרוק (ולאו דווקא דברים עצובים) אני יהיה מוכן להיות שם בשבילך יקירתי . מצטער אם לא עזרתי או לא יכולתי לתת תגובה שונה אך באמת אני יכול רק לחשוב מה את עוברת אבל לא להרגיש כי לא עברתי דבר דומה... אז אם תרצי , תצרי קשר יקירה

למעלה