היכן המסומם?

puma141

New member
למה ככה למה.......

לפחות הוא יצא גבר שלא בא ולא לקח...
אבסורד לקרוא לו "סופר". אינטרסים תמוהים ביותר של אובמה.
כנראה חלק מה"איזון" לשיטתו, של "חיבתו" ליהודים.
חלק שמראה כביכול- "אני בעדם". חבל שלא בדברים הקריטיים יותר.......

puma141

New member
עוד אדיוט שלא הסכימו

לשחק במשחק שלו.
אני מעריכה את דילן על זה שהוא לא הסכים להשתתף בצביעות המגוחכת הזו......

superman1234

New member
את מוכנה בבקשה להסביר היכן מצאת כאן

צביעות ומדוע את מעריכה את התנהגותו של דילן כאשר הוא מתעלם לחלוטין מהפרס ואינו מגיב !!.?

puma141

New member
דילן הוא לא סופר. הוא אפילו לא כותב

"שירה". הוא כותב שירים מעולים, יתכן שאם זה היה פרס על שירים ופזמונים בהחלט הוא היה בקטגוריה שמגיע לה.
אבל ספרות?! מה הקשר של דילן לספרות?
יש פה אינטרס מובהק של הבוחרים בעינישקשור בצביעות האינטרסנטית שלהם, לא מעבר לזה.
בדיוק כמו שמר אובמה קיבל באופן תמוה ביותר בעיני, את הנובל לשלום.
מה בדיוק הוא עשה עבור זה? גימגם כמה מילים?!
בעיני הוא עשה את ההיפך המוחלט ל"שלום".

puma141

New member
ובמידה ויתברר

שאכן דילן לא הגיב לדבר כרגע *אולי מאוחר יותר הוא יסביר למה*, בגלל הסיבות שמניתי והוא מודע להן-שלא מגיע לו פרס נובל לספרות, על כך הערכתי לו וליושר שלו.

דיברגנט חדש

Well-known member
תגובה 4 בכתבה מסבירה יפה את אשר כתבת:

בוב דילן צודק 100%, אם אובמה זכה בפרס נובל לשלום ועוד לא הספיק לומר -שלום ,אני הנשיא החדש כבר מקבל את פרס נובל לשלום? ואם עראפאת מקבל את פרס נובל לשלום כשהוא מייבא את ספינת הנשק קרין איי ....אז, נוכח התנהדותו יש להחרים ממנו את הפרס ולהעניק אותו במשותף לאסאד ופוטין על פרס נובל לשלום על העולם.
&nbsp

puma141

New member
וואו נשבעת שלא קראתי! :)

אני אקרא עכשיו, לא היה לי זמן קודם.
אבל באמת? זה הגיון נכון מאוד פשוט בעיני.

superman1234

New member
שניכם לא עונים על שאלתי.

אם דילן חושב שיש צביעות בהחלטות הועדה שקובעת מי זכאי לפרס נובל, מדוע הוא אינו מודיע קבל עם מה דעתו על כך. התעלמות היא אולי סוג של הודעה אבל לדעתי היא מטופשת, מזלזלת ובטח שלא אינטלגנטית.
פומה - כל מה שכתב דיברגנט לא נאמר על ידי דילן אלא זה מה שדיברגנט חושב.

RossieL

Active member
הפרס- לקחת או לא לקחת?

הפעם אני אתך

אם דילן חושב שהפרס מעיד על צביעות ורדיפת כבוד והוא אינו מעונין בו, יפה לו.
שיגיד קבל עם ומלך שבדי - אני לא מעונין בפרס, תודה.
אבל התעלמות מוחלטת .... יש בזה אפעס - טעם לפגם.

ואולי, רק אולי, הסיבה נעוצה בכלל במשהו אחר, שאחד הגיבים העלה ...

puma141

New member
שניכם? ערבבת?:)

בעיקרון אם מה שאתה מתעקש עליו הוא
הלכות הנימוסין של דילן, אז אוקיי אני מוכנה להתפשר איתך על זה:) למרות שלי זה לא ממש מפריע בסדר החשיבות של כל מה שנעשה בעניין הזה.
תחשוב על בשביס זינגר, על סארטר, ועוד רבים שזכו, ועוד סופרים עכשויים פחות או יותר, שמתאימים יותר בלשון המעטה, להגדרות ולמשמעות של הפרס הזה- נובל לספרות.
הצביעות ואולי הרדידות והאינטרס של הגופים האלה, רק אולי- מכעיסים את דילן
ולכן חוסר תגובתו.אין לי שמץ...
אולי הוא ממתין להקשיב להד הכללי כדי להחליט כן או לא לקבל את הפרס.
אף אחד מאיתנו לא יודע...

לא נכנסתי לכתבה המלאה.

superman1234

New member
הפסקתי להבין אותך.... סורי

לדעתך דילן אינו ראוי לפרס. - OK

לא ברור לי איזה אינטרס יש לועדה הבוחרת לבחור בדילן, אבל נניח שיש אינטרס שאינו ספרותי ונניח שזה אפילו אינטרס פוליטי או כל אינטרס אחר.

את קובעת נחרצות שהגוף הבוחר בזוכי הפרס הוא : צבוע, רדוד, ואינטרסנטי והבאת כדוגמא (בעקיפין) את יאסר עראפת ואת אובמה כדוגמא לכך.
במקביל ציינת את בשביס זינגר, סארטר ואני אוסיף את עגנון את סאראמאגו ושימברוסקה כזוכים שהם כן ראויים. אז היכן הצביעות הרדידות ואינטרסנטיות ?

סתירה נוספת בפוסט שלך , כשאת כותבת שיתכן שדילן כועס בגלל הרדידות, צביעות והאינטרסנטיות של ועדת הפרס ומייד את מוסיפה "שאולי הוא ממתין להקשיב להד הכללי כדי להחליט כן או לא לקבל את הפרס."

אם תרצי, את מוזמנת להציג את עמדתך, אבל בצורה ברורה שגם אני אצליח להבין את כוונתך.

puma141

New member
ברור שלא תעני :)

או שאולי את צוחקת כי סופי המתוקי סיפר לך מי הוא בניק האמיתי, ואני ״לא״ יודעת?
איך שהשטויות משחררות אותך מכל העצבים והמרירות המונית שלך.
אני בעד

פומה לא ידעתי שאת כזאת פרנואידית

סופרמן הוא סופרמן ולא מי שאת חושבת שהוא.
תפסיקי לחשוד כל הזמן בכשרים. לא כולם הם פונט בתחפושת.
רק אני יודעת מי זה פונט.
תרגיעי.
וכן, השטויות משחררות אותי מכל העצבים. כמה אפשר להתעצבן על הממשלה המטומטמת הזאת או על אורן חזן או על מירי רגב? כמה עוד אפשר?
יאללה אז אם משהו מצחיק אותי אני צוחקת.
עוד מעט אני הולכת ללמוד אזרחות פעם בשבוע בבוקר ובטח אהיה חכמה יותר.
בינתיים, אני שורפת את זמני כאן איתכם.

puma141

New member
איך הגעת לערפאת?! בטוח

שאתה קורא פוסטים שלי?
בכל מקרה גם אני די הפסקתי להבין את חוסר ההבנה שלך אותי.
הרדידות באינטרסנטיות והצביעות, פשוט התפתחו עם השנים עם עוד הרבה דברים סביב.לא מחייב בכלל-שהם היו שם תמיד!
כל זה מורכב, ואם אתה לא רואה ולא מבין לבד, אז אין לי מה להוסיף לך.
כך שסתירה ודברי- לא הולכים ביחד.
כנל לגבי הסתירה האחרת במרכאות,שאין לי שמץ למה התכוונת.
אני לא יודעת מה חושב דילן כמו שאתה לא יודע.
זה נראה לי כמו שיח חרשים במקרה הזה.
אז כל אחד ודעתו בנדון. *פרח או משהו*

superman1234

New member
כבר אמרתי לך פעם : החיפזון מהשטן.

1. דיברגנט הביא תגובה של טוקבקיסט מספר 4 בכתבה על דילן. אמרת שזה ממש נראה לך נכון. הנה איך הגעתי לעראפת.

2. כאשר ועדת הפרס מחליטה על זוכה, היא מנמקת את הסיבות לבחירה. אני מניח שלא קראת מהן הסיבות לבחירה בדילן או באובמה או בעראפת. אבל "כשאומרים" שיש אינטרסים וזה מתאים לאג'נדה שלך, אז העובדות מפסיקות להיות חשובות כנראה.

3. תגובה כמו "כל זה מורכב, ואם אתה לא רואה ולא מבין לבד, אז אין לי מה להוסיף לך." זוהי תשובה מתחמקת. תשובה מתאימה היתה יכולה להיות נימוק מבוסס על ידע כיצב בוחרים מועמדים וזוכים בפרס.

4. חבל שאינך רואה את הסתירות בפוסט שלך. גאווה שלא במקום לעיתים פוגעת יותר מאשר עוזרת.

5. אני מסכים שאיננו יודעים מה דילן חושב, ובעקבות כך מה הטעם שנשער מה הוא חושב ? זה מקרב אותך למשהו ? ובכלל לא הבנתי מה בדיוק הבעיה שיש לך עם ההחלטה של ועדת הפרס ?

6. זה ממש לא שיח חרשים. אבל אני מודה בהכנעה שלא ברור לי מה את רוצה לומר בנושא ההחלטה להעניק את הפרס לדילן.(אני מניח שיש לך איזו שהיא אמירה בנושא)

למעלה