היכן ימי הזוהר של הפורום..

B o o o o M

New member
היכן ימי הזוהר של הפורום..

ימים בהם השרשורים היו בממדיים מפלצתיים; ימים בהם היה מספיק להיכנס וללחוץ REFRESH וכבר היו נוספות כמה הודעות חדשות... ימים בהם כשהיית מגיב לשרשור הוא היה נעלם תוך יום.. לאן כל זה הלך? הכל פה עכשיו יבש, בנאלי ומשעמם סטייל- "ואו איזה טראק טוב" \ "כן ואי אני אהבתי" \ "כן אבל אני אוהב את X יותר" ..........
פשוט עצוב. אני מכריזה בזאת על מותו של הפורום

TRANCE ADDICT

New member
ככה זה בחיים...

הכל בסופו של דבר דועך... מה איתך גלוש טוב לראות שאת חיה... :)

Mike A

New member
../images/Emo45.gif

יש הרבה חבר'ה שרוצים לדבר על נושאים מבלי שכל העולם יהיה מסוגל לראות... חלק גדול מזה עבר לקומונות פרטיות למינהן.

The Wonderboy

New member
עזבו אותכם תכלס זה לא רק הקומונות ..

לדעתי הנקודה העיקרית שהמנהלים לא עושים מספיק להחיות את הפורום בצורות מטורפות . הרי אתם חברים בכל הקומונות הפעילות שיש שם הרבה מאוד אנשים, שלא מודעים בכלל לקיומו של הפורום, פרסמו את הפורום שם, בקשו ממנהלי הקומונות לשים טאגליינס לפורום, ואז הכל יחזור לכאן .

Mad Sorcerer

New member
עלאק לא מודעים

שמונים אחוז מאנשי הקומונות הגיעו מהפורום הזה בימיו הטובים

המשנן

New member
גם אני חושב שאתה צודק בקשר ל80%

יאללה תתחילו לאשר העלאות לפורום..., אתה חושב שזה אפשרי?

Mad Sorcerer

New member
לא

וזה בכלל לא קשור ללינקים, אני תמיד השתדלתי לאפשר כמה שפחות ספאם בפורום ולהתרכז יותר במוזיקה והקומונות עשו את העבודה מצויין, פחות ריבים ומחיקות ויותר שקט

The Wonderboy

New member
בולשיט ..

אמנם הבסיס בפורום כי משם הכרנו כולם עוד לפני שנוסדו הקומונות, אבל משם לשם הבאנו עוד הרבה מאוד אנשים שלא קשורים בכלל ובכלליות אני מדבר ספיציפית על הקומונה שאני חבר בהנהלה בה, ואני יודע מה קורה בתוך האדמיין ואני רואה את הבקשות ומכיר את כל חברי הפורום לשעבר, ואת הכינויים שלהם ואת כל השאר שלא חברים .

THC MaN

New member
יש גם חלק קטן מהבסיס בפורום סמים קלים לא? ../images/Emo13.gif

The Wonderboy

New member
אמנם הבסיס בפורום זה המילים הראשונים שכתבתי .

אז מה יש כבר לומר על דברים שאתה לא אמור לחשוב ..

NeTa141

New member
המצב של פורום מוזיקה אלקטרונית יותר גרוע. ../images/Emo4.gif

kundara

New member
לדעתי בכלל צריך להעיף תפורום הזה

ולפתוח פורום האוס וקלאב טראנס ופורום ברייק ביט \ דראם נ בייס \ IDM

למעלה