היכשפות....

Woogyman

New member
היכשפות....

השרשור הקודם ירד כבר, לא? בכל אופן, יותם, אנחנו סיימנו. אם הקבוצה השניה סיימה גם, אפשר להקדים את המפגש, לא? לעשות אותו היום בערב או משהו. מתי קובעים בכל אופן ומתי להביא לך את הדף?

Ophel McNeil

New member
הקבוצה השניה לא סיימה.

(שקט, בלי לזרות מלח על הפצעים). ומותר להביא את הדף עד שבת בשש, כי הפגישה היא בשמונה וחצי.

Charmed Gal

New member
מה!?../images/Emo93.gif

הפגישה ב-8 וחצי!? למה? תתדחו אותה ל-10 או אחרי אפילו

Phoebe again

New member
לא, לא שוב... אני לא אוכל להיות

בפגישה... אנחנו הולכים לפיצה חלק מהכיתה ואני לא רוצה להפסיד את זה כי אני נוסעת עוד מעט ואני אפספס מסיבה של הכיתה... יש סיכוי שיהיה אפשר לעשות אתהפגישה או היום או ביום ראשון?

Phoebe again

New member
ז"א אני לא רוצה לפספס את הפיצה

מחר כי אני כבר גם ככה מפספסת מסיבה בגלל שאני אהיה בחו"ל...

P3H2O

New member
בתאבון!!! תביאי לי אחת??? לא נדמה

לי שאפשר להקדים או לדחות אבל נראה מה כולם יגידו

Cole cohen

New member
מחר בשמונה וחצי יותר טוב לי מאשר...

ב22:00 כי אני נראה לי אלך לישון בעשר כי יש לי עד 1:00 לישון כי אז אני יוצא לנתב"ג.

Woogyman

New member
אני יכול רק היום או מחר.

אין מצב ליום ראשון. אני לא מבין אבל למה אף אחד לא אומר כלום כשאנחנו קובעים את הפגישה אבל יומיים לפני הפגישה כולם מתחילים לצוץ עם בעיות. זה לא תלונה אישית ליעל, אבל זה תמיד קורה.

Woogyman

New member
אז למה לא שאלת ישר אחרי הפגישה

הקודמת? אי אפשר לנהל משחק ככה... זה היה אותו דבר בפגישה הקודמת ובסוף חצי מהאנשים באו.

Woogyman

New member
סגרנו סופית בצ´ט (אלא אם שינו שוב)

שמשאירים רגיל את הפגישה. שבת ב8 וחצי. מי שיכול שיבוא, מי שלא יכול פשוט יצטרך לוותר על פגישה אחת או להגיע יותר מאוחר.

Ophel McNeil

New member
סם, הסר דאגה מליבך.

הפגישה היא בשבת בשמונה וחצי, יותם אמר שמומלץ להגיש לו עד שש - ועד דקה לפני זה, עוד מותר לנו לערוך שינויים. אבל זה בסדר, ברגע שאיתמר יאשר את הדף, הוא ישלח ליותם.

Woogyman

New member
טוב, רק שאלתי...

לקבוצה שלכם יש נטיה לעצבים וציניות מוגברת...

Ophel McNeil

New member
סם, מי שמדבר.

לא, אני לא מתכוונת להתווכח איתך. ולא, לא אכפת לי שאיך שהוא כולם בסוף רבים איתך, ואתה יודע מה? אני אפילו מוכנה לסלוח לזה שאתה קורא לי צינית. ההודעה שלי הייתה אשכרה הייתה תשובה (כן, הייתה בה עקיצה, אבל אנחנו כבר שבוע ארור עובדים על המשימה הזאת, שכמה שהיא כייפית ככה היא קשה, ולחץ חיצוני, וכן, השאלות האלה הן לחץ חיצוני, לא עוזר), וחבל שאתה לוקח הכל כהתקפה אישית.

Woogyman

New member
הבעיה שלי עם ההודעה הייתה

שרק רציתי להראות לכם את השד שלנו אז שאלתי אם כבר שלחתם ליותם ואת לקחת את זה כאילו אני זורע לך מלח על הפצעים וענית לי שעד שש בערב אתם יכולים לתקן ולשנות את זה, כאילו אני הלחצתי אתכם. ואם את לוקחת את השאלה שלי כלחץ חיצוני, אז באמת לא הבנת את הפואנטה. זאת לא הייתה הכוונה ובגלל זה תיקנתי אותך.

למעלה