מאחר והפורום הוא השתקפות זעירה של העולם כולו...... ויש פה אנשים מסוגים שונים , עם טעמים שונים........ לעולם, לא תוכל לקלוע לטעם כולם גם יחד....... לא כולם אוהבים אותנו, כל הזמן........גם בחיים אתה יכול לאהוב את הבגד שאתה רואה עליי.....ואחר יאמר שהוא מגעיל כך גם עם שירים, סיפורים, תמונות , בדיחות.......וכל דבר ........ גם אני הדבקתי מספר בדיחות שלא כולם אהבו......... את החברים אתה בוחר לך......את חברי הפורום, לא...... מתלכדים פה אנשים מרקעים שונים, עם מנטליות שונה...... עם טעמים שונים, עם משקעים שונים..........אין אחידות אבל מה שמאחד הוא הגיל...........כשם החדר........50 פלוס אז כמו בחיים, לאחדים יש יותר פלוסים, לאחרים פחות...... אז אנחנו פה, ביחד, לטוב ולרע........ואם משהו לא מוצא חן בעינינו... מציינים לעצמנו שלא מצא חן.........וזהו.......... אין טעם להעליב או לרדת על מי שהדביק משהו שאינו לרוחנו....... בפעם הבאה, לא נפתח את ההודעה שלו........ודי........ העיקר, באופן הכי תרבותי שקיים, להמשיך ולנהג דיאלוגים יפים על המסך.......כפי שעשינו עד כה........בצורה המוצלחת ביותר...... גם כשיש חילוקי דיעות........... ואני עונה לך כאישה וכאדם, ולא כמנהל פורום.............. ואל תקרא לי מנהלת...........אוקי???????????????
באחד משיריו הישנים, שבקיבוץ יגור בקבוצה שלו היה ילד ששמו ארי צימר והפיפי שלו לא הספיק אפילו לכתיבת שמו, לכן יש להתפעל מהביצוע של התמונה הנ"ל. מעורר קינאה.
שכתב : "ארי צי בבקר, על העפר המהדק של מגרש הכדורסל מצאנו כתוב בגדול ורטוב ארי צי. ארי צימר כנראה התערב בלילה שיוכל לגמור גם את שם המשפחה והפסיק כי לא היה לו מספיק ."
תודה. מקבל את התיקון באהבה. את הסיפור שאחרי הכתוב אני מכיר מארי צימר שסיפר לי לפני כ-30 שנה. לכן יכול להיות שלא דייקתי בפרט החשוב ביותר. עוד פעם, תודה .