היכשפות - שרשור חדש

Woogyman

New member
היכשפות - שרשור חדש

הקודם נעלם, אז הנה חדש - בכל אופן, הפגישה האחרונה מחר, נכון? באיזה שעה? כולם צריכים לבוא? ואגב, אופל ותום, תשלחו את המשימה שלכם ליותם.

Ophel McNeil

New member
אבל אין לי מושג מהי!

קראתי את המשימה, אבל אין לי מושג מה צריכים לעשות בה...
ויותם בכלל לא כאן עד יום שישי בערב. מה קורה??

Woogyman

New member
את צריכה לבחור

שד / מכשף שאת אוהבת במיוחד, תמונה של השלישיה שאת אוהבת במיוחד, לחש שאת אוהבת במיוחד, ציטוט אהוב וכוח שאת אוהבת במיוחד ולשלוח ליותם. בפגישה מחר כולם באים (לא רק כאלה ששיחקו, כל מי שמתכתב בפורום ורוצה) ואז יותם ישים כאן (או בצ´ט, לא הבנתי עוד איך זה ילך) את כל מה שמישהו בחר וכל אחד יצביע למשהו אחד בכל קטגוריה. לדוגמא, יהיו את שלושת הכוחות שבחרנו. כל אחד מהפורום יצביע לאחד מהכוחות וכוח אחד ינצח. מי שהכי הרבה דברים שהוא בחר ינצחו, ינצח במשימה ויקבל חסינות. את החלק הזה לא הבנתי כל כך, אז אני לא בטוח - את יכולה להחליף דברים עם אנשים אחרים. לדוגמא, להחליף את הלחש שבחרת עם השד שלי ואז לך יהיו שני לחשים (ויותר סיכוי לזכות בקטגוריה הזאת) ולי יהיו שני שדים (ויותר סיכוי לזכות שם). כמו כן אפשר להחליף גם בדרך הרגילה - כאילו אם אני אוהב את הציטוט שאת בחרת ואת אוהבת את שלי, אז מחליפים. מותר לבחור גם דברים מהעונה הרביעית, אבל אז סביר להניח שמי שלא ראה אותה לא יצביע בשבילך ויהיה לך פחות סיכוי לזכות. שני אנשים לא יכולים לבחור אותו דבר, בשום קטגוריה. וזה נראה לי הכל. הפגישה מחר היא האחרונה (אנחנו כרגע ארבעה).

p3

New member
לא הייתי יכול לנסח את זה יותר טוב.

ואני ממש מצטער על ההתראה הקצרה, אבל זאת לא תהיה הפגישה האחרונה, ולכן לא כולם צריכים לבוא, רק המשתתפים (ואני אודה מאוד לחבר המושבעים {אלה שהודחו בפגישות הקודמות} לבוא ולפתח החלטה על האדם שהכי ראוי להיות המנצח}). בפגישה תתקיים רק ה"החלפה", וברגע שהיא תסתיים אני אפרסם בפורום מה כל אחד מהמתחרים בחר. כל מי שמעוניין יהיה להצביע (המתחרים חייבים להצביע למתחרים האחרים, אבל לא לעצמם) ישלח לי במסר את הציטוט, התמונה, השד\מכשף, הלחש והכוח שלדעתו צריכים לזכות (וזכרו- לא צריך להצביע לאדם אחד ולכל בחירותיו). יהיה מותר להצביע עד יום ראשון באותה שעה, בה אני אכריז על הזוכה, שיקבל חסינות. סם, זה יהיה בסדר מצידך אם לפני הפגישה הראשונה של המשחק שלך אני אבקש מארבעת המתמודדים את ההצבעות שלהם?
ומצטער אם זה יצא מסובך מדי..... יש שאלות, הערות או בקשות?

Ophel McNeil

New member
בסדר.

א. לא הבנתי כלום, אבל נזרום. ב. מתי הפגישה? היא חייבת להיות היום? (*רמז*)

Woogyman

New member
לא הבנתי יותר מדי...

למה שלא נעשה היום את הפגישה האחרונה? אפשר להצביע ולהמשיך הלאה... לא נראה לי שמישהו רוצה להחליף, אחרת היינו עושים את זה כבר. אגב, לדעתי כשאתה מפרסם בפורום את הבחירות, אל תגיד מי בחר במה. ככה ההצבעה תהיה רק לפי הבחירות ולא לפי מי שבחר את הדברים.

p3

New member
זאת לא תהיה הפגישה האחרונה...../images/Emo19.gif

כי אני רוצה שלמתמודדים יהיה זמן לעבוד על שתי המשימות האחרונות שלהם. ובקשר לעילום שם- רעיון טוב. ואני אנסה להסביר מחדש- היום בצ´אט, אתם תדברו אחד עם השני, תחליפו בינכם דברים, ותגיעו לחמשת הבחירות הסופיות שלכם. הסיבה לכך, היא שיכול להיות שמישהו הביא, לדוגמא, ציטוט שאתם יותר אוהבים מהציטוט שבחרתם, אבל פשוט שכחתם מקיומו. וגם, בגלל שעד עכשיו הייתם חייבים לבחור דבר אחד מכל קטגוריה, ועכשיו אתם יכולים שיהיו לכם שני דברים או יותר. הסיבה לכך שהתוצאות יהיו רק ביום ראשון היא שלכל האנשים בפורום יהיה זמן להצביע, וההצבעה חייבת להתבצע לפני המשימה השמינית, כי בה משתתפים רק שלושת המתמודדים הסופיים. עוד שאלות?

Ophel McNeil

New member
מתי נפגשים בצ´אט?

אני כנראה לא אבוא, אגב, אלא אם כן זה מינימום בסביבות תשע. ועוד שאלה - אתה מפרסם את הדברים שלנו? (אגב, לקחתי על פי בחירה אישית שלי, ולא על פי רייטינג, כך שבחסינות הזאת אני כבר לא אזכה.
).

Woogyman

New member
כן! הישרדות!

מתחיל בתשע וכמה דקות. אפשר אחרי זה, אבל זה כבר מאוחר מדי נראה לי. למה שלא ניפגש עכשיו, או יותר מאוחר היום אבל לא בערב?

Woogyman

New member
מממ... אני לא חושב שאני ארצה להחליף

אני דיי מרוצה מהבחירות שלי. ואם אופל לא מגיעה, אז היא גם לא תחליף. אם יובל ותום לא רוצים להחליף גם, נראה לי שאתה יכול לשים כבר את הדברים כאן, וככה נחסוך פגישה. כי לפי ההסבר הקודם שלך חשבתי שאם אנחנו רוצים להחליף אנחנו אמורים לעשות את זה ביננו בזמן שלפני הפגישה. אם אף אחד לא החליף עד עכשיו לא נראה לי שיש מה.

Ophel McNeil

New member
גם אני חושבת שלהחליף זה מיותר.

יותם - פשוט פרסם את הבחירות שלנו.

F A Q

New member
אני עדיין לא מצאתי/חיפשתי

בכלל תמונות... אבל אני רוצה לדעת מתי הפגישה, כדי שאני אספיק להכין את זה עד אז! בכלל לא הבנתי אם זה אמור להיות היום או בשבוע הבא.

Woogyman

New member
אז למה אתה מחכה?...

כבר היית אמור לסיים, הפגישה היום. תמצא תמונה ושלח ליותם, כדי שנוכל להתקדם עם זה. המשחק הזה משפיע עליי קשות.

p3

New member
תום ויובל- ../images/Emo19.gif

אם שניכם לא רוצים להחליף, אז נבטל את הפגישה היום. בכל מקרה, תענו לי כמה שיותר מהר.

F A Q

New member
אם הפגישה

היום היא רק למטרת החלפות אז אין צורך בה, כי לדעתי אני לא ארצה להחליף...

F A Q

New member
אז מתי

שולחים לך את הכול/מפרסמים בפורום/הצבעה/או מה שלא יהיה... גם ככה לא ממש הבנתי מה קורה אחרי ההצבעה...

למעלה