היכן משיגים טקילה ANEJO ?

KingofSnow

New member
היכן משיגים טקילה ANEJO ?

שלום מישהו יכול להמליץ על מקום בו ניתן להשיג טקילה Reposado \Anejo במחיר סביר? ( רצוי Don Julio או Dorango אבל לא ממש הכרחי) בתודה מראש מלך השלג

את האנחו ניתן למצוא..........

בחנויות המוכרות אלכוהול לדוגמא נפתלי וחינאווי סוקוליק בראשון או שתפנה ליץד עסקים המייבאים את הדון חוליו ואיך לא הרי יש את הדיוטי פרי

קצת קשה

גבר - צר לי לאכזב אותך !!!! קשה מאד להשיג דון - חוליו. אין אין אין ברוב החנויות בארץ ואף אין בדיוטי-פרי ( ביקרתי שם תודות להפועל 3 פעמים בחודש האחרון). לגבי דורנגו - עד כמה שידוע לי זאת לא ממש טקילה אלא תערובת אמריקאית של טקילה עם מרכיבים נוספים שנעשתה ע"מ למלא את החלל שהמחסור העולמי בטקילות יצר. אם מזדמן לידך מישהו שנוסע לניו-יורק שם ניתן להשיג מהטקילות המובחרות. אם בנרצונך כתובת מדויקת בניו-יורק תרשום ואני אנסה להשיג לך. דרך אגב דורנגו ( לא סגור על רמות יישון - יש בחברת ה´כרם´ לייבוא משקאות !

bdl

New member
יש דון חוליו

יש דון חוליו בווין סנטר בגעש ש"ח (עושים 8 % הנחה בד"כ)

KingofSnow

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

בדיוטי פרי באמת חיפשתי ולא מצאתי אבדוק במקומות שהצעתם, ובכל מקרה אנצל את הנסיעה הבאה כדי ל"השלים חוסרים"

tom 1

New member
לפני בערך חודש...

נתקלתי בדיוטי בCuervo ANEJO... לצערי העדפתי להוציא 45$ על כמה בקבוקים אחרים שהיו קצת יותר דחופים בבית... פעם הבאה אולי

בירור קצר !

ובכן חבר בבירור קצר בערכתי אכן יש בווין סנטר בגעש דון חוליו. במחיר של 390 ש"ח שזה מחיר סביר לארצינו הקטנה ( בזמנו שעוד היה אצל היבואן המחיר לא היה רחוק כ"כ !!) enjoy it.................

Aרא

New member
יש גם באזור חיפה

בא. יותם סחר בע"מ טל: 8577012-04 הם סיטונאים אז אולי זה יותר זול

למעלה