היכן מוצאים

היכן מוצאים

מבין שכרגע את כאן בפורום, אז אם תקראי את הודעתי ותוכלי לעזור לי אשמח. היכן מוצאים במאמרים סיפור? אני רואה בלוח רק עמוד סיפורים אחד. האם ש עוד וצריך לדפדף בדרך כלשהיא?

הנה אני פה, קודם הייתי לא../images/Emo175.gif

איך מוצאים סיפור: 1. נכנסים ל"מאמרים" - בדף המופיע נפתחת רשימה בימין הדף שהיא רשימת קטגוריות. 2. בוחרים קטגוריה ומקליקים עליה. 3. נפתח דף חדש עם רשימת כותרות הסיפורים הנמצאים בקטגוריה זו. 4. בוחרים כותרת ומקליקים עליה - הדף המופיע הוא טקסט הסיפור. דרך נוספת למצוא סיפורים - ע"פ מילת חיפוש: 1. נכנסים ל"מאמרים". בשמאל הדף יש תיבת חיפוש. מקלידים לתוכה מילה ו"חפש". 2. מופיעה רשימת הסיפורים שבכותרתם משובצת המילה הזו. הבעיה: המערכת רגישה רק לצירוף שהזנת. כלומר, אם אתה מחפש סיפורים על "עצים" למשל ותזין את המילה "עץ" יופיעו רק אותם סיפורים שבכותרתם מופיעה המילה "עץ" בדיוק. המערכת מחפשת רק בכותרות, לא בתוכן (לצערנו). 3. אתה בוחר את הסיפור המבוקש ומקליק על כותרתו - ייפתח דף הסיפור. דרך נוספת למצוא סיפורים - לשאול את חברי הפורום האחרים
. יום נפלא

סיפורים שאינם ברשימה

ברשימה הנפתחת מופיעים מספר מסוים של סיפורים בערך 12, ואני יודע שיש יותר סיפורים באותה קטגוריה. איך אני מוצא את אותם סיפורים שלא מופיעים בעמוד הקיים - סיפורים ישנים, למשל: לפני די הרבה זמן הכנסתי את הסיפור יללתה של סלחיה וכעת אני מחפש אותו ולא מוצא אותו. עזרי לי.

למעלה