היכרות!!

hilary22

New member
היכרות!!

בואו נעשה שכל אחד ירשום ככה: שם: גיל: כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: מה דעתך על מפגש פורום: בן/בת: אם בא לכם אתם יכולים לשים תמונה שלכם!!

hilary22

New member
שלי...

שם:גל גיל:12 כמה זמן מעריצה את הילארי:חצי שנה מה דעתך על מפגש פורום:למה לא?! בן/בת:בת!! אין לי תמונה שלי במחשב(כל התמונות במחשב של אבא)

koral669

New member
../images/Emo20.gif אני

שם: קורל גיל: 13 וחצי כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: שנתיים בערך.. מה דעתך על מפגש פורום: יכול להיות נחמד
בן/בת: בת.. קורל זה שם של בן? חח

scooby2

New member
עוננהנהננהנה../images/Emo70.gif

שם:אוריה גיל:13 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:אממ הרבה זמן מה דעתך על מפגש פורום:בסבבה רק לא בעזריאלי בן/בת:בת.. נ.ב אני יודעת שאני לא ממש פעילה בפורום אבל יש לי עכשיו תקופת מבחנים והמבחנים האלה ממש חשובים לי כדי להגיע לתיכון טוב אז אני מצטערת אני ישתדל יותר..

Sim§ MaN

New member
אני. ../images/Emo13.gif

שם:ישי. גיל:14. כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:שנתיים. מה דעתך על מפגש פורום:אולי. בן/בת:בן. תמונה

esti 810

New member
עונה../images/Emo15.gif

שם: אסתי גיל: 14 כמה זמן מעריצה את הילארי: חצי שנה (בערך) מה דעתך על מפגש פורום: אין לי בעיה עם זה בן/בת: בת!!!
-אסתי-

faina s

New member
עונה

שם:פאינה גיל:15 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: הרבה זמן מה דעתך על מפגש פורום: רעיון נחמד אבל אין לי זמןלאחד כזה בן/בת: בת

hilaryduff18

New member
../images/Emo15.gifאני.. ../images/Emo8.gif

שם: נופר גיל: 12 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: 4 וחצי שנים. מה דעתך על מפגש פורום: אממ... אין בעיה... תלוי בן/בת: בת

Broken Smile1

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: עדי. גיל: 13 וחצי. כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: בערך שנה וחצי, משהו כזה
. מה דעתך על מפגש פורום: אממ.. בסדר [?]. בן/בת: בת. אם בא לכם אתם יכולים לשים תמונה שלכם- לא
.

../images/Emo24.gifעונה../images/Emo24.gif

שם:רחלי. גיל:15 וחצי (עוד 28 יום 16 :)) כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:אויי מלאא זמן מגיל 13 וחצי ניראה לי... מה דעתך על מפגש פורום: מעולה-בטוח באה! (אם יהיה) בן/בת:בת! *מצטערת אין לי תמונה*

MissNusha

New member
me

שם: נועה גיל: 15 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: 3-4 שנים מה דעתך על מפגש פורום: אחלה, אבל אני לא אוכל להגיע זה רחוק לי... בן/בת: בת

ש ק ד וש

New member
עונה=>

שם:שקד גיל:10 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:שנה בערך..! מה דעתך על מפגש פורום:רעיון לא רע דווקא!
בן/בת: ברור ש-בת!!.. כמעט כולנו כאן בנות.., לא?.. חח..

יונתן1988

New member
בת 10 וכבר כותבת בפורומים?../images/Emo2.gif

אני בגיל שלך לא ידעתי מזה אינטרנט

nofnof12

New member
עונה...

שם: נופר גיל: 12 כמה זמן מעריצה את הילארי: עוד חודשיים שנה מה דעתך על מפגש פורום: רעיון מעולה
בן/בת: בת

12 Not Like You

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo29.gif

שם:
ירדן
כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:
מאז שהתחילו לשדר את ליזי מקגוויר בפוקס קידס
מה דעתך על מפגש פורום:
בן/בת:
בת
אם בא לכם אתם יכולים לשים תמונה שלכם!! תמונה שלי?בחיים לא