היכן הסידרה Kyle XY נמצאת?

gozala

New member
היכן הסידרה Kyle XY נמצאת?

כאן? Kyle XY S01 E03 פרק שלישי עונה שלישית כבר יצא? כמה פרקים היו בעונה שניה? נדמה לי שראיתי עד פרק 13 וזה היה מזמן.

adii1201

New member
הא?../images/Emo12.gif

א' למה לא לנצל"ש? לא חבל לפתוח סתם שרשור?
וב' לא הבנתי אותך... קייל XY לא משודרת עכשיו בשום מקום. השידורים של העונה השנייה והשלישית אמורים לעלות במקביל בארה"ב (עונה 3) ובישראל (עונה 2) אבל נכון לעכשיו בגלל השביתה שומדבר לא בטוח ואי אפשר לדעת מתי יעלו העונות.. אני מקווה שעניתי לך על השאלה...

NoFaR815

New member
אם אתה מתכוון באיזה ערוץ אז...

בהוט - הוט 3 וביס - יס סטאר 3 או יס 13 משהו כזה

gozala

New member
../images/Emo51.gif אני חושבת אם כן שראיתי את העונה ה-2

במלואה, אם זכור לי היו 13 פרקים? כמה פרקים היו בעונה ה-2 מישהו יודע? ובאשר לנצל"ש, לא נראה היה לי שמדברים על KYLE, אני מבינה שהמצב הוא בהמתנה. ראיתי פה ושם בהצצה שאכן מקרינים את קייל בערוץ 3 בהוט... זה היה עונה ראשונה? ראיתי את הפרקים במקביל להקרנתם ב-US.

adii1201

New member
עונה../images/Emo26.gif

העונה הראשונה שכללה 10 פרקים שודרה בארץ ביס ובהוט אבל היא נגמרה כבר (לפני חודש או יותר אם אני לא טועה) העונה השנייה ששודרה בארה"ב ועוד לא הגיעה לארץ כללה 13 פרקים ונפסקה לגמרי באמצע לכן עונה 3 היא למעשה עונה 2.5 (החליטו להפוך את קייל XY מסדרת קיץ לסדרת חורף, אם לדילן יש כוח שתסביר על זה שוב או שתמצא הת ההודעה שבה היא מסבירה על זה
) וכמו שכבר כתבתי העונה הזו אמורה לעלות בארה"ב בינואר אבלבגלל השביתה אין לדעת מתי היא תעלה. וזה נוגע גם לגבי העלייה של העונה השנייה פה בארץ... בכל מקרה כרגע אין שידורים לא בארץ ולא בחו"ל

adii1201

New member
נראה לי שלא שמת לב../images/Emo13.gif

כתוב: קייל המסתורי - עונה פרק 3 Kyle XY S01 E03 ז"א עונה 1 פרק 3 וזה באמת שודר כבר גם בארץ וגם בחו"ל

gozala

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד, עונה (פרק) 3 הטעו אותי../images/Emo70.gif

נוכחתי בכך רק לאחר שהכנסתי את הקישור.

למעלה