הילדה בחופש אז גם אני

hilatw

New member
הילדה בחופש אז גם אני

אז הכנתי עוד שתי עוגות נוספות. העוגה של הבובה התחרבשה לי :/ לא מסתדר לי עם הגוף!!! הגוף לא מספיק להתייבש ויש לי בובה ממש לא חטובה! וגם הידיים שוב אותו סיפור הפעם דאגתי שהן יהיו אותו אורך אבל גם כאשר ייבשתי אותן הן לא יצאו טוב

עוגת הדרקון נהדרת!!

הבובה חמודה, יש שיפור באיפור, הוא נראה יותר ריאלי

hilatw

New member
יאאאא תודה בנות ;) הנסיכה לא יצאה לי משהו

יצאו לה צמיגים , היא נראית יותר כמוני מאשר כמו נסיכה

iWrite

New member
העוגת דרקון מקסימה! לא רק פנים יפות הרגת אותי

"כמו הספר שהייתי מכורה אליו בגיל 5", את בטח מתכוונת (לפי התמונה הזאת לפחות) לספר של ג'וזי מנדלסון "עוגות יום הולדת" שיצא בשנות ה-80. תצחקו, אבל אני אף פעם לא אשכח שלפני 20 שנה אימא שלי הכינה לי בכמה ימי הולדת עוגות מהספר הזה, גם אני ממש אהבתי אותו. לחתוך עוגת ספוג לצורות ולקשט עם קרם וסוכריות היה בעיני אומנות. היום התקדמנו לבצק סוכר ומעניין מה תהייה המודה בעוד 20 שנה =)

חח זה הספר!! קלאסיה בשבילי :)

הייתי מעיינת בו רק בשביל התמונות :)
זה היה ממש ספר להיט בזמנו אני יודעת. יש לי תמונה מגיל 5 בגן עם עוד שני ילדים שלכולנו יש עוגות שניראה כאילו הן נגזרו מתוך הספר הזה.

ואמא שלי הכינה ממנו לא מעט עוגות גם
מספרים למיניהם, דובי, ברבי, קורי עכביש היא עשתה המון פעמים..

זה היה ספר שחובה לפתוח לפני כול יום הולדת....

ונכון הטרנד היום זה בצק סוכר אבל בכל זאת ראיתי גם עוגות מהממות שמשלבות בין בצק סוכר לברבי שתקועה באמצע :)
זאת האהובה עלי
http://www.youtube.com/watch?v=Gc_jzS0Nc_g&feature=relmfu

m o s h 1 0

New member
האיפור לא רע בכלל!

מציעה כמה נקודות לשיפור, לפעם הבאה:
ממליצה בחלק הוורוד של השמלה וגם בלבן לשים CMC ולדקק עוד יותר את הבצק, כדי שיראה כמו בד. את המלמלה אפשר לעשות יותר "מלמלתית": לאחר ששמת CMC בבצק וקרצת את הצורה מחותכן המלמלה, לקחת קיסם ולרדד בעזרתו כל חצי עיגול במלמלה. מקווה שההסבר ברור

אם את מסתבכת עם הגוף, את יכולה בתור התחלה לקנות תבנית חצי גוף ובעזרת להכין את הגוף, כך שרק תצטרכי להלביש אותו. שמת CMC בבצק שמשמש לידיים? יכול להיות שהיד עמדה קצת עד שחיברת אותה והבצק התייבש מעט בינתיים, לאן הקמטוטים בידיים.

בסך הכל עוגה מתוקה ואיפור, שהוא באמת לא קל, עשוי יפה!

hilatw

New member
תודה רבה על הטיפים אבל...

ולא נעים לי להודות חחח לגבי המלמלה עשיתי בדיוק כפי שציינת עם הקיסם והכל כנראה עניין של פרקטיקה זה נורא גם כך נשבר לי. לגבי החלק העליון של הגוף אז הגוף בנוי מבצק סוכר ורוד ולא צבע גוף . לגבי הורוד של החצאית לא דייקתי בכוונה שלא יקרע לי. ולגבי הידיים אכן הנחתי אותן קצת לייבוש לפני שהדבקתי כי כאשר אני לא מייבשת היד מתעוותת לגמרי ומאבדת את צורתה :( נראה לי משימה בלתי אפשרית להרכיב גוף. גם כאשר הנחתי את הגוף היא הפכה להיות שמנמנה משהו.אני חייבת עזרה עם זה! הגוף אמור לנוח זמן מה לפני שאני מחברת אותו עם שיפוד לעוגה? ולגבי הידיים איך אני מחברת אותן בלי שיאבדו את צורתן??? וכן אני מוסיפה cmc

שירלי761

New member
הילה, עוגות חמודות, אהבתי מאוד את הצבעים

בעוגת הדרקון שיצאה ממש יפה.

למעלה