את צריכה לבחור
שד / מכשף שאת אוהבת במיוחד, תמונה של השלישיה שאת אוהבת במיוחד, לחש שאת אוהבת במיוחד, ציטוט אהוב וכוח שאת אוהבת במיוחד ולשלוח ליותם. בפגישה מחר כולם באים (לא רק כאלה ששיחקו, כל מי שמתכתב בפורום ורוצה) ואז יותם ישים כאן (או בצ´ט, לא הבנתי עוד איך זה ילך) את כל מה שמישהו בחר וכל אחד יצביע למשהו אחד בכל קטגוריה. לדוגמא, יהיו את שלושת הכוחות שבחרנו. כל אחד מהפורום יצביע לאחד מהכוחות וכוח אחד ינצח. מי שהכי הרבה דברים שהוא בחר ינצחו, ינצח במשימה ויקבל חסינות. את החלק הזה לא הבנתי כל כך, אז אני לא בטוח - את יכולה להחליף דברים עם אנשים אחרים. לדוגמא, להחליף את הלחש שבחרת עם השד שלי ואז לך יהיו שני לחשים (ויותר סיכוי לזכות בקטגוריה הזאת) ולי יהיו שני שדים (ויותר סיכוי לזכות שם). כמו כן אפשר להחליף גם בדרך הרגילה - כאילו אם אני אוהב את הציטוט שאת בחרת ואת אוהבת את שלי, אז מחליפים. מותר לבחור גם דברים מהעונה הרביעית, אבל אז סביר להניח שמי שלא ראה אותה לא יצביע בשבילך ויהיה לך פחות סיכוי לזכות. שני אנשים לא יכולים לבחור אותו דבר, בשום קטגוריה. וזה נראה לי הכל. הפגישה מחר היא האחרונה (אנחנו כרגע ארבעה).