היכרות

../images/Emo12.gifהא?

זה לא קו הכריות אני מנצלת את ההודעה ל---משפטים ליומן. מצאתי באתר משפטים ליומן, חשבתי שאולי תהיו מעונינות. תהנו! *אהבה היא כמו נר, מחממת ורומנטית, אבל שורפת *אהבה היא כמו אמבטיה: בהתחלה לוהטת, אחר כך חמימה ולבסוף מתקררת *אהבה היא כמו ורד, מריחה טוב אבל גם עוקצת *אהבה היא כמו סבון. אם לוחצים יותר מדי, היא מחליקה מהידיים *אהבה כמו מלחמה, קל להתחיל וקשה לסיים *אהבה כמו סרט, לא תמיד יש סוף טוב *אהבה היא כמו נעל חדשה, בהתחלה קצת לוחצת ואחר כך מתרגלים... *אהבה היא כמו שמפניה, תוססת עד הסוף *אם לי יש שקע.. ולך יש תקע? אז בוא נתחשמל !!!!.. *בשביל לכבות שריפה צריך כבאים, אבל לכבות אהבה.. צריך קנאים!!! *אלוהים ברא אנשים אלוהים ברא חיות אלוהים ברא אותך...גם אלוהים יכול לטעות!!! *בנים הם כמו בצל- אין להם לב, והם גורמים לך דמעות... *חבר כמו דשא- אם לא תכסחי אותו, הוא יתפוס גובהה... *הדור שלנו- כחול לבן... חושבים כחול............... יוצא לבן !!! *אם האהבה שלי הייתה כמו מים.. כבר היה פה נהר! *א- אין ה- הבן ב- בלי ה- הבת *א- אבודים ה- הבנים ב- בלי ה- הבנות

ויש גם...

אהבה היא כמו מסטיק-ואני לא זוכרת את ההמשך...

וליורם...

כפרה עליך עיניים נשמה אוזניים אף פה לב רגל ציפורניים.... תוסיפו מה שאתם רוצות.... אתה לא בפורום הנכון ולא בא לך לשאול מה עשינו לבמאדם הקודם שעשה כזה דבר...
למי שזוכרת...

למעלה