הילדה ההולכת

NeTa MuFlEtA

New member
כן אז זאת היאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתמול באמת ראיתי אותה בארלוזרוב
היא היתה עם חזית ספורט כזאת ומכנס קצר

sivaaann

New member
היא תמיד מסתובבת חצי עירומה

גשם, שלג , ברד, לובשת כובע קסקט, מכנסון קצרון, חולצת ספורט (או יותר נכון חזייה), ומחזיקה בקבוק מים. כמו על חוף הים רק חסרות המטקות.

YaEloNeT

New member
יאפ.../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

המסלול שלה עובר ברחוב שלי :] ד"א, היא בהחלט ילדה.

למה אתם חושבים?../images/Emo6.gif

למה אתם חושבים שלא ידעתי את זה? רק צחקתי כי כולם כותבים פה את זה
אני ממש צחקתי, אל תגידו לי שלקחתם את זה ברצינות

חחחחחחחחח

אני יודעת על מי אתם מדברים,אני רואה אותה כבר 5 שנים הולכת והולכת והולכת...אין לי מושג מה בסיפור שלה,אבל מה שבטוח יש לבחורה הזו נחישות!

parnar

New member
אני ראיתי אותה מלא פעמים

בדרך חזרה מעמל ב הבייתה

sivaaann

New member
גם אני ראיתי אותה מאז

שאני גרה בחור הזה.. (פתח תקווה..) לפי מה ששמעתי יש לה אחות תאומה.. אולי בגלל זה רואים אותה הרבה? אולי שתיהן עושות הליכה בתורות, מספיק שכל אחת עושה שעתיים הליכה ביום... גם לא נראה לי שהיא קשורה לאיזה ענף ספורט שבגלל זה היא אמורה להתאמן, כי בדר"כ בכאלה מצבים נותנים חדר כושר, כדי לא להסתובב ברחובות כל היום... בכלל, יש לה חיים? כי אשכרה היא הולכת איזה 6 שעות ביום זה לא ייאמן ,היא גירסה אנושית של השפן של אנג'ייזר! חח.. אין לה מושג שפתחו שירשור שלם רק בשבילה... מי יודע אולי היא נכנסת לפה.. (דרך אגב ברוכה הבאה לעצמי... כן גם אני גרה פה..)

she runs

New member
לא רק היא. יש לה מתחרים.

מכירים את האיש הרץ? נצפה לאחרונה ביום ו' 1951 בחזון איש, ליד תחנת האוטובוס.

zeotist3

New member
אולי...

זה המבוגר הזה שעושה תנועות ידיים מגוכחות תוך כדי מן הליכה מהירה?

she runs

New member
לא, אני חושבת

שהוא שייך לקטגוריית האנשים שעושים תנועות ידיים מגוחכות תוך כדי הליכה.

NeTa MuFlEtA

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח

השירשור הכי קורע בעולםםםם
פשש מי ידע שכך הילדה הפכה להיות מפורסמת בזכות הלכיתהה

sivaaann

New member
אבל אל תגידו שהאנשים האלו

לא גורמים לפתח תקווה להיראות יותר מעניינת, יש קבוצה של אנשים שגרים בפ"ת שפשוט קורעים אותי מצחוק כל פעם מחדש, האיש המנופף, הילדה ההולכת, ישנה גם אישה מבוגרת, בסביבות גיל 80 שעומדת כל לילה(לא מפסידה אפילו בימי גשם) ליד תמרור עצור, בצומת של הרחוב שלי ולוחשת כל מיני דברים בג'יבריש מפחיד לאללה כשרואים אותה בחושך כמו מכשפה. יש עוד מישהי צעירה שפשוט כל מי שעובר לידה היא אוהבת לקלל אותו ולאיים להרוג אותו, פעם היא רדפה אחריי עד הקצה של אחד העם, וישנה עוד מישהי שהולכת ברחוב וחוזרת הלוך ושוב, נוגעת בדברים 10 פעמים וחוזרת, ושוב הולכת, מן אובססיביות כזאת. נראה לי שנפתחה בפ"ת קבוצה קטנה של בי"ח גהה.

מי לוקח?:)

הילדה הרצה שכבר כל פ"ת ראתה (ולפי שמועות מתכוננת לאולימפיאדת בייג'ין 2160) או האיש הזקן ההולך עם התנועות ידיים המגוחכות (שלפי שמועות מנסה לרוץ)?

אמממממ........./images/Emo5.gif

כנראה כולם ראו אותם חוץ ממני......אני בעד הילדה...לפי הסיפוריםםם אההה ו...אני לא מיכל אבל גם שומרת על הסדר...
פעם הבאה לנצל"ש...ואפילו זה לא נצל"ש כי בעצם זה על אותו נושא.... לא חבל סתם לפתוח הודעה חדשה על אותו נושא???

sivaaann

New member
ספורט הנפת הידיים תוך כדי הליכה

בעליית מדרגה בימים אלו, די פופולארי, לפני כמה זמן ראיתי אותו הולך לעברי ומאז אני חושבת שאין עליו, האיש והאגדה, הבטתי בו ולא יכולתי לעצור את עצמי מלהתפקע מצחוק מולו. הזקן לוקח, הילדה רק בסיבוב.

למעלה