היכרות במגזר הדתי

satin

New member
היכרות במגזר הדתי

לפני שבוע נכנסתי לאתר היכרויות "דוסידייט" (אני עדיין מבררת עם עצמי את הסיבה לכך) אע"פ שעזבתי את עולם הדת אני לא רואה את עצמי כופרת של ממש ולכן חשבתי לתומי כי אוכל לפגוש שם גברים כמוני. מה אומר לכם ומה אספר, שאלון הקבלה שלהם ממש קריקטורה : "איזה כיסוי ראש את שוקלת לשים ?, כמה תפילות את מתפללת ביום (תשאל אותי מתי ראיתי סידור לאחרונה ? ) מהי תדירות לימוד תורה... לימוד תורה חה חה כמעט נפלתי מהכיסא מצחוק, (אילו ידעו עם מי יש להם עסק בוודאי היו סוקלים אותי...)אבל מלאתי בכל זאת את השאלון. והינה כאשר פונים אלי אני רוצה לקבל את האימייל, טלפון או תמונה מופיעה לנגד עיני הודעה שאין זה מנומס ומכובד לבקש את הדברים הללו בפעם הראשונה. אלא לאחר מספר פניות.... (?????) ואם העלם לא נראה לי ואני רוצה לנפנף אותו - מייד מופיעה ההודעה כי עלי לנהוג בדרך ארץ ולענות !!! (??? ומה זה אמור להביע ) אבל בניגוד לכל האמור לעיל דווקא התכתבתי עם בחור נחמד משם במשך כל השבוע האחרון. אתמול אף דיברנו בטלפון והוא נשמע חמוד. הבעיה המרכזית היא שהוא הרבה יותר דתי ממה שאני עכשיו. אני לעומתו כופרת, מופרעת ומשולחת כל רסן (אני מקווה שהוא לא נבהל ממני
) עכשיו אני לא יודעת מה לעשות כי נראה לי שניפגש מתישהוא. לא סיפרתי לו כלום על ההשקפה הדתית שלי. רק ציינתי שאינני דתיה כמוהו. אני רק חושבת מה יקרה אם ידע על כל החטאים שביצעתי בשבוע האחרון.... אני רוצה להיות יותר חופשיה ומשוחררת בשיחות איתו אולם אני לא יכולה - הוא שמרן ממני. וביני לבין עצמי אני שואלת "אם הוא באמת ימצא חן בעיניך תהיי מוכנה לחזור בתשובה למענו ??? " לא יודעת !! אולי עדיף לנתק הכל ? מה דעתכם ? satin

מיכל25אב

New member
קודם כל אני רוצה לדעת

איזה חטאים עשית בשבוע האחרון?עם מי? מתי? ולמה לא קראת לי.... באמת כל כמה זמן את לומדת תורה? לדעתי את יכולה לשאול אותו מה הוא יעשה אם הוא יראה שאת פחות שמרנית ממנו... לפי דעתי בפגישה הוא כבר יגלה מי את,ואז -לפי דעתי הגמישות תלויה בשניכם וצריכה להיות הדדית הוא פנה אלייך למרות שראה שאת לא חברה באחת המדרשות בארץ..כנראה שגם הוא מראה איזושהיא רמה של פתיחות... זה שווה בדיקה! דרך ארץ,אה????

satin

New member
לא תרצי גם לדעת אילו חטאים....

ובעניין הבחור, אני רק חושבת מה יקרה כשזה יגיע לשלב השאלות הספציפיות. למשל הוא סיפר שהוא מקפיד על כשרות לפני שהוא נכנס למסעדה, לי זה לא מזיז בכלל, שלא לדבר על זה שאני לא תמיד מחכה בין חלב לבשר. הוא סיפר שהוא שומר שבת ושזה מאוד חשוב לו, לא רואה את עצמי אומרת לו שאני כלל לא שומרת שבת (שלא לדבר על מסעי האופנועים והג'יפים שעשיתי בשבת..) יש בו מידה של פתיחות - אני מודה, אפילו הוא ציין שפעם הוא יצא עם בחורה חילונית, אבל אותי הוא הכיר ב"דוסידייט", זה לא יראה מעט תמוה ? ועם כל הפתיחות שלו, עדיין לא יכולתי להרגיש משוחררת איתו לגמרי כי הוא היה מעט ... רציני... רישמי, בקיצור אני לא יודעת אייך להתמודד עם השאלות כשהן יגיעו. satin

ידו בכל

New member
לאור רשימת החטאים המתארכת

אולי יהיה קצר יותר לספר דווקא על המצוות שאת עושה ?

MAYA20

New member
יש אצלינו כמה חברי פורום

מסורתיים. אולי נפתח ספיד דיט או משהו?

satin

New member
ואותי זה דווקא משעשע ../images/Emo13.gif

שאני דנה על כך ביום המנוחה. כמה אירוני. satin

מחופש

New member
אולי אחזור בשאלה למענך?

אם יש מקום לנשואים כמובן שאעשה הכל למענך

satin

New member
בנתיים רבותי הנכבדים לא שמעתי דבר

כמובן שתמיד כיף לצחוק. אבל אשמח לשמוע עוד דיעות בנושא פרט למיכל. satin

spinoza

New member
גם אני ראיתי את השאלון שלהם

ומאוד התרגזתי
, ניזכרתי שגם כשהייתי דתי, זה לא ראוי לשאול אם אתה הולך עם ציצית, או כמה תפילות ביום אתה מתפלל. אזרתי אומץ וכתבתי להם (למערכת דוסידייט) שיתבישו ושזה לא ראוי וכו' וכו'. ניסיתי להיות עדין ! הם לא החזירו לי תשובה ! חוצמזה ניסיתי לשאול אותם מה דעתם להוסיף קטגוריה "דתל"ש" ברשימת הקטגוריות - של "כמה אתה דתי" וכמובן שלא זכיתי לתשובה ! האם אני נאיבי ? האם אני דון קישוט המנסה להלחם בזרם הסרוג ההולך ומתחרדדדדד
שפינ'
נ.ב. מפגש הים היה חביב מאוד. אפילו הבאתי
האוכל היה מדהים. והיה כיף לפגוש ותיקים שהנמיכו פרופיל ובאו (למשל אורי80)

spinoza

New member
וכל הכבוד למארגנים...

למשל MAYA20 וכל הכבוד לאלה שנישארו בסוף והעלו דברים (למשל שולחנות מתקפלים...) שפינ' הפרחים
לצה"ל

ידו בכל

New member
השאלונים ? ../images/Emo13.gif

שמעתי שבשאלונים של סוכניות שידוכים למינהם צריך גם למלא מה מידת החזה. עכשיו זה מסתדר לי כי בעצם הם שואלים מה גודל הציצי(ת) ובטח זו טעות דפוס והם השמיטו את האות "ת"
וברצינות, מי שפונה לאותם סוכניות אז מגיע לה/לו

rigoletto111

New member
טוב, יש כאלו שזה נורא משנה להם

אם האישה תלך עם מכנסיים או רק עם חצאים ומה מספר השערות המדוייק שיציצו מתחת לכובע שנראה כמו האנטרפרייז אחרי מתקפה קלינגונית אימתנית. האתר רק מבטא דרישה מהציבור, זה הכל.

למעלה