היכן ניתן למצוא ....

גרביים1

New member
היכן ניתן למצוא ....

אני מחפש בשביל חבר טוב ... שלא מתמצא ברזי האינטרנט ... קצת מוסיקה של רקודי עם. משיהו יכול לעזור לי ? תודה אבי.

גם וגם

באופן חוקי, תוכל לפנות לאתר המופיע בראש העמוד (רוקדים). באופן לא חוקי, לא אוכל לעזור.

מוסיקה באינטרנט

שמעתי שניתן להוריד שירים של ריקודי עם באמצעות תוכנת KaZaA (www.kazaa.com) לשיתוף קבצים באינטרנט. לא ניסיתי, לכן אין לי פרטים נוספים לגבי איך בדיוק זה נעשה. בהצלחה!

Kazaa לא מומלצת

Kazaa זו תוכנה המנוהלת ע"י חברה (וכך היא פתוחה לתביעה בארה"ב - אבל זה כבר סיפור אחר) המרוויחה ע"י כך שהיא שותלת תוכנות לפירסום במחשב של המשתמש (לא וירוסים, רק תוכנות שמשתלטות על המחשב לצורך פרסומות - זה לא אותו דבר). יש אפשרות להשתמש ב - KazaaLite אשר מנסה למנוע את הפרסומות, או לחלופין לעבור למשהו "חופשי" ובלי מוקשים - eMule. ניתן למצוא את eMule ב - www.emule-project.net. הבעייה עם eMule שהיא פחות נפוצה ולכן קשה יותר למצוא את מה שרוצים (צריך להתאמץ בהתחלה עם התוכנה), אך היא מאוד נוחה לשימוש לאחר שמוצאים את האתרים המתאימים. דברים באנגלית יש המון מובחר, בעברית - פחות. תוכנות אלו יותר מתאימות לבעלי ADSL.

piligi

New member
תוכנות להורדת שירים באינטרנט

אפשר להוריד גם בתוכנה שנקראת אי מש (I MESH) תוכנה שדומה מאוד לתוכנה של קאזה ולפעמים אפילו טובה יותר. אפשר למצוא שם מבחר רב של ריקודי עם עם אפשרות להוריד אותם למחשב. לדעתי זה אחלה דבר וממליצה לכל אחד. דרך אגב אני משתמשת כבר הרבה זמן עם קאזה גם כן, וברגע שמותקנת תוכנת אנטי וירוס במחשב (לי יש נורטון אנטי וירוס) אין סיכוי שיהיו וירוסים במחשב מכיון שהתוכנה עצמה מוחקת אותם עוד לפני שהם מספיקים לפעול, לכן גם ה"קאזה" וגם ה"אי מש" הם אחלה של תוכנות...

האנטי וירוס אכן מונע וירוסים

אך אל תחשבי לרגע ש"אין סיכוי שיהיו וירוסים במחשב". זה רחוק מלהיות נכון. מניעת הוירוסים מוגבלת לתאריך הוצאת הגירסה של האנטי-וירוס, יכולת העדכון (אם צריך עדכון המנוע או גם עדכון המידע), יכולת חברת האנטי וירוס לעקוב אחרי ההתפתחויות האחרונות ולהגן מפניהם, והידע על הוירוס בעולם. האנטי וירוס עוזר (בתנאי שהחברה אמינה והלקוח מעדכן כראוי) אבל לא מושלם. (אני הייתי בעבר מנהל פיתוח תוכנה של חברת אנטי וירוס בישראל, ולפני זה חבר צוות במעבדת מחקר של וירוסים בחו"ל)

למעלה