היכרות קצרה...

היכרות קצרה...

*איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים לשמוע? *מה התפקיד שלכם בסניף? *מה דעתכם על הרכז?... *תחביב נוסף חוץ ממכבי...

אני...

סדנונות מוזיקה: ראפ בעיקר... תפקיד בסניך: מדריכה..כן כן ...נפלתי חזק... מה דעתי על הרכז: חחחח הוא פה כך שיש לי בעיה לחלוק איתי את רגשותיי עליו... למה דווקא ג'ינג'י..? סתם עידן...מקווה שאתה עוד בסדר מהשיחה בפלא אתמול על הטיול.. הייתי נורא עצבנית באותו הרגע... תחביב נוסף חוץ ממכבי: כדורסך, לצאת עם חברים...

assafein

New member
אממ, אני../images/Emo13.gif

אני אוהב הכל חוץ מבכי.... מעדיף מוזיקה עברית אמיתית
רכז טכני, בנעלה הרכז הוא אחד התותחים!!! כדורסל כדורגל והרבה סוגי ספורט אחרים...

mayag6

New member
אני יענה ראשונה :]]]

איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים לשמוע?
בעיקרוןאני אוהבת את כול הסגנונות אבל ביחוד רוק ישראלי..
מה התפקיד שלכם בסניף?
מדריכת ו'
מה דעתכם על הרכז?
אני אוהבת את הרכז שלי.. הוא הרכז הכי שווה!
תחביב נוסף חוץ ממכבי?
לצייר.. :)

תשובה

אני אוהבת רוק ישראלי במיוחד... אבל כעיקרון הכל...חוץ מדיכאון..ואני לא שומעת ממש הרבה ראפ.. התפקיד שלי היום זה מזכירה וועדת תרבות... אמממ והרכז שלי הוא אחלה רכז...באמת... ותחביב נוסף חוץ ממכבי זה ...אמממ אין האמת...אבל אני רוצה ללמוד בריקדנס

assafein

New member
תסבירי לי משהו אחד../images/Emo3.gif

איך הרכז שלך אחלה אם הוא נתן לך תפקיד כזה

assafein

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח

הדרכה זה נחמד... אפילו מאוד... אבל אני מעדיף את התפקיד הנוכחי שלי

mayag6

New member
המשך היכרות..

שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? ולסיום: את באה לקורס העשרה? מכחה לזה בקוצר רוח? אתם עושים בסניף שירמכבי? את משתתפת?

idanshaf2

New member
אהה זה לא ממש היכירות

זה ראיון אישי.. אז אולי כדאי לשמור את השאלות האלה למרואינים.. כדי לא ליצור באלגאן

תשובה...

שם:שירלי משפחה:שוט תאריך לידה:28.11.89 מזל:קשת מאמין בהרוסקופ (כן או לא) :לפעמים שם האב:דרור שם האמא:פרידה אחים ואחיות, גילאים ושמות:אחות-סתיו בת 10 וחצי ואח-ליאור בן 19 עוד מעט... חיות מחמד:גיזמו:)-כלב חיה האהובה:כלב צבע אהוב:כחול,ורוד מספר המזל/ מספר אהוב:6 חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת):אמממ כן חברה של השמפו/מרכך:כןןןן סדרת טלוויזיה אהובה:אמממ אין... סרט אהוב:יעד סופי 3 שיר אהוב:שייגעצ-אבא עורך דין להקה אהובה:שייגעצ דיסק אהוב:אמממ הדיסק רוק שצרבתי... מקצוע אהוב:ערבית:) ספר אהוב:לא קוראת ספרים... לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום:שישי הכי שונא את יום:ראשון מקצוע אהוב:ערבית מקצוע שנוא:ג"ג פריט לבוש אהוב:ג'ינס מאכל אהוב:כל מה שקשור לאוכל זה טוב! משקה אהוב:נס קפה:) בחיים אני לא אוכל:אין משהו ספציפי חברה מועדפת לקניית בגדים:פוקס אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי:3 לחוץ:7 מצחיק:מנסה להצחיק ולא מצחיקה לפעמים...5 ספונטני:9 רגיש:10 סבלני:8 רומנטי:לא הייתה לי התנסות...2 בזבזן:4 גמיש:7 חברותי:8 עצבני:4 מאוהב:10000 אופטימי:8 מאושר:6 חייכן:7 פחדן:4 שמח:6 אוהב את החיים:7.5 משתעמם מהר:10 הכי חסר לי זה:מכבי... יש לי יותר מידיי:לימודים הכי הייתי רוצה עכשיו ש..:נצא כבר לקורס העשרה ושכן נופיע בשרים מכבי הרגל מגונה שלי זה:לזרוק יציאות באויר... הכי אוהב בעולם ש..:אני מרגישה שאנשים אוהבים אותי הכי שונא בעולם ש..:משקרים לי הכי מפחד מ:קומבה:) החלום הכי גדול שלי הוא:אמממ לא חשבתי על זה השאיפה שלי לעתיד היא:לחיות את העבר... כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..:מורה לחינוך מיוחד,עובדת סוציאלית מה היית עושה במיליון דולר:תורמת הרוב...ועושה טיול לחו"ל שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד:מחשב ,חאקי וחברה זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה?אני בדיאטה מחשב או טלוויזיה?מחשב פלאפון או טלפון?פלאפון חלב או שוקו?שוקו לילה או יום?לילה:) שוקו או וניל?שוניל חחח סתם שוקו פפסי או קולה?קולה אבל דיאט רוק או ראפ?רוק! פופ או פאנק?פופ יש כזה דבר בכלל פאנק? זקנה או נעורים?נעורים גבוה או נמוך?ממוצע חתול או כלב?כלב ספר או עיתון?כלום מותגים או שוק?מותגים סוכריה או מסטיק?מסטיק אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו?סתיו זול או יקר?אמצע כסף או מתנה?כסף:) ברכה כתובה או ברכה במילים?מילים חיבוק או נשיקה?נשיקה שמש או ירח?ירח מזגן או מאוורר?מזגן Yes או Hot?הוט תפוז או קלמנטינה?תפוז מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע?אופנוע..למרות שיש לי הורים פולנים... שחור או לבן?שחור ים או בריכה?ים מלפפון או עגבניה?מלפפון קולנוע או בבית?קולנוע לרקוד או לשיר?לשיר DVD או וידאו?דיוידי חידות או בדיחות?בדיחות...לא אוהבת לחשוב הרבה... תמונה או פוסטר?פוסטר קור או חום?חום לישון או לקום?לישון:) גלידה- בכוס או בוופל?בדיאטה... שקיעה או זריחה?זריחה ולסיום: את באה לקורס העשרה?כההה מכחה לזה בקוצר רוח?כהההההההההה אתם עושים בסניף שירמכבי?לא:( את משתתפת?לא עושים...:(

mayag6

New member
זיגמו הוא אחד המעצבנים והמכוערים

זה לא אישי נגדך אני פשוט לא אוהבת כלבים.

assafein

New member
אני אענה רק על הסוף...

את באה לקורס העשרה? כן... מכחה לזה בקוצר רוח? בערך... אני מבואס כי זה נופל על הדרבי בכדורגל, אבל חפיף.. 5 ימים עם כל החברים
אתם עושים בסניף שירמכבי? יאפ
את משתתפת? ברור!!! אנחנו יוצאים 5 לקורס העשרה וכולם משתתפים
(רק לידע כללי יש רק 7 בוגרים בסניף ככה שבאחוזים זה הרבה
)

anat135

New member
אני ! ואני ידעתי שיש 101 דרדסים!חח

*איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים לשמוע? רוב הדברים שניתנים לציוץ.. רק שלא יהיו באנגלית!!!!!1 *מה התפקיד שלכם בסניף? מדריכת ה'! *מה דעתכם על הרכז?... חמווווווווד *תחביב נוסף חוץ ממכבי... וואוו.. אמממ לרקוד.. (נגיד..)

anat135

New member
חח סתם עכשיו כולנו החכמנו!!!

עכשיו בכל מקום אחד שישאלו אותכם כמה דרדסים יש... כולם יידעו...

טרילילי

*איזה סגנונות מוזיקה אתם אוהבים לשמוע? אמ, די הכל: פאנק, רוק, פופ לפעמים, בלוז, קאנטרי וביטלס
*מה התפקיד שלכם בסניף? חניכה מצטיינת (חיחי) *מה דעתכם על הרכז?... לא מכירה אותה ממש, אבל היא די בסדר, חוץ מזה שהיא קצת אימתנית לפעמים... *תחביב נוסף חוץ ממכבי... מחשבים, אופניים, להציל את העולם - כל ערב מחדש :p...

למעלה