תשובה...
שם:שירלי משפחה:שוט תאריך לידה:28.11.89 מזל:קשת מאמין בהרוסקופ (כן או לא) :לפעמים שם האב:דרור שם האמא:פרידה אחים ואחיות, גילאים ושמות:אחות-סתיו בת 10 וחצי ואח-ליאור בן 19 עוד מעט... חיות מחמד:גיזמו

-כלב חיה האהובה:כלב צבע אהוב:כחול,ורוד מספר המזל/ מספר אהוב:6 חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת):אמממ כן חברה של השמפו/מרכך:כןןןן סדרת טלוויזיה אהובה:אמממ אין... סרט אהוב:יעד סופי 3 שיר אהוב:שייגעצ-אבא עורך דין להקה אהובה:שייגעצ דיסק אהוב:אמממ הדיסק רוק שצרבתי... מקצוע אהוב:ערבית

ספר אהוב:לא קוראת ספרים... לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום:שישי הכי שונא את יום:ראשון מקצוע אהוב:ערבית מקצוע שנוא:ג"ג פריט לבוש אהוב:ג'ינס מאכל אהוב:כל מה שקשור לאוכל זה טוב! משקה אהוב:נס קפה

בחיים אני לא אוכל:אין משהו ספציפי חברה מועדפת לקניית בגדים:פוקס אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי:3 לחוץ:7 מצחיק:מנסה להצחיק ולא מצחיקה לפעמים...5 ספונטני:9 רגיש:10 סבלני:8 רומנטי:לא הייתה לי התנסות...2 בזבזן:4 גמיש:7 חברותי:8 עצבני:4 מאוהב:10000 אופטימי:8 מאושר:6 חייכן:7 פחדן:4 שמח:6 אוהב את החיים:7.5 משתעמם מהר:10 הכי חסר לי זה:מכבי... יש לי יותר מידיי:לימודים הכי הייתי רוצה עכשיו ש..:נצא כבר לקורס העשרה ושכן נופיע בשרים מכבי הרגל מגונה שלי זה:לזרוק יציאות באויר... הכי אוהב בעולם ש..:אני מרגישה שאנשים אוהבים אותי הכי שונא בעולם ש..:משקרים לי הכי מפחד מ:קומבה

החלום הכי גדול שלי הוא:אמממ לא חשבתי על זה השאיפה שלי לעתיד היא:לחיות את העבר... כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..:מורה לחינוך מיוחד,עובדת סוציאלית מה היית עושה במיליון דולר:תורמת הרוב...ועושה טיול לחו"ל שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד:מחשב ,חאקי וחברה זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה?אני בדיאטה מחשב או טלוויזיה?מחשב פלאפון או טלפון?פלאפון חלב או שוקו?שוקו לילה או יום?לילה

שוקו או וניל?שוניל חחח סתם שוקו פפסי או קולה?קולה אבל דיאט רוק או ראפ?רוק! פופ או פאנק?פופ יש כזה דבר בכלל פאנק? זקנה או נעורים?נעורים גבוה או נמוך?ממוצע חתול או כלב?כלב ספר או עיתון?כלום מותגים או שוק?מותגים סוכריה או מסטיק?מסטיק אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו?סתיו זול או יקר?אמצע כסף או מתנה?כסף

ברכה כתובה או ברכה במילים?מילים חיבוק או נשיקה?נשיקה שמש או ירח?ירח מזגן או מאוורר?מזגן Yes או Hot?הוט תפוז או קלמנטינה?תפוז מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע?אופנוע..למרות שיש לי הורים פולנים... שחור או לבן?שחור ים או בריכה?ים מלפפון או עגבניה?מלפפון קולנוע או בבית?קולנוע לרקוד או לשיר?לשיר DVD או וידאו?דיוידי חידות או בדיחות?בדיחות...לא אוהבת לחשוב הרבה... תמונה או פוסטר?פוסטר קור או חום?חום לישון או לקום?לישון

גלידה- בכוס או בוופל?בדיאטה... שקיעה או זריחה?זריחה ולסיום: את באה לקורס העשרה?כההה מכחה לזה בקוצר רוח?כהההההההההה אתם עושים בסניף שירמכבי?לא

את משתתפת?לא עושים...