לחברי הפורום שנה טובה.אני כמובן
בסדר ותודה לדואגים. כעת חזרתי מפתח-תקוה עם מחשב תקין. מסתבר שבפתח תקוה לפחות יודעים לתקן מחשבים. ולך דבלה ,אני אומר שאתה ממזר גדול, למה? פשוט,לא אומר את כל האמת. בשני סבבי הזוגות הראשונים רקדתי עם שתי בחורות מראשון לציון. איתם אין לי שום בעיה. הפתח תקואים רוקדים,ככה ככה, באים באופן מיוחד להרקדות , מתנשקים מתחבקים,יושבים על ברכי החברים ,מברכים ,אומרים שלום ובורחים מהר הביתה. אם ההרקדה בחודש הבא תהיה על טוהרת הפתח תקואים חינם ולאחרים בתשלום, אז צריך להגיד שלום להרקדה החינמית בפתח תקוה. לכן אני מציע לדבלה ידידו של ראש העיר, שיעיר את תשומת ליבו למצב העכור שמסתמן , אם חס וחלילה ירצה להרויח עוד כמה שקלים עלובים. כבר בסבב השלישי בשעה 11:30 ברחו רוב הרוקדים והרוקדות ונשאר קומץ רוקדים מכורים ,שלא מוותרים על אף ריקוד. נשארתי לבד העתקתי מדבלה ריקוד זוגות אחד שנקרא לך ילדי ומיד גם אני הלכתי הביתה. אז זה נקרא שרקדתי לבד, זאת גם התשובה לרגל שמאלית אחת. דבלה אפילו לא הזכיר שרקדתי גם במעגל. מכך משתמע חברים שדבלה הוא מלך הצינים בפורום, מה שרבים מכנים אופי גליציאני. דבלה,באמת ,תגיד את האמת ,מוצאך לא מהעיר גליציה שבפולין. אפילו האופי המרוקאי של אשתך, לא שינה אותך. זה מה שנקרא,שחקן תיאטרון. לדבלה שמור מקום מכובד בתיאטרון, רק שיסכים,יקבלו אותו בידיים פתוחות. דבלה ,תפסיק עם ההצגות שלך כאן בפורום ולך לקאמרי או לבימה. דבלה,עכשיו אתה נמצא בעשרת ימי תשובה, זאת ההזדמנות בשבילך לבקש סליחות ולתקן עוולות. לכל אחד מחברי הפורום ובמיוחד לבקש אלף סליחות מרויטל.