היכן ניתן להשיג ספר...

• פותח הנושא pelly
  • פורסם בתאריך

pelly

New member
היכן ניתן להשיג ספר...

אני מעונין לדעת אם יש מקופ לקנות בו את ה STANDERD CATALOG OF WORLD COINS מהדורה די אחרונה (1994-2003) חדש או משומש?? פלי

beni165

New member
הערות

אני קניתי אותו דרך אמזון (יותר נכון קיבלתי מתנה) אם אתה מכיר את הקטלוג משנים קודמות, אז תיזהר... אני התאכזבתי מאוד מהמהדורה של 2003 מכמה סיבות קודם כל ישנן מלא טעויות מוזרות (מטבע לא עם הסדרה שלו ועוד) דבר שני שינו את המבנה כך שאין כותרות של שם המטבע כמו בעבר - מבלבל נורא ולא נוח. דבר שלישי הקטלוג מתחיל רק מ-1900 מכיוון שהם הגיעו למצב שהקטלוג עבה מדי הם פיצלו אותו ועכשיו יש ספר אחד ל 1800-1900 וספר נוסף מ-1900 דבר רביעי, אם מעניין אותך לראות את מטבעות היורו השונים - הם לא מופיעים שם למעט גרמניה, למרות שהמטבעות יצאו בתחילת 2002 - מוזר. לדעתי שווה או לקנות את 2002 או לחקות לראות אם הם ישפרו את 2004. בכל מקרה זוהי דעתי - התנגדויות יתקבלו בברכה בני

coincollector

New member
הערות להערות

צריך לזכור שתאריך הוצאה לאור של ספר בארה"ב הוא כמו שנת דגם של מכונית. ספרים מ "2003" נמצאים בחנויות כבר ברבעון השלישי של 2002. אני משער שההוצאה לא הספיקה להערך עם כל האינפורמציה של מטבעות היורו. באמזון כבר מופיעה ל Pre-order מהדורת 2004, תאריך הוצאה משוער יולי 2003, ותמונת הכריכה היא של מטבעות היורו החדשים, כך שאני משער שהם כלולים גם בגוף הספר (ראה קישור). לעניין הטעויות, בכל ספר של 2000+ עמודים המפרט עשרות אלפי מטבעות יפלו טעויות. ייתכן שבמהדורה שציינת באמת יש יותר טעויות מהרגיל, ואם כן אני מקווה שהם יתקנו אותן למהדורה הבאה משום שזה באמת הספר המקיף וכולל ביותר על מטבעות העולם.

beni165

New member
הערות להערות להערות ../images/Emo9.gif

אין לי טענות לגבי מה מופיע ומה לא, פשוט חיכיתי ל2003 כי חשבתי שמטבעות היורו יכללו אבל התאכזבתי. ובקשר לטעויות - זה שילוב של טעויות ושינויים בעיצוב, הייתי מרוצה הרבה יותר מ"מודל" 1996, אבל ברור שקשה להסתדר בלי קטלוג מסודר. אני מקווה ש-2004 יהיה מוצלח שוב כמו קודמיו, אבל קשה לי להאמין שאני אקנה שוב קטלוג בהפרש של שנה...

coincollector

New member
במספר חנויות מטבעות

יש כמה חנויות מטבעות שמחזיקות עותקים למכירה. אני חושב שראיתי כמה אצל קובי לידרמן (ראה קישור).

למעלה