הנה נושי!!! ../images/Emo6.gif
תהיתי לעצמי מתי תשימו לב שאני אינני כאן כבר יותר משבועיים... מייד כשנדב סיפר לי על ההודעה של טים אצתי רצתי למחשב בדמעות של אושר! אתם אוהבים אותי אחרי הכל!
אז כמו שתומר כבר אמר- אני חיה ונושמת בביתי הסמי-בטוח בחיפה, נהנית מהחופש, מהסרטים הזרים בפסטיבל [בואו בהמוניכם!!!] שעושים לי כאב ראש כי אני כל הזמן צריכה להתרכז בכתוביות באנגלית במקום בסרט עצמו מה שדי הורס [אבל עוד שעה אני הולכת לסרט בעברית- תודה לאל!!!] ומהעובדה שיש לי מחר מימולדת! [אהמ אהמ...] אני שמחה לדעת שחסרתי לכם [לפחות לטימוש... הסבת לי אושר רב!] ואני מקווה באמת לחזור בקרוב ולהשתלב בחזרה בקהילה התוססת שלנו. מה שכן- אני מבטיחה לבקר ולהגיב למה שאני יכולה לפחות פעם בשבוע [נדבי- אם אני לא עושה את זה תקשור אותי לכסא בספריה ותכריח אותי לתקתק שטויות לפורום]. בינתיים אתם מוזמנים לעשות מצוות אושפיזין אצלי בסוכה [כן, יש לי סוכה! והידעתם שברוסית- סוכה זה זונה? נדב, חומר למחשבה בהקשר לרוסייה מסויימת שסיפקה לי את המידע הנלוז הזה... bitch...] ואני מקווה לראות את כוווווווווולכם ביום חמישי בגן הרוסים! אמ.. בגן האם! אני ונדב ניקח אתכם לסיור במגרש הביתי שלנו-מרכז הכרמל- ונראה לכם את כל האטקציות [כאן ישן אבי וודקה, כאן נשדדנו באיומי סכין בחופש הגדול, כאן אנחנו משתכרים בימי שישי... וכיוצא בזה...]. סוכות נעים לכולכם!!! ב-
אין קץ, נושי.