היכן רוקדים?

nird7

New member
היכן רוקדים?

שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת היכן ומתי יש הרקדות באיזור הצפון (לא כולל רמת הגולן). הסתכלתי באתר רוקדים ולקחתי משם פרטים - אמנם שמתי לב להרקדה אחת שלא מצוינת ולכן עולה בי הספק אם אכן כל ההרקדות הקיימות היום מצוינות שם, ואולי מצוינות הרקדות שכבר חדלו מלהתקיים. על הרקדות בנהריה ובעברון ידוע לי. הייתי רוצה לדעת היכן אפשר לרקוד במקומות נוספים בגליל המערבי, בקריות, בעכו, כברי ואפילו במשגב - וכמובן שבמקומות נוספים באיזור... אשמח גם לדעת לגבי הרפרטוארים בהרקדות הללו - שכן הייתי מעדיף הרקדה שבנוסף לריקודים החדשים (למשל בזוגות) "מילים יפות מאלה" ו"מלכת היופי שלי" - יהיו גם ריקודים כמו "רעיה" "ערב כחול עמוק" "לא לקחתי ללב" ו"קיץ על העיר"... כמו כן אשמח לדעת מה הוא קהל היעד בהרקדות - צעירים ומבוגרים... תודה מראש.

szvi

New member
הרקדות של יוסי פרץ

בעכו בימי ראשון במתנ"ס שבשיכון המזרח - פונים צפונה בצומת של הום סנטר בכברי בימי שלישי סבבי זוגות ב - 7:45 9:45 11:45

elem and alma22

New member
בעיני....

אחת ההרקדות היותר מוצלחות היא ביום ראשון במסריק עם אבי אמסלם. ההרקדה היא יחסית מבוגרת (אם כי יש כמה צעירים...) אבל הרפרטואר פשוט מעולה! גם בזוגות וגם במעגלים אבי דואג לשלב ריקודים ישנים לצד חדשים. במיוחד בזוגות אם נשארים עד מאוחר, פשוט אי אפשר ללכת עד שזה ממש נגמר כי הריקודים מדהימים! עוד הרקדה טובה היא כמובן במשגב- האוכלוסיה מעורבת- הרבה צעירים וגם מבוגרים, רפרטואר לא רע, אם כי לאחרונה היתה קצת היצמדות לישנים. וגולת הכותרת של ההרקדה היא כמובן ריקודי הנוסטלגיה בזוגות (באולם הקטן למעלה, בזמן המעגלים)- זה ממש מה "שנותן את הטעם" להרקדה (בשבילי לפחות...). ואחרונה חביבה- ההרקדה באלונים ביום רביעי עם זאב נסים. רפרטואר מהטובים ביותר וכל מילה נוספת מיותרת. גם בזוגות וגם במעגלים זאב נסים תמיד דואג להפתיע עם ריקודים שלא רקדנו הרבה זמן וזה כמובן לצד הריקודים ה"רגילים". לא פלא שתמיד מגיעים אנשים ממרחקים..... תיהנה.....

nird7

New member
תודה לך! ושאלה לי אלייך...

כתבת: "(באולם הקטן למעלה, בזמן המעגלים)". לא יצא לי לרקוד במשגב, אך הייתי שם כמה וכמה פעמים. למה הכוונה במה שרשמת? האם יש 2 הרקדות באותו הזמן, או שמא המרקיד מפקח על ריקודי זוגות ומעגלים באותו זמן? והיכן במשגב ההרקדה/ות?

elem and alma22

New member
2 הרקדות באותו זמן

בזמן שבאולם הספורט הגדול יש את סבב המעגלים השני עם ירון כרמל, יש סבב של זוגות נוסטלגיה באולם הקטן למעלה עם מרקיד אחר- איתן מזרחי. זה באמת יוצא 2 הרקדות באותו זמן, וזה בא על חשבון המעגלים שמתקיימים באותו זמן באולם הגדול, אבל בעיני זה שווה את זה!

למעלה