היכרות ראשונית עם הפורום

Dawn19

New member
היכרות ראשונית עם הפורום ../images/Emo116.gif

התחלתי לכתוב בפורום הזה לפני כמה ימים.. אבל עכשיו אני מרגיש ממש כיף פה ונכנס ממש כל רגע לבדוק מה חדש. אבל עדיין אני לא כל כך מכיר את כל האנשים.. אז אם תוכלו אולי לכתוב לי כמה מילים על עצמכם.. אני אתחיל ממני- אני שחר, בן 19, עוד מעט סטודנט באוניברסיטת ת"א בתואר להנדסה ביו רפואית (זה משהו עם פיתוח מכשירים רפואיים, גם אני לא כל כך מבין
). אני מתחיל ללמוד באוקטובר. אשמח לשמוע מהשאר פה. שחר

ל3

New member
הי שחר../images/Emo6.gif

הי שחר כבר אמרתי לך אני חושבת אבל אספר עוד פעם. אני שירי ואני לומדת שנה שניה לתואר ראשון באנגלית. הפורום הזה הוא באמת מקסים וגם אני נמנת כבר עם שורת המכורים. אנשים פה מטוד חמי לב וזה עושה טוב לדעת שיש לך גיבוי. אתה מתרגש לקראת הלימודים? זה נשמע משהו רציני ומכובד ובכלל אני מאמינה שכל מי שיכול ללמוד זה נהדר. זה מעשיר ומוסיף המון הן בפן החברתי והן מבחינת ידע כללי והרחבת אופקים. מה אתה עושה בנתיים? אתה עובד?

3ויוי

New member
אהלן

ברוך הבא שחר אני ויוי,,תוכל לקרא את סיפורי "במאמרים". אוסיף רק ואומר שגם אני חדשה ומכורה כאן, כניראה שטיבעו אדם להשתייך תמיד לקבוצת אנשים ,ולא להיות לבד בכל זאת.,,, הלבד שלי הוא כרגע מתוך בחירה ,כבר שנה ,רוצה להיסתגר ולא לפגוש או לראות אף אחד, וטוב לי עם זה -חוץ מאינט´ והאנשים הווירטואלים שלי. אומר לך על עצמי שעם כל מה שעברתי ועוברת יש בי הרבה מן האוטימיות והרצון לתת, אני כמעט ולא יודעת לקחת. מתכננת ללמוד בסימסטר קיץ באוניבר´ הפתוחה-זה הכי מתאים לי כרגע. בנתיים לומדת כל מה שניתן בנושא הפסיכולוגי ,גם בגלל העומס הנפשי שלי , וגם בגלל שזה עוזר בטיפול שלי בבני .(הוא נימצא במשבר נפשי המון שנים). טוב מקווה שלא שיעממתי אותך ,, ורוצה לדעת אם אפשר ,,איך היתחיל אצלך הלופוס האם היה גם כתוצאה של סטרס ? והאם בתור ילד קטן עברת את זה יותר קשה.? איך אתה מתמודד עם העובדה שמסביבבך עולם צעירים בריאים וכו´.? מצטערת גם על מבול השאלות שלך בידידות שמש|ויוי.

gaia20

New member
עכשיו אני, עכשיו אני!!../images/Emo6.gif

אני גאיה, בת 20, חולה 6 שנים. כרגע אני נמצאת בסטטיסטיקת המובטלים אך מקווה לשנות את זה בקרוב. אני מקווה גם ללמוד בקרוב אך זה בגדר תכנון בלבד כרגע. הרגשתי צורך חזק לדבר, לתמוך, לשתף ולכן ה"
" הזה נפתח. אני כבר מהתחלה היתי מכורה ל"
" הזה. ו...נראה לי שזה... ערב טוב לכולם,

Dawn19

New member
../images/Emo96.gif

ל-ויוי: הלופוס התחיל אצלי כנראה מתוצאה של שיעורי שחייה אינטסיבים איפשהו בסביבות כיתה ג´. אני מניח שהשהייה הממושכת בשמש יום יום בשיעורים גרמה להתפרצות. טוב לא נורא, לפחות אני שוחה די טוב עכשיו =)) לל3- עד עכשיו עבדתי בברגר קינג אבל עכשיו אני מחפש משהו יותר רציני לעבוד בו עד אוקטובר. אה ואגב- התחלתי ללמוד מחדש נהיגה אחרי שהאישור של משרד התחבורה (הייתי צריך אותו בגלל הלופוס) הגיע אחרי חצי שנה(!!!). יום טוב לכולם, שחר

ל3

New member
לשחר קרה לי דבר דומה

הי שחר גם לי היה מקרה לא נעים. למדתי לתאוריה ואני זוכרת שהגעתי למבחן בשעה 5:20 בבוקר כדי לקחת מספר. ( כי אצלנו עושים תיאוריה פעם בשבוע ויש הרבה אנשים). חיכיתי שם עד השעה 9:00 בבוקר וכשהגיע תורי הפקידה היסתכלה בטופס ואמרה שאני לא יכולה להיבחן. כל כך נפגעתי עד שלמדתי את החומר, ולא הודיעו לי מראש הרגשתי תסכול רב. אחרי חודשיים צילצלו אלי ואמרו לי שהכל בסדר ושאני יכולה לבוא להיבחן כלומר הכל היה לשווא. איזה חוצפה?

1ט ל י

New member
../images/Emo108.gif

כמו שאפשר לשים לב, אני רק בשלבי גילוי, ונמצאת עכשיו במשבר הנפשי שבא כתוצאה מכך. בעוד כשבועיים אני אהיה בת 20. לפני 5 ימים השתחררתי מהצבא. כולם אמרו במסיבה שעשיתי היום בצבא שהם מקנאים בי, אז שאלתי אותם אם הם רוצים להתחלף, שאני אהיה בריאה וחיילת, ושהם יהיו חולים ואזרחים. מה אתם חושבים שהם ענו? שלכם,

למעלה