היכרות... כנסו!!

היכרות... כנסו!!

מזמן לא עשינו היכרות ומאז הצטרפו עוד מספר לא מועט של אנשים... אז יאלה: מין, גיל, תחביבים, מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, מה אתה עושה בחופש? ימני? שמאלני ? מה היית רוצה לשפר בעצמך? מה היית רוצה לשפר בעולם? מה אתה אוהב בעצמך? יש לך חברה? ועוד כל דבר שעולה לכם בראש ואתם רוצים לספר... נ.ב. השאלון נכתב בלשון זכר אך הוא מכוון לשני המינים. בהצלחה. נועם.

meitush123

New member
אני ראשונה

אני בת 14 (גיל,מין) אני אוהבת לרקוד, לצייר, כל מיני סוגי ספורט, לקרוא, להתעניין בעולם, לדבר. כשאני אהיה גדולה אני בטח אהיה מורה או עובדת סוציאלית או פעילה בנוע"ל
(יש לי שלושה אחים שם...) אני בחופש? עושה המון דברים שמאלנית סוציאליסטית היית רוצה לשפר בעצמי (מה זה כאן? פסיכולוג?) להיות פחות ביקורתית קטלנית היית רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר- בכיוון הסוציאליסטי-מדינת רווחה אין לי חבר עוד משהו לספר- אני יודעת אספרנטו

אני שני

שמי אסף ואני זכר בן 15 תחביבים שלי זה לשחק במחשב ולשחק דמקה ולקרוא ולנגן ולעסוק מידיי פעם בספורט לראות טלוויזיה ולהתעסק בעקרונו ופוליטיקה. אני ארצה להיות שאני היהי גדול איש עשיר מאוד ואשיר מאוד! אני מרכזניק הייתי רוצה שהעולם הזה יהיה יותר חילוני.

meitush123

New member
גם זה סוג של חזון

מתאים משהו למרכז כסף הוא אמצעי לא מטרה

../images/Emo13.gifשלום!!

קוראים לי אליה דמתי ואני בת 15.. אוהבת לרקוד, לשחק כדורעף וכל מיני סוגי ספורט,מתה על בעלי חיים.. אנשים אומרים לי שאני קצת מוזרה..יש לי מנהג להסתכל על הכביש ברחוב לאסוף ממנו זבל ולזרוק לפח..זה בא לי טבעי.. כאהיה גדולה ארצה להיות פוליטקאית (אבל לא מהמושחתים חס וחלילה) או סתם אדם שמשפיע קצת לטובה.. אוהבת את החיים...לא רואה את עצמי בשום צד קיצוני (לא ימין ולא שמאל קיצוני) דתייה ימנית על הקו.. הייתי נותנת את ביתי למען שלום אמיתי.. הייתי רוצה להפוך את העולם למקום טוב יותר..בלי פיגועים בלי מחבלים בלי מלחמות או רוע כלשהו..להפוך את העולם למקום בו כל אחד יחיה על עפ"י אבל גם יכבד את השני ואת דעותיו. אני באמת חושבת שאפשר לשפר את העולם..

שכחתי לציין

ודרך אגב אוהבת מוזיקה ישראלית, רוק, שריף, זוהר ארגוב, אביב גפן,עברי לידר ועוד...

sheep 007

New member
גם אני!

שמי ליאור מין:נקבה גיל: 15 תחביבים:לשחק במחשב, לקרוא, לטייל, לשוחח ולהתווכח עם אנשים ועוד כול מיני דברים מה את רוצה להיות כשתהיה גדול? אני רוצה להיות ארכיאולוגית או לעסוק בקולנוע מה את עושה בחופש? בעיקר כלום, כול היום באינטרנט או במחשב אני שמאלנית מה היית רוצה לשפר בעצמך? הייתי רוצה שיהיה לי יותר ביטחון עצמי מה היית רוצה לשפר בעולם? שאנשים יהיו יותר סובלנים אחד לששני, שאנשים יכבדו אחד את השני.

MsUnderstood

New member
../images/Emo11.gifאני שומרת על חסיון!..חחחח

סתם אין לי כוח עכשיו..אולי אח"כ.. חוצמזה..אני לא כזו מעניינת,בכל זאת..אני מנהלת פורומים

oripollak

New member
אני....

אני ממש חדש ואני לא יודע כמה זמן אני אשאר. אורי פולק (כמו הניק) בן 17 עוד24 ימים (סופר ימים לטסט...) זכר די אוהב את המחשב והקשור אליו. טיפ טיפה טלוויזיה אם יש סרט ממש טוב. כאני יהיה גדול אין לי שמץ של מושג, יש לי עוד מלא זמן, הייתי בצו ראשון לא מזמן, אני די חולם (בגלל הסיכויים הדי אפסיים) להתקבל לתלפיות, אבל לפני הצבא אני יעשה עוד שנה שנתיים של ישיבה גבוהה (זה לא הסדר, אני יעשה שירות צבאי מלא!!) בחופש מאוד פעיל בבני-עקיבא: אני מדריך של שבט אחיה (שיכבת גיל עולים ל-י') אני גם בהנהגת הנוער המחוזית של שרון-שומרון ואני שוקל להיות קומונר (נרכז סניף) של סניף ירחיב-מתן, אין להם תקן אז אי אפשר להביא להם קומונרית רגילה. עברתי קורס משצי"ם וגם העברתי קורס כזה. בקשר לדעות פוליטיות אני דתי, אני מאמין בדעות פוליטיות שמשקפות את הדת. ואני לא מדבר על קומץ קיצוניים שמקשרים את התורה לרצח רוה"מ וגם לא למימד. הייתי רוצה לשפר בעצמי, וואוו יש הרבה, אבל אני לא מעוניין לפרט הכל פה, אבל אני מרוצה מההתקדמות.!! אני מאמין שאם אתה לא מוצא מה לשפר בעצמך אז יש לך מלא מה לשפר.... הייתי רוצה לשפר בעולם, בכלליות: לתקן עולם במלכות שדי, ולהקים ממלכת כוהנים וגוי קדוש. מי שרוצה פירוט מוזמן לפנות אלי. מה אני אוהב בעצמי? לא מעוניין לענות. חברה? אני עדין לא מתכנן חתונה, אז אני לי מה לחפש. אממ לא נראה לי שיש לי מה להוסיף. לילה טוב אורי

snea

New member
סחתיין על הרעיון קודם כל

אני רני סנה, בן 17. תחביבים: מוסיקה וכל הקשור אליה, מחשבים, סדרות איכותיות(אני מהפנאטים הפתטים של סיינפלד), כלבים, ספורט... ופתוח להצעות:) כשאני אהיה גדול, עוד לא החלטתי, אשמח להיות מעורב פוליטית או מוסיקאי. בחופש אני אוכל. אני ימני, לפחות עד שישכנעו אותי אחרת... הייתי רוצה לשפר בעצמי את הריכוז! הייתי רוצה לשפר בעולם את הרמה של המוסיקה ואת המוסיקליות של האנשים! ונ.ב. אין להקה גדולה יותר מהביטלס.

snea

New member
בפרט ובכלל:)

למדתי גיטרה שנתיים בערך, ומכאן אני גם יודע קצת על בס ועכשיו אני על פסנתר, שנה וחצי... צריך להתכונן לרסיטל בגרות וזה די מבאס - אבל לפחות כיף לעשות 5 יחידות בתחביב שלך!

freshlama

New member
רסיטל אחרי שנה וחצי פסנתר בלבד.

פאק. חבר שלי וויתר על רסיטל בגלל שהוא לומד רק 5 שנים.

למעלה