היכן הדוקטור?

flower king

New member
היכן הדוקטור?

האם אחת ההשלכות לדלותו הרבה של הפורום היא שאין רופא שיענה על שאלות?

cafesito

New member
אבל בטח יש להם עניין בנושאים אחרים

ובטוח שפורומים אחרים שלא עוסקים במשהו מולד, אלא בעניין שנרכש מהאבה ועניין אמיתי, מושכים יותר.

cafesito

New member
לשיר... ולהסבירש...

אני נכנסתי לפורום הזה מתוך סקרנות וחזרתי לראות מי יענה לי. אני מבלה הרבה בפורומים אחרים וברגע זה פתוחים לי עוד 3 חלונות אחרים. אין לי כונהלהשתקע בפורום הזה כי לא מצאתי בו שום דבר מעניין. לעומת זאת בפורומים אחרים יש לי חברים רבים ובחלקם אני מקדם את האתר שלי. פורום טוב הוא כזה שאתה לא יכול לסגור את החלון כי אולי תפספס משהו או מישהו. בינתיים ביי.

flower king

New member
טוב....זכותך.

בהחלט מסכים איתך לגבי זה... אבל זה לא מהסיבה שאנשים פה משעממים או משהו כזה. הסיבה היא מפני שאין פה אנשים כלל וזה מאוד מאוד חבל. אבל כתבתי לך בכרטיס למה זה ככה. יום טוב איש. דרך אגב...במה עוסק האתר שלך?

cafesito

New member
אני שוב כאן כי השירשור מעניין

אם רק היו עוד כמונו...אבל אנחנו לא מדברים על CF...אז בעצם יכולנו להיפגש בכל פורום אחר. האתר שלי(בעצם אחד מהם) www.riders.co.il תעיף מבט ותחליט לבד במה הוא עוסק. ביי

sunbeam

New member
יש דגים בפורום ../images/Emo19.gif

הכוונה שיש לא מעט אנשים שנכנסים כמעט בכל יום לפורום ויוצאים לרוב מבלי "להשמיע קול"(כמוני למשל.....).

sunbeam

New member
הסבר

פשוט מאוד: רק לעיתים רחוקות אני מוצאת משהו שאני מרגישה צורך להגיב עליו. אני מניחה ששאר ה"דגים" גם מרגישים כך.

flower king

New member
מצויין.....

אולי אם את ושאר ה"דגים" הייתם קצת כותבים דברים אז אולי הפורום לא היה נראה כפי שהוא נראה.

ליסמין ולמקשיבים ול"דגים" האחרים

הי יסמין, אני שמחה שהראית סימן חיים. זה ממש רעיון (הנה,גם סנבים המשיכה אותו)- אולי עוד כמה "דגים" יתנו רמז לכך שהם נמצאים ברקע?

flower king

New member
יופי של עיצוב...

למרות שאני לא מחובבי האופנועים... אז גם אתה חולה סי אף? תן קצת פרטים על עצמך...אם בא לך כמובן. ונכון שכרגע אין אנו דנים במחלה אך בדרך כלל אם תסתכל בפורום אז כן מדברים על התמודדות וכיוצא בזה (למרות שבמבט לאחור בזמן האחרון הפרום אינו מתפקד כלל ובעיקר משתתפים הורים של חולים ולא החולים עצמם). בכל מקרה...לילה מצויין :O)

cafesito

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifואכן חולה CF

תראה איזה תגובות קיבלנו. בוא נתחיל עוד נושא בשירשור חדש. נחייה קצת את המקום.

לדליה שלום

אם אני הבנתי נכון דר´ אליאס עדיין ממשיך ללוות את הפורום. האם ייתכן שלא שמתם לב לשאלה של FLOWER KING? לתזכורת- השאלה הייתה בנוגע לשינויים היומיומיים בתיפקודי הריאות (לפי השואל, בפערים של 20%)

למעלה