היכרות + דיווח

• פותח הנושא Blood
  • פורסם בתאריך

Blood

New member
היכרות + דיווח

שלום לכולם... אני רז, בן 17 וחולה בייסבול ב-ע-ר-ך שנה (שבה הספקתי ללמוד לא מעט על המשחק, הקהל, ובעיקר - המסורת). חולה על בונדס, מעריץ את מדוקס, צוחק מהחבטה של קאונסל, ומפחד מאקסטיין (
) ולדיווח - בונדס עם הומר ראשון ב 8-1 מול הפדרס... ונפתח בהימורים: כמה הומראנס בונדס ישיג העונה? ולא פחות מעניין - בכמה הוא ישבור את שיא ה-walks הקודם שלו (שעומד על קצת פחות ממאתיים בעונה, אם אני זוכר נכון..)?? אז מעכשיו תצטרכו לסבול אותי פה... רז

SlamminDino

New member
Welcome Aboard רז!! ../images/Emo72.gif

אל תדאג... אנחנו נסבול אותך. נסבול גם כל מי שיצטרף בהמשך ויביא את החברים שלו.. וכן, הדרך בה קרייג קאונסל חובט באמת מבדרת. גרג מאדוקס הוא אחלה מושא הערצה ודיוויד אקסטיין הוא דגם משופר של ארנב האנרג'ייזר שלא מפסיק לזוז-- Now That's Scary!! ברוך אתה בבואך רז. סבבה שאתה פה!!

Blood

New member
ומה בונדס, ../images/Emo80.gif ?? ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

SlamminDino

New member
האיש שלנו!!

כלומר: של האמריקן ליג... בחירת העם האמריקאי-- אלכס רודריגז .

LeBronJames

New member
חבט היום את ההומר השני שלו

העונה...איזה יופי, ג'יאנטס משחקים נהדר ובונדס בדרך לשבור, אולי, שוב את השיא של עצמו...בהליכות...

LeBronJames

New member
. HE IS NOW BACK

לא לא מייקל ג'ורדן...להברון ג'יימס חוזר שוב להובי השני שלו (לא, לא פוטבול...) בייסבול!! גם הוא (אני) אוהב בייסבול שנה בידיוק, כמו רז, וסבלתי רבות בניסיון להבין את כל המספרים. בכדורסל ידעתי הכל, כדורגל, הוקי, באולניג- ידעתי את כל החוקים והמספרים. אבל, מרוב שיעמום של 3 בצהריים פתחתי אי אס פי אן וראיתי את הספורט שהוריי (טוב, רק אבי) כינו "משעמם". הייתי עייף, אז חשבתי- הנה משהו שירדים אותי. אבל זה שיגע אותי מהדקה הראשונה!! כל המספרים- לא ידעתי כלום. ראיתי רבבות צופים, ידעתי שזה מעניין אמריקאים. חשבתי, טוב להם- טוב לי! אז התחלתי לצפות...המסע ללימוד החוקים היה מייגע...ארוך...בלי שום עזרה, רק על ידי צפייה. ועשיתי את זה- למדתי ממש הכל על המספרים! אבל מרוב מספרים, לא שמתי לב שאני אוהב את המשחק הזה! ואז, הופ שוב בעייה- אני לא מכיר שחקנים או קבוצות יותר מדיי. בישראל בקושי מראים בייסבול, כל השידורים של ערוץ הספורט ראיתי, למדתי את הסגלים של סן פרנסיסיקו, אנהיים והיאנקיס, נוסף לכוכבים גדולים שהכרתי. אבל זה הכל. אני לא יודע כלום מעבר לזה. בג'יאנטס עזוב כמה שחקנים, קני לופטון, גף קנט ועוד- ומי שבא- אני לא מכיר. על הבעייה הזאת אני לא מצליח להתגבר. איפה אני ילמד, איפה? משחק וחצי של איESPN לא ישפרו את זה, אני במצוקה... פיתרונות אפשריים יתקבלו בברכה.

Homer Simpson

New member
תראה..

קודם כל, אם יש לך ESPN אז יש להם בכל יום את תכנית ה- Sports Center, מעין חיקוי של חדשות הספורט עם מירי ואלי (הכל הם מעתיקים, האמריקאים). שם מראים הרבה קטעי בייסבול (גם כדורסל דרך אגב). שים לב לשעות, ביחוד עכשיו כשיש שעון קיץ. חוץ מזה, בכל אתר ספורט אמריקאי כמו של ESPN או CBS יש אזור שלם המוקדש לבייסבול. מידע ספציפי אפשר למצוא בעזרת מנועי חיפש (למשל שיאים או סקירות על גמרים גדולים בהיסטוריה). מקווה שעזרתי במשהו.

SlamminDino

New member
לברון, יש לי פתרון בשבילך..

You stick around us ואתה תדע מה שאתה רוצה!! המון דברים הולכים פה, פשוט תבוא לקרוא ולהשתתף. אני מבטיח לך שעד שהעונה הזאת תגמר אתה תהיה פרופסור לבייסבול ותקבל אלפיי דולרים להרצאה באחת מהאוניסרסיטאות...

LeBronJames

New member
המון תמונות זורמות פה...

סחתיין על ההשקעה! רק, כאמור- הבעייה היא שאני לא מכיר את מרבית השחקנים בתמונות!! זה משגע אותי!! ואני לא רוצה ללמוד על ידי קריאה ובוקס סקור- אני הייתי רוצה שיהיה בישראל mlb tv כמו עם ערוץ הNBA...זה פשוט נורא!! בן אדם רוצה לראות בייסבול, ולא נותנים לא! ממש קשה להתאפק!! רק כך אני רוצה ללמוד ולהכיר שחקנים.

SlamminDino

New member
לומדים להכיר את השחקנים

כשרואים משחקים ב ESPN או Sports Center.. זה לא הרבה כמו שיש בארה"ב למשל אבל עם הזמן לומדים להכיר את השחקנים הבולטים, אופיים האישי והקבוצתי במשחקים. אפשר גם להכיר שחקנים דרך תמונות באינטרנט.. נאמר יש תמונה, לידה בדרך כלל יהיה תיאור של מי שם, למה והכיצד. בבייסבול, כמו בענפים האחרים בארה"ב כל הזמן עולים שחקנים חדשים שצריך לשים לב אליהם. מתחילים להכיר אותם כשרואים את שמם באינטרנט וכפי שאני רואה, אין לך בעייה של נגישות לרשת אז זה מצויין. לגביי תמונות הנמצאות בעמדו הפורום-- כשפותחים אותם יהיה אפשר למצוא תיאור שבדרך כלל יזכיר את שם המככב בתמונה. כן, גם במקרה הזה...

LeBronJames

New member
מ-ד-ה-י-ם

אלפונסו סורייאנו הוא השחקן השני האהוב עליי אחרי בונדס- ואותו הראת לי בתגובה. מכל השחקנים- אותו אני לא צריך ללמוד, כי אני כבר מכיר. אני ממש אוהב אותו. סיים את עונה שעברה בצורה צולעת, כשנתן למספרים להשתלט עליו, אבל מה איכפת לי, מעריץ של קובי, שהשחקן שאתה אוהב רודף מספרים? ועושה שגיאות אידיוטיות בפלייאוף. אז מה? אחרי 162 משחקים, כפול 9 אינינגים שלמים ששיחקתי איתו בהיי היט בייסבול 2003- אני פשוט חולה עליו. הפכתי אותו לשחקן מושלפ (במשחק), צירפתי את בונדס ואת א-רוד לקבוצה והמשכתי במסורת של היאנקיס- לנצח. אני לא אוהב את הקבוצה- אבל היי, איזה עוד קבוצה יכולה להרשות לעצמה להוסיף 2 שחקנים ששווים כ400 מיליון דולאר חוץ מניו יורק? אבל מאז העונה היא אני פשוט לא יכול לראות את המשחק הזה, הוא יוצא לי מכל החורים. מתי יוצא היי היט 2004?

למעלה