היכרות

nati012

New member
היכרות

בטח שמתם לב שפלשתי לכם לפורום לאחרונה בלי להציג את עצמי כיאות אני ענת, בת 16 מירושלים ובשביל להתקבל כחברה מן המניין בפורום (אפשר?) אנסה את כוחי בחידת ציטויםץ שופו על הציטוטים הבאים, חלקם בעברית במקור וחלק מתורגם: 1. לדעת אם יש צורות חיים אחרות 2. את לא יכולה לומר שלא ניסינו 3. זכרי את היום, אין לי כבוד כלפייך 4. לזיין מהר, לגמור תמיד ראשון 5. ועכשיו שאני עוזבת אני יודעת שעשיתי משהו לא נכון 6. אני לא צריך סמים שירגיעו אותי רובם די קלים, אם תבקשו יפה אני אתן רמזים בהצלחה

naps

New member
ברוכה הבאה!

ושום ציטוט אני לא יודע בקריאה ראשונה. אני אשב על קצת ואנסה לפתור...

קולאז

New member
ברוכה הבאה...

את מוזמנת לפלוש תמיד.... אפילו אני יודעת ציטוט אחד שזה שינוי מרעננן בשבילי! ובגלל זה אני כבר מחבבת אותך! 1-הקיץ האחרון...לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות! תסלחו לי על ההתלהבות (זה לא קורה הרבה...)

nati012

New member
רמזים

יקיריי, מאחר ואני נוסעת עכשיו לשבוע, אני משאירה פה רמזים. מי שרוצה, שישתמש בהם; מי שלא, לא. 1 2 ו 5 כבר נפתרו - ח"ח לפותרים 3 מתורגם 4 עברי 6 מתורגם מעבר לזה... תצטרכו לחכות : ) בהצלחה

1, וחלק מ6

1) הקיץ האחרון- שפיות זמנית 6) זה של פינק פלויד, וזה מתוך האלבום "החומה". אני רק אף פעם לא יודעת את השמות משם...

../images/Emo3.gif חיפשתי כמו ילדה טובה...

another brick in the wall- part 3 כמה מדויק.... יופי קרן!

Nuitari Girl

New member
אוקיי, 1 זה

מתוך "הקיץ האחרון" - "לדעת אם יש צורות חיים אחרות, ואם המתים ממשיכים לחיות..." איזה שיר עצוב.

nati012

New member
חזרתי

נכון שהבטחתי לכם חופש ממני לשבוע, אבל לשקדים שלי יש שגעון גדלות והם החליטו להתנפח ולחטוף דלקת בדיוק באמצע החופשה שלי אז חזרתי. הצטערתי לראות שיש כמה שלא ענו עליהם, ולכן אני אתן עכשיו את התשובות ובפעם הבאה ציטוטים יותר קלים: 3. Silverchair - Miss You Love 4. גיבור צבא ההגנה -פוליאנה פרנק מקווה שאצליח להשתלב חזרה... התגעגעתי

למעלה