היכרות + סיפור טיסה

yuval yelin

New member
היכרות + סיפור טיסה

שלום לכולם. זמן רב אני גולש בפורום והגיע הזמן שאציג את עצמי. שמי יובל. אוהב מאוד תעופה ומיישם אהבה זו (נכון לעכשיו) בסימולטור MSFS2002. עקב מיגבלות חומרה לא רכשתי את FS2004. משתמש ב - Wingman Force 3D - בסה"כ די מרוצה ממנו אם כי די מהר ציר הסיבוב של הסטיק יצא מאיפוס ושום פעולה אינו מחזירה אותו למוטב. צרפתי מספר תמונות של טיסה שערכתי היום מבן גוריון לקהיר בינ"ל. הגדרתי את הטיסה כ - IFR. גובה טיסה 18,000 רגל. מטוס - בואינג 737-400. טיסה American Pasific 1123. יצרתי כיסוי עננים מלא עם בסיס ענן בגובה 1000 רגל. הסעה בנתב"ג מה - GATE למסלול 26 ואז מחכים. לא פחות מ - 4 מטוסים הגיעו לנחות בדיוק ועד שהם פינו את המסלול... התמונה הראשונה - אני ממתין בקצה 26 כאשר B734 נוחת. מאחורי Baron ממתין.

xena2305

New member
יפה מאוד, התמונות והסיפור מביאים לי

תיאבון לטוס. אמרת שיש לך מגבלות חומרה,תוכל לפרט יותר? אני נמנע מלרכוש את הסימולטור בגלל שלפי דעתי הוא לא ירוץ כמו שצריך על המחשב שלי. יש לי פנטיום 3 ,1 גיגה מהירות,256 ראם, כרטיס מסך ג פורס 4 128, האם לדעתך זה יספיק לי? כמו כן האם הטיסה הזאת התבצעה דרך האינטרנט או או רק בעזרת המשחק ובלי שום נתונים מהאינטרנט?

yuval yelin

New member
עוד קצת פרטים:

החומרה שיש לי: מעבד - P3 667 Mhz זכרון - 320 MB כרטיס מסך - VooDoo 3000 עם 16 MB נראה לי חלש מאוד. בקושי מסתדר עם ה - FS 2002. הטיסה היתה מקומית (ללא קישור לאינטרנט) יצרתי מז"א גלובלי של Overcast עם בסיס ענן של 1000 רגל. טיסת IFR עם הוראות גובה וכיוון מהבקרות. השליטה על הגובה הכיוון והמהירות נעשתה על ידי הטייס האוטומטי שנותק כאשר קיבלתי הנחיה להנמיך ל - 2400 רגל לקראת התיישרות מול המסלול. הונחתי למסלול 5R ועשיתי גישת ILS. כמובן שלא השתמשתי במפה או במסך ה - GPS. לא עולים לי כרגע בראש עוד פרטים. יובל.

yuval yelin

New member
עוד קצת פרטים:

החומרה שיש לי: מעבד - P3 667 Mhz זכרון - 320 MB כרטיס מסך - VooDoo 3000 עם 16 MB נראה לי חלש מאוד. בקושי מסתדר עם ה - FS 2002. הטיסה היתה מקומית (ללא קישור לאינטרנט) יצרתי מז"א גלובלי של Overcast עם בסיס ענן של 1000 רגל. טיסת IFR עם הוראות גובה וכיוון מהבקרות. השליטה על הגובה הכיוון והמהירות נעשתה על ידי הטייס האוטומטי שנותק כאשר קיבלתי הנחיה להנמיך ל - 2400 רגל לקראת התיישרות מול המסלול. הונחתי למסלול 5R ועשיתי גישת ILS. כמובן שלא השתמשתי במפה או במסך ה - GPS. לא עולים לי כרגע בראש עוד פרטים. יובל.

JuveFan

New member
אהלן יובל

וברוך הבא לפורום. אם אתה זוכר, לפני שנה וחצי בערך דיברנו על זה שתעזור לי עם ה-ILS... הצלחתי להסתדר.

vasp

New member
אהבתי את סיפור המסע שלך

אין לך מה להתנצל על שאינך משתמש ב 2004 יש כאלו שעדיין משתמשים ב 98 מתוך בחירה .

Daddy DJ

New member
יש למודל הזה (אני חושב שזה זה)

צביעה של "אנפה" דיי נחמד

למעלה