היכרתי בחור מדליק ......

• פותח הנושא lir1
  • פורסם בתאריך

lir1

New member
היכרתי בחור מדליק ......

אנחנו מתכתבים כבר חודש אתמול החלפנו טלפונים ודיברנו לאורך כל הלילה , 4 שעות השיחה זרמה סיפורי רצינות צחוקים סיפורי אקסים חוויות היה מתוק ומצחיק וממש חלומי הלכתי לישון לפנות בוקר בשעה 4:00 ואני חושבת כל היום על הקליק הזה עם בחור מהאינטרנט ........ היום הייתי בהיי כל היום גם מעייפות וגם מהשיחה אני מתגעגעת אליכם אז אולי נצ`טט הלילה ; ))

ליר בשטח, הגברים במתח

אח, העייפות המתוקה הזאת... את מהלכת כזומבי וכולם מלחשים ש``היא מאוהבת``... איזה כיף זה. ספרי הכל, אני מחכה. אוריאנה

יערית

New member
עכשיו אני מבינה....

נעלמת לנו כל הערב, לא מודיע אפילו על נפקדות, שונית שנעלמה הודיע על פגישה, אוריאנה שנעלמה ,התנצלה שתפוז נתן לה בעיטה בטוסיק, ואת?? 4 שע` דיברת ? איכס.. גברים?? מה קורה לך?התחרפנת?למה לך... בואי נשמה טובה שלי,אני יראה לך מה זה החיים הטובים:) אלק מתלהבת מ-4 שע` שיחה.... יערית(שמחזיקה לך אצבעות...או שאולי תצטרך להשאיל לך את אצבעותיה לעוד לילה הקלדה ארוך)

lir1

New member
זה לא היה עם האצבעות....

זה היה בט ל פ ו ן מרחוק מאוד דיברנו באמת וואאאאאווווווו זו הרגשה ממש טובה אבל , אולי אני סקפטית או פיספסתי משהו , הוא קורא לי best friend אבוי האם הוא רוצה יחסים אפלטוניים ?????? אויש בחור אפלטוני מצד שני הוא דואג ושואל על הילד החיים העבודה אני זורמת עם זה.......... אופס הוא הרגע התחבר אז סליחה חברים שלי..........

KONFUZ

New member
אוקצור....

תוך יום יומיים הוא כבר יפנה אליך ..``אחותי`` תחתכי אותך מותק..ותבדקי אם הוא לא הומו.. קונפוז...(סקפטי..) ;-)

למעלה