היכרות רצינית

ראומה11

New member
היכרות רצינית

ישנו גבר בגילי (63) המעונין בקשר רציני ולא רק סקס?

ben 911

New member
../images/Emo50.gif ראומה ../images/Emo45.gif

אפשר טווח גילאים? כאילו רק בן 63 זה נדיר, לא?

כן יש פורום שישים פלוס ועוד כמה,

לפני 3 שנים הוזמנתי לכולם אבל כשגיליתי ת'פורום הזה עזבתי שם נתקעתי והתקרצצתי פה,(יש קומונה של מבוגרות חברות שאני שנים שם ולעולם לא אעזוב אותן)לפה לא הוזמנתי ולא זוכרת איך נכנסתי ואין לזה קשר לשם הפורום, כנראה שנתקלתי בהודעה מומלצת בעמוד הראשי, שבוע טוב,

ben 911

New member
תקחו בחשבון שעוד 3 שנים אני עוזב אתכם לטובת

פורום שישים פלוס..
רגע...אבל אז גם שם יעזבו לטובת פורום 70 פלוס.
תגידו יש פורום בר מינן? חברה קדישה? או משהו? יענו כשנחזיר ציוד יש למעלה איזה פורום לרפואה?

נו...../images/Emo57.gif

ולך מה קרה עכשיו? תחשוב חיובי דחילק, אתה בחור צעיר
כאילו מה???

ben 911

New member
אני בחור צעיר, ואת בחורה צעירה. ../images/Emo6.gif

ואם נחשוב חיובי בטח שנחיה לנצח.
בשבוע שעבר מצאתי בעיתון חברה שקוראים לה: "חלקה טובה" הם מלווים כסף למי שחפץ לקנות חלקה בבית עלמין. מה שטוב אצלם.. הם פורסים את התשלומים למאה שנה. ז.א. הם סומכים שתשלמי להם גם בעולם הבא.

חלק נכבד מחברי הפורום ילך איתך...גם הם

יחליפו שנתון....לי יש עוד שמונה שנים....אז בן....תתעודד....עוד שלוש שנים סוף סוף תפטר ממני...תחשוב על זה...

ben 911

New member
ערד' אם את חושבת שתפטרי ממני ../images/Emo6.gif

כל כך בקלות...אז את טועה.
אני מחפש עכשיו לקנות דירה בערד.
כל בוקר אגיע למרפאה שלך עם כאפיה עבאייה ושברייה.

שיו...בדיוק כשאני מתכננת לעבור לבאר-שבע בקיץ.

ואוו....איזה פיספוס....למה מחופש כפרה????או שאתה מתכוון לעשות משהוא עם השברייה???תעדכן אותי...שלא אחשוד בכל בן דוד
שהוא בן...ציון....

למה לעבור לפורום אחר

נעים לך כאן תשאר כל עוד נעים וטוב לך , אין הגבלה בגיל לנוכחות בפורום הזה לכן זה 50+ כלומר ההגבלה היא בכניסה לא ביציאה מהפורום

ראומה11

New member
סקס

לאישה אין בעיה עם סקס בכל גיל הכל תלוי בפרטנר אם הוא סקסי. הסקס אצל אישה מבוגרת הוא בדיוק כמו אצל צעירה כולל מה שקשור לאחר מכן אם הקשר יהיה רציני או לאו. אבל לגבר יש בעיות תפקודיות.

למעלה