היכן עדי???

היתה בסן פרנסיסקו, אם אינני טועה

ורצוי לה שתחזור, אחרת יש לה חשבון פתוח איתי. (גררה אותי - אגרור אותה)

שטיבלמן

New member
ובקיצור, עדי - בואי הביתה

אני כבר לא אומר אף מילה, לא אהיה רע. וגו´.

תודה חבר´ה על הדאגה

אני עדיין בסן פרנסיסקו, שינוי לא מתוכנן בתכניות. חוזרת ביום שישי בבוקר, אז נא לא לדאוג, בסופהשבוע אעבור על כל ההודעות שלכם. השמש כאן זורחת ונהדרת, היום ביקרתי בסטנפורד היפהפייה, ומחר בלילה אני מתחילה את המסע הביתה. נתראה בוויקנד!

תספרי תספרי מה הולך שם

ולמה את ל מתקשרת, יא פטטה. מהקטנה - גדולה. אנטיפסטית.

אההההה זאת את, תגידי!!

מה אני אמורה לנחש?? יש כאן הופעה הערב של עברי לידר. את באה??

כן. שניה....

מה השתקעת שם ב- SF?? תכף תגידי לי שאתם עוברים, שאני בכלל אקנא. מאנטיפסטית, שחוזרת לארץ, סופית!!!! בעוד חודשיים.

לוו

New member
עדי מה את עושה שם ?

טיול או לצורך עבודה וכדומה ? תעשו חיים < אליעזר מתגעגע לך מארץ הקודש >

עדי פרשה מניהול הפורום

עקב חילוקי דעות עם שותפה למקצוע, תופס עוגב. כל עוד לא יוכח אחרת. והמבין-יבין.

רציתי לעורר פרובקוציה

זה היה מתבקש לאור ההעלמות הפתאומים של עדי- לא? חוץ מזה, מה אתה מפריע, תן לאנשים להתלהם.

טוב סליחה, זה כן שעדי ואני כל הזמן

רבים, כל הזמן, זורקים את הסרויסים מהחתונה אחד על השני, ואחרי ששפכתי לעדי קסת דיו וירטואלית על השמלה החדשה שלה היא טסה לסן פרנציסקו לחפש שמלה אחרת במקום זאת שהרסתי לה והודיעה שהיא לא יכולה איתי יותר. אפשר להבין אותה.

מחרתיים נפגשים על מדרגות הרבנות

נקבל את הגט, ואני אלך לי לחפש הרפתקאות עם המאהב המיסתורי שלי. ואז תוכל להמשיך לזרוק את הסרויסים מהחתונה לכל עבר.

זוכרת את צלחת הפורצלן

מהדודה דיצה שלך? קבלי אותה בראש! ותפסיקי להשמיץ כאילו זה בעיקר אני שזורק כילים, הרי כולנו יודעים שאת טיפוס שלילי ואלים. ומה, נראה לך שאני אטוס לארץ בשביל לרקוד איתך על מדרגות הרבנות? שום דבר! צכחי מזה, עכשיו את תקועה עד שתקבלי גט!

סליחה?? ../images/Emo12.gif

אני מצפה ממך שתהיה שם לנגן בעוגב בטקס הגט כמו שהיית בחתונה. מה עניינים איתך? כבר יש לי מוזמנים והכל!

בטח! קודם זורקת עלי את כל הספלים

ואח"כ מצפה שארקוד או אטוס לפי החליל שלה... אז לא! אני הולך לפי העוגב שלי (אויש זה יצא פשוט גדול!)

למעלה